От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 45 911
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
При нас беше пълен цирк.
Твърдяха, че ние сме си я взели в наше отсъствие явно.
Не си вдигаха телефоните.
Накрая отидох лично отново - нещо изгоряло в офиса, пребоядисвали , та тогава явно останали настрана пратките ни. На въпроса ми защо не отговаряха на повикванията , не върнаха обаждане , а чак лично като отидох в офиса изведнъж ги намериха - нямаха отговор з
Кои са тия?

# 451
При нас беше пълен цирк.
Твърдяха, че ние сме си я взели в наше отсъствие явно.
Не си вдигаха телефоните.
Накрая отидох лично отново - нещо изгоряло в офиса, пребоядисвали , та тогава явно останали настрана пратките ни. На въпроса ми защо не отговаряха на повикванията , не върнаха обаждане , а чак лично като отидох в офиса изведнъж ги намериха - нямаха отговор з
Кои са тия?
Габиели

# 452
Здравейте!

Поръчвали ли сте от Щатите през Англия с ggbg?

не мога да схвана с какво ме облекчава да поръчам с превозвач от САЩ?
мито и ддс пак си ги заплащам, нали?

Благодаря на всеки , който ще се опита да ми разясни  Simple Smile

# 453
  • Sofia
не мога да схвана с какво ме облекчава да поръчам с превозвач от САЩ?
мито и ддс пак си ги заплащам, нали?

Облекчението е, че няма да ти се налага да се занимаваш с родните митници. Тук, освен че плащаш ДДС и евентуално мито, дължиш и 12-16 лв. такси за освобождаване на пратката. А също така, много е възможно да чакаш цели няколко седмици, ако не и месец, за да ти я освободят от "БГ-Пощи".
Друга причина, поради която аз лично съм правила подобни еквилибристи, с поръчване от САЩ до адреса на превозвач в UK, е, че някои US онлайн магазини – или изобщо не доставят до България, или цената на доставката е твърде висока, сравнено с тази до Великобритания, и просто не си заслужава да се поръчва директно дотук.

Последна редакция: нд, 27 сеп 2020, 13:33 от Blаck Cat

# 454
някой да поръчва от Iherb с ggbg?

Във връзка с горния въпрос, в iherb цените освен на доставката и тези на продуктите ми излизат различни до България и до Англия, по-сериозни намаления правят, понякога чак се дразня защо така ни дискриминират.

# 455
  • гр. София
GGBG имат адрес за доставка и в Щатите, не е нужно до Англия.
някой да поръчва от Iherb с ggbg?

Във връзка с горния въпрос, в iherb цените освен на доставката и тези на продуктите ми излизат различни до България и до Англия, по-сериозни намаления правят, понякога чак се дразня защо така ни дискриминират.
Не сме такъв пазар.

# 456
  • Sofia
GGBG имат адрес за доставка и в Щатите, не е нужно до Англия.

От нужно по-нужно е точно до UK. Wink

# 457
Все пак е 10$/кг от Щатите до България превозът. Даже гледам твърда цена 18лв. на започнат килограм са сложили, за всеки случай. Ползвала съм ггбг от щатите, когато няма доставка до uk.

# 458
  • някъде там
Здравейте,
икам да попитам от сайта на Некст все още ли премат само английска карта?Пише.че информацията е от няколко години в началото на поста.
Благодаря ви Simple Smile

# 459
  • Русе
Не можах да намеря темата за пазаруване от Англия, позволявам си да питам тук.
https://www.grandhasi.com/
Някой пазарувал ли е от този сайт, дава го 70% сигурен, но някои цени са доста хубави?

# 460
Не можах да намеря темата за пазаруване от Англия, позволявам си да питам тук.
https://www.grandhasi.com/
Някой пазарувал ли е от този сайт, дава го 70% сигурен, но някои цени са доста хубави?
Сайтът е регистриран преди 12 дни. Колко да е сигурен в този случай?
Няма адрес, телефон, имейл, а да не говорим името на компанията и откъде изпраща стоката.

# 461
  • Русе
Благодаря много. Така си и мислех.

# 462
  • Търновска област
може ли и тук да си задам въпроса

Може ли някой да ми помогне защото нищо не разбрах водя кореспонденция с една жена за за купуване на телефон стар модел но аз го искам та превеждам с гугъл ама не съм сигурна че се разбрахме

Тоест доставката до Бг  до адреса ми е е   9€ така ли да разбирам и това като цена добре ли е

linaHeute, 15:36

Hallo. Gibt es eine bulgarische Sprache? wird es mit einem bulgarischen Mobilfunkbetreiber zusammenarbeiten .
Hat das Telefon irgendwelche äußeren Mängel zerkratzt
sorry mein deutsch ich benutze google übersetzer .
20 € ? VB

ES
Eva-Maria SchubertHeute, 20:08

Hallo, keine Kratzer, sieht aus wie neu. Ob bulgarisch weiß ich nicht. Ich sehe in der Betriebsanleitungen nach.

linaHeute, 20:28

bulgarisch = български
Welche Zahlungsmethode akzeptieren Sie?

ES
Eva-Maria SchubertHeute, 20:54
In der Betriebsanleitung gibt es leider kein bulgarisch.
25€ + 4,50€ Versand
29,50€ als Überweisung.

linaHeute, 21:01

4,50 € Versand nach Bulgarien?

linaHeute, 21:02
Ich lebe in Bulgarien

linaHeute, 21:08
Ich habe einen Vermittler mit seiner Hilfe, ich wollte das Telefon kaufen

linaHeute, 21:10
Wenn Sie nicht außerhalb Deutschlands senden, sagen Sie

linaHeute, 21:10
sorry Wenn Sie nicht außerhalb Deutschlands versenden, teilen Sie uns dies bitte mit

linaHeute, 21:11
Google Übersetzer

ES
Eva-Maria SchubertHeute, 21:19

Ich kann nach Bulgarien versenden. Ist EU kostet 5,00€ also 30€ überweisen.
Wenn Geld da , schicke ich ab.

ES
Eva-Maria SchubertHeute, 21:21

Habe mich verguckt. Kostet 9€ Versand da höher als 3 cm.

Eva-Maria SchubertHeute, 21:36

Wenn 34 € auf meinem Konto eingehen, schicke ich das Handy nach Bulgarien. Brauche ihre Adresse noch.

това го получих туко щ   о и ще е без посредник  тя ще го изпрати  така ли да разбирам  теле фона струва 25 €  + 9 € до адрес ми в  Търново така ли е

# 463
  • Sofia
Миси, не знам защо си решила, че въпросите ти са за тази тема?! Нищо общо нямат.

# 464
  • София
Някой получавал и е такова от ДЧЛ? Нямам пратката с такъв номер и тегло (имах две предния месец - едната още не съм взел, но двата долара ги платих към айхерб.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт