Лекият и компактен помощник - Акумулаторен винтоверт Rapidfire 2.1 на Parkside

• 9 548
  • 408
  •   1
Отговори
# 360
Когато мъжът ми е зает с друга работа и нямам търпение да чакам се случва и сама да сглобявам. Вчера си сглобих шкафа за обувки. На помощ ми беше една отверка.

# 361
  • На брега на морето
Случвало ми се е, да. Нетърпелива съм, а и винаги ми е било интересно да се занимавам.

# 362
Случвало ми се е да се справям сама - наскоро един въртящ се стол се беше развалил и го оправих сама (но с отвертка, не с винтоверт) Simple Smile

# 363
случвало ли ви се е сами да сглобявате или ремонтирате нещо у вас, или разчитате на половинката си за целта?

- най - редовно трябва да правя малки поправки у нас, тъй като моята половинка би се заел, но след някой друг месец или с други думи, казва ще направи нещо, но не го прави доста дълго време

# 364
Мъжът ми е инженер и има цяла работилница в къщи с много и всякакви инструменти.Справя се чудесно с всякакви домашни ремонти и не ми оставя много поле да се пробвам дали ставам за дом. майстор.

# 365
Разчитам на себе си .

# 366
  • Русе
Определено ми се случва,  но и ми доставя удоволствие...еее чудеса няма да сътворя, но и счупено няма да остане.

# 367
Не, не ми се е случвало, защото с тези неща се занимава мъжът ми.

# 368
  • SF
На мене ми се случва непрекъснато! Живея сама и нямам брат, когото да викам, ако нещо се разглоби или ако купя нещо ново. Един винтоверт би променил живота ми!!!!!
Последния месец два пъти искам назаем винтоверт и пак ми трябва, но ми е неудобно. Мъча се с отвертките. Simple Smile

# 369
Редовно ми се случва. След като съм напомнила старателно на всеки две седмици, накрая си го оправям сама.

# 370
  • Варна
Разчитам основно на половинката си за ремонтите у дома. Но се е случвало и аз да свърша нещо - да сменя някоя крушка, да затегна някоя гайка или да залепя нещо счупено от покъщнината. 😉 Добре, че вече има модерни и лесни за употреба уреди, дори и от по-непохватните. 🎄

# 371
Разчитам на мъж ми за всичко у дома

# 372
Понякога си го поправям сама,.а друг п т разчитам на мъжа. Зависи колко ми е сложно на мен и за какво става въпрос.

# 373
  • на правилното място, в точното време
Когато се налага, се справям сама. Но е по-приятно и забавно да се тормозим двамата. Лятото почти сами отремонтираме две стаи и кухня. Без инструменти е абсолютно невъзможно да  направиш каквото и да било.

# 374
Основно сама разглобявам и отремонтирам всичко вкъщи, не че половинката не може, но просто не влече. Дори когато чистя предпочитам да разглобя и почистя и мъжа ми често ми казва, че някоя част ще ми остане излишна, но до сега не ми се е случвало. Родителите ми разказват, че от малка всичко разглобявам въпреки, че съм момиче. В момента имам дете на година и три месеца, което първо иска да види как се разглобява и сглобява дадена играчка преди да си играе с нея. Явно ще прилича на мен 😁.

Общи условия

Активация на акаунт