Лекият и компактен помощник - Акумулаторен винтоверт Rapidfire 2.1 на Parkside

• 9 549
  • 408
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Да,случва ми се понякога.

# 346
Мисля, че не ми се е случвало сама да сглобявам или ремонтирам нещо в къщи. За тези неща се разчитам на съпруга ми.

# 347
  • Монтана
Разчитам на съпруга си за ремонтните дейности вкъщи. Детето му помага да сглобява нови мебели.

# 348
  • Варна
Случвало ми се е - когато бях вкъщи в болничен и обзавеждахме новия апартамент нямах търпение да чакам мъжа ми да се върне от работа, та каквато мебел имаше за сглобяване налична и не особено тежка минаваше първо през мен Grinning

# 349
Ремотнирам, та пушек се вдига. Половинката е нервен, прибързан.. Което е по силите ми, опитвам сама. За останалото - гледам да отсъствам, докато половинът се труди.

# 350
  • In Neverland
Случвало се е да сменям крушки, но за по-сериозни ремонти разчитам на половинката със всичките му джаджи и инструменти Laughing

# 351
  • варна
Здравейте, случвало ми се е, но предимно разчитам на съпруга си за ремонтните дейности вкъщи.

# 352
Да сглобявам мога аз, но да ремонтирам разчитам на друг!

# 353
Да, понякога ми се е случвало.

# 354
Много рядко ми се случва сама да ремонтирам нещо. Мога да закова пирон или да залепя отлепен фурнир на мебели ,да завъртя с отвертка развило се болтче /дръжка/ от мебели , но като цяло разчитам на мъжката помощ. Просто един такъв винтоверт ,би бил неоценим помощник у дома.

# 355
Когато се събрахме да живеем заедно с моят мъж, в неговото жилище, имаше ламперия, която аз не понасях, изкъртих я сама...така,че по скоро руша, отколкото да ремонтирам ...По принцип той прави тези неща вкъщи, но е имало ситуации, в които е бил далеч от нас и сама съм ремонтирала някои неща, размествала съм сама, боядисвала съм сама и много други неща, които не са тежки за жена.

# 356
  • Пловдив
Мъжът ми е мебелист и е член
в Задругата на майсторите....ноо както знаете ,,Обущарят ходи без обувки😂
На клиентите си прави уникални неща,но в къщи не мога да го накарам един пирон да закове..
За това доста пъти се е случвало да лепя неща в къщи😄
Весели празници!

# 357
Разчитам на мъж ми за всичко у дома!

# 358
Не ми се е случвало да ремонтирам или сглобявам нещо сама, с изключение на някои детски играчки, а за всичко по -сложно разчитам на половинката.

# 359
Налагало ми се е сама да поправям някои неща, но определено най-често разчитам на половинката си и предпочитам да съм само асистент.

Общи условия

Активация на акаунт