Пътят на честта - Тема 8

• 36 675
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • тук, на мястото си
Аз пак не разбрала, ама  кой е тръгнал да взема Марияна Попова че Плачков да не я дава?

# 406
А кому беше нужно да обикалят медиите и да разказват, че гледат 3 деца? Мечтаела... тя преди години и за Италия мечтаеше. Всъщност какво съществено каза в интервюто? Посипвам си с пепел главата, че не я харесвам, тази тъй обичана дама.
Към тази тъй обичана дама аз съм твърде безразлична. Но все пак, обективността е важна  Simple Smile Виждам, че си доста чувствителна на тема Марияна Попова. Тя мен хич не ме интересува, а мъжът й пък направо е смешен в този сериал. Мондьото да беше я питал, защо мъжът й не се целува с Жакито в сериала, ами я гледа като натровен. А той тръгнал да я пита за Първанов... Преди сто години клюка.

# 407
Те с Плачков имат ли брак между другото? 🤔

# 408
"....Най-добре ще е да го прати да работи на някоя нефтена платформа в океана или като полярен изследовател.
....
Това с нефтената платформа , мината и космоса  също не е безопасно Joy
Тази  женица го бута насила да обърне резбата Flushed

# 409
Не знам имат ли брак, ама и аз не вярвам Плачков дълго да издържи. Изглежда ми много свободолюбив.

Също не знам дали се сещате, но в едни далечни времена Слави я беше избрал за беквокалистка с Деси Добрева, не помня и Алекс Раева ли беше тогава, или се появи после на нейно място. Та Славчо ги представи след конкурса вечерта на диванчето, и хоп, кажи-речи на другия ден вече я няма  - Марианчето се отказала. Та явно нейните фасони са всеизвестни отдавна, колкото и да е талантлива, но все пак не е Лайза Минели, нали...

# 410
Само не мога да разбера,чак пък какви са двамата таланти Плачков и Попова,че да им играят по свирката и да ги канят в предаванията си по телевизияна.Явно се чудят как да запълнят вестниците и предаванията.Чак пък без тях като че ли не може.Селски номера от селски вечеринки.Снобарска работа,като че ли са корифеи в гилдията.Въобще не ме впечатляват.

# 411
  • тук, на мястото си
Обвиняваме Марияна, но не знаем защо се е получило всичко това. Мен ме съмнява, че всъщност търкането е между Плачков и Фучиджиева. Сигурно нещо го е обидила и от там са скочили двамата.  Ако имаха някакви търкания с Халваджиян  нямаше да я има в Черешката.
Пиша го това, защото думата ревност ми се вижда абсурдна. Не са по на 20 години, имат по един брак зад гърба си, имат по едно дете,  сега второ,  популярни професии, 21-ви век уж...

# 412
  • София
Черешката не я прави Халваджиян.
Може и с Фуча да има търкания, тя много се постара да го обвини за провала на образа на Киро.

# 413
От тия всичките капацитети един умен да имаше и нямаше да стигнат до тук.

# 414
А стана ли ясно дали ще има втори сезон?

# 415
Фучеджиева в един пост се оплакваше, че странични хора й се месили в работата, а Мариана беше написала нещо за некадърни сценаристи, което бързо изтри. Така че конфликтът е между тях двете.

Халваджиан бе намесен заради репликата на Вергов в Маскирания певец.

# 416
  • Sofia
Май Стела ще се появява отново...

# 417
Ще възкръсне като феникс. Уффф пак мислено недомислено...

# 418
Ще възкръсне като феникс. Уффф пак мислено недомислено...

Не е ясно дали ще се върне

# 419
Няма как да се върне.

Общи условия

Активация на акаунт