Пътят на честта - Тема 8

• 36 681
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
Начо замина... След тоз чай край с него...
Анелия е отврат, грозно тъпо и ръбато животно..
Керче що напУщаш брЯ. НИдей Тъй ши плачим. То и без тва няма кво друго да гледаме в холдинга..

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 21:49 от мрЪнкал0

# 211
  • Берлин
Обаче артистът (не му знам името) Начо прави много пълнокръвен образ. Бона си е една и съща с изцъклените си очи и накривена уста. Напушва ме смях от играта й.
Анелия се държеше като малоумна и преди - но тук не й се получава никак (сравнено с ролята й на ненормална в ДЖ). Та не знам вече какво ще набута фуча в тоя манджурляк.
Сценарий и кастинг много зле. Все по-явно

# 212
Taя Бонка... Вещица! Истинска зла Вещица!
Отвари бърка, Магии поръчва...
Изпечена Убийца!
Колко е безскрупулна и студена... Тръпки ме полазват. Тази жена е Уууужаааас.

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 23:18 от HappyRSmile

# 213
Бонка е най-реалистичният образ Misc Ghost

# 214
Нищо не ме потриса в образите. Толкова са неубедителни и като игра и като история, че само смях ме напушва.

# 215
Бона и Нела са ми най-най-ужасните.
Не искам Начо да умира. 🥺
А Найденов и Мери ми харесват за двойка.
Обаче Кирето искам някой да го размаже. Такъв да е противляк,нямам думи! 😣

# 216
  • Берлин
Цитирам ММ: "лягам си,то какво ми остана...на Начо му еб@ха майката, Кера се оср@ работата, Грозданка се върна" - съчетано с покрусена физиономия. Умрях от смях и още се хилим

# 217
  • Варна
Дразнят ме като рецитират все едно някое стихче казват с кратка пауза.. Никво чувство нямат как да направят една  сцена реалистична.. Все едно гледам театрална постановка...смотани са..
Найденов ме кефи като образ

# 218
Не вярвам сценаристите да са толкова зле и да няма нито една любовна сцена между Киро (ужасно грубо име!) и Жаки. По-достоверно ми се вижда Марияна да му е забранила целувки и прегръдки Joy По-лесно ще ми е да заспя като знам, че един човек не е в ред, а не цял сценарен екип Stuck Out Tongue Winking Eye

# 219
  • Берлин
Бъркаш : двама (Попов/Плачков и Попова)

# 220
Как само един, всички не са в час. Че те изтрепаха/премахнаха всички добри герои. Сега и Начо като умре вече незнам как ще го спасят този сериал.
И каква чест, какви пет лева? Кера честната и морална се метна в чаршафите на женен мъж, и чак като се появи жена му се сети, че аджаба той семейство има.

# 221
Аз пък се радвам на образа на Калоян. Железен е ! Хваща неговата си истина и си следва пътя. Един път не се огъна .
Много ми е секси мъж с такова поведение.
И , моля никой да не ми опонира поне до сутринта...отивам да сънувам мръсотии с железен мъж

# 222
  • Берлин
Ехе...аз 1ва го видях. Пу за мен хихихи

# 223
Найденов да се яви незабавно в сараите ми за инструктаж, че стана заврян зет на Станкови и дискредитира службата и реномето ми Simple Smile

Наздраве Наче, друг въпрос е Бонка дали е налучкала пропорцията, защото отровата в определена доза е полезна като ваксините примерно.

Лорчето противна като майка си и в тази светлина се представят по-добре от Бонка, която много омекна напоследък. Ако не друго, то поне няма спор, че Кера е по-арна от Нела, но и двете отстъпват на Ада.

Маруся вече някоко епизода поред е по-противна от Бонка-мавзолея, която пък е по-голяма гадина и шизо от Кирето.

Убийствена сцена, а татулът наистина бил халюциноген ... Май ще го убива бавно и нежно, но не със секс и ще стане в стил Стивън Кинг и още 1-2 класически филма.

Музиката от Изкуплението Шоушенк ли пуснаха? Ако да, не им липсва самочувствие ...

# 224
Аз мисля, че Жаки ще убие Киро като разбере какви ги върши. Да не стане като в един стар и много хубав Италиански филм --- la donna d'onore - Жена на честта!-----> Младо момиче става свидетел на убийството на собствения си баща, който е застрелян пред очите й. По-късно същата тази девойка се влюбва и омъжва за убиеца на своя баща, без да подозира нищо. На сватбата обаче, научава истината и застрелва съпруга си, от когото вече е бременна и след няколко месеца ражда дъщеричка...След раждането жената отива в манастир, става монахиня .... и т.н. Гледала съм го няколко пъти.
Може продуцентът на Пътят на честта да е взаимствал нещо от Жена на честта Confused Grinning
Да гледаме и ще видим Grinning

Общи условия

Активация на акаунт