От Великобритания до България – Превоз и закупуване на поръчките ни – 19

• 45 816
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Пред ГГБГ днес имаше опашка, но не нещо драматично. Обаче казаха, че ако някой чака за курса от 6ти (т.е. пристигналият тази седмица) от UK, няма шанс. Още не е бил разпределен. Цялата следваща седмица ще се очаква да го раздават.

# 631
  • Варна
Здравейте, само при мен ли в Габиели е някакъв пълен хаос със поръчките а именно всяка една която съм регистрирал когато дойде при тях ми я добавят във системата като нова пратка със нов проследяващ номер... да не говорим че две от пратките ми които са регистрирани са със нова информация и нов номер а информацията за две от пратките е разменена която аз съм посочил....тотална обърквация дано дойдат.

# 632
  • Бургас
Аз не си регистрирам пратките. Като пристигне при тях по снимките и килограмите се ориентирам коя е. Понякога редактирам и попълвам това, което те са ми качили в системата. Но в последно време и това рядко го правя.

# 633
Нищо не регистрирам и нищо не следя.
Отивам когато мога и взимам каквото е дошло...

# 634
Иван Бобев ....и при мен е същата лудница
така изглежда.. въпреки това ми се губи най -най- чаканото, което според Амазон в неделя е доставено при тях , но за съжаление го няма качено ...

# 635
Не виждам смисъл да мрънкате навсякъде в момента е хаус и са заринати с поръчки зариди черния петък и тн ,а и евентуалния край на свободни доставки от Англия.
Всички превозвачи казват,че са свръх натоварени камионите тръгват по-ранно и тн.

# 636
  • Sofia
Някой знае ли кога ще тръгне последният за тази календарна година курс на GGBG от UK? На сайта им май нищо не е упоменато...

# 637
Пише в секция "Курсове": Последните курсове за тази година от Англия ще тръгнат на 18.12.2020г. и на 28.12.2020г.

Някой знае ли кога ще тръгне последният за тази календарна година курс на GGBG от UK? На сайта им май нищо не е упоменато...

# 638
  • Варна
Здравейте, как мога да разбера дали имам пристигнали пратки на Габиели във офиса им във Варна.Тука от няколко дена имам две пратки със статус товари се за депо Варна ама дали са пристигнали кой знае.

# 639
Здравейте, как мога да разбера дали имам пристигнали пратки на Габиели във офиса им във Варна.Тука от няколко дена имам две пратки със статус товари се за депо Варна ама дали са пристигнали кой знае.
Влизаш в поръчката и най-долу пише „СТАТУС НА ПОРЪЧКАТА“ или им пиши. Ние няма как да знаем дали къде е пратката. Само те знаят.

# 640
  • Варна
Влизаш в поръчката и най-долу пише „СТАТУС НА ПОРЪЧКАТА“ или им пиши. Ние няма как да знаем дали къде е пратката. Само те знаят.

Е, да де.Точно под СТАТУС НА ПОРЪЧКАТА от няколко дена пише..... : Товари се за депо Варна.Звънях им и им писах но никой не отговаря.Явно ще трябва да ходя до офиса за да разбера дали са пристигнали.

# 641
  • София
Пише и номера на курса.
Виждаш го и отиваш в меню график. В график на раздаване виждаш кой номер курс се раздава за Варна и кои дни.
Може да е натоварено и да закъсняват.

# 642
  • Бургас
Щом пише, че се товари, значи още е в Пловдив. Когато статуса се промени на "раздава се" тогава може да отидете. Камионите са пристигнали, но явно имат много поръчки и ги обработват. Аз също имам пратки и в двата курса - от Англия и Германия, но предполагам че утре ще си ги получим. Малко вероятно е за днес.

# 643
  • Бургас

Е, да де.Точно под СТАТУС НА ПОРЪЧКАТА от няколко дена пише..... : Товари се за депо Варна.Звънях им и им писах но никой не отговаря.Явно ще трябва да ходя до офиса за да разбера дали са пристигнали.

Ако е от Германия с курс 392 предполагам утре ще получим мейл за раздаване. И моите от два дена са със същия статус, но по рано от утре едва ли ще раздават.

# 644
  • София
Здравейте,
Не успявам да се свържа по никакъв начин с ggbg.
Някой с подобен на моя проблем и евентуално решение?

Да допълня, че чакам пратка от Испания. За пръв път поръчвам по тази дестинация.
Според куриерите там, пратката е била до адрес в събота но в този ден офисът им не работи. Някъде е върната.
Някой знае ли какво следва? От петък правя опити за връзка с ggbg и нищо.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 15:15 от seemly

Общи условия

Активация на акаунт