Лекият и компактен помощник - Акумулаторен винтоверт Rapidfire 2.1 на Parkside

• 9 768
  • 408
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Рядко ми се случва да ремонтирам нещо сама, обикновено разчитам на половинката ми😁

# 61
  • Враца
Малко преди да родя сглобих сама детското креватче, защото ММ все казваше, че има време. Бях брененна когато свалих тапетите в спалнята и боядисах коридора, а преди месец изшкурих и боядисах и кухнята. Общо взето, когато ме хване мерака за нещо го започвам сама и ММ помага.

# 62
  • Пловдив
Обикновено разчитам на половинката си, има златни ръце. Но понякога се случа да викам неволята за нещо много спешно, а съпругът ми отсъства, и тогава се налага да се справям сама.

# 63
За всички ремонти разчитам на половинката ми, аз мога само да сменя крушка! Grinning

# 64
  • Пеликания
Доста пъти ми се е налагало като живях сама в чужбина и като трябваше да обзавеждам апартамента. И тук си се оправям сама. Само веднъж съм карала половинката когато успях да объркам всичко.

# 65
Случвало ми се е и то често, защото половинката ми няма време обикновено.

# 66
Случвало се е да сглобя нещо сама. Една етажерка преди време, много бях горда със себе си Blush

# 67
  • София
За всички ремонти разчитам на съпруга си, аз му помагам с каквото мога.

# 68
Ремонтирала съм сама доста неща. Мебели сглобяваме заедно и всеки си знае ролята. Вече сме специалисти по разчитане на схеми, сглобяване и монтаж. Grinning

# 69
Почти всичко сглобавям сама, ремонтите са за мъжа ми обаче.

# 70
Да, разглобявала съм гардероб

# 71
  • София
Разбира се Simple Smile У нас предимно аз сглобявам мебелите, защото много ми харесва Simple Smile И в ремонтите съм добра, като изключим Електро и ВК системите (такива не пипам)

# 72
  • София
Случвало ми се е да се справям и сама

# 73
Не,  не ми се е случвало. Разчитам изцяло на половинката си. Аз мога само да сменям крушките. 😀

# 74
  • София
Опитвам се да се оправям сама.

Общи условия

Активация на акаунт