Пътят на честта - Тема 8

• 36 678
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря!
Кукувица абсолютна!

# 391
"..... В Нова Гвинея ще си направели бар на плажа😁. Щели да си бъдат двамата. Ама малкото къде ще е...

От липса на ангажименти  е изгледала доста  лигави любовни филми Joy

# 392
Ееее, току що каза, че мислят за емиграция в Нова Гвинея 😂😂😂. Не я слуша главата хич тая жена. Сега ще вземат някое хонорарче от Черешката. Сигурна съм, че и Веселин ще участва. Ще попее в някоя кръчма за НГ и ...айдееее ще се разлюбят
То и в Нова Гвинея има жени. Най-добре ще е да го прати да работи на някоя нефтена платформа в океана или като полярен изследовател.

# 393
  • Берлин
Мдам,даже май се е припознала в някоя латиногероиня

# 394
Най-добре ще е да го прати да работи на някоя нефтена платформа в океана или като полярен изследовател.
Аааа, а русалките?!

# 395
Ееее, току що каза, че мислят за емиграция в Нова Гвинея 😂😂😂. Не я слуша главата хич тая жена. Сега ще вземат някое хонорарче от Черешката. Сигурна съм, че и Веселин ще участва. Ще попее в някоя кръчма за НГ и ...айдееее ще се разлюбят
То и в Нова Гвинея има жени. Най-добре ще е да го прати да работи на някоя нефтена платформа в океана или като полярен изследовател.

Е краен случай може да опита и космонавт да го направи. Да се знае, че няма как да хойка. Трудно се става космонавт обаче да знаете. Единственото по-трудно, е да минеш всички кръгове от кастинга на "Пътят на честта" за главна женска роля! Joy

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 20:24 от New B

# 396
Как космонавт, знаеш ли и там какви ги вършат? Веднага се сетих за този случай с любовен триъгълник, заформил се докато се подготвят да покоряват Вселената:

Астронавтки се биха заради колега
http://old.segabg.com/article.php?id=308558

# 397
Не е лесно. Тия жени навсякъде са се набутали🤣.
Всъщност що го ревнува? Щото тя е с ниско самочувствие или щото наистина си мисли, че всички жени го харесват?

# 398
Освен в някоя мина да се намери място за Плачков, та Мариянка да е спокойна?! newsm78

# 399
Мн глупаво е това същество Мариана, не съм гледала предаването на въпросния Мундю ама по написаното от тук изглежда е било голям фарс. Както вече споменах живея в съседство с на Плачков майка му и мога да ви кажа, че от раждането на детето на Плачков до едната му годинка го гледа на Плачков майка му щото тая не го искаше била в депресия и не можела да се занимава с деца. Никога не е гледала и на Плачков дъщеря му, тя винаги е била само при майка си. Мн сме се чудили на Плачков на майка му как си пусна месеци неплатен отпуск за да гледа детето без каквато и да е помощ. Комшии сме от близо 10 ход. мн добра е тая жена ама какво зло и влезе в къщата не е истина

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 20:29 от Анонимен

# 400
  • Берлин
Няма да е задълго. Не вярвам, че, освен нескопосан актьор, Плачков е мазохист. Ще свърши и тая драма.
Преди 15 години бях на едно фирмено откриване. Марияна пя с бенда на Дани Милев. Та тогава пя кавъри (тя и сега не знам колко свои песни има) и ме уби. Беше уникално добра. Очаквах чудеса от нея. През годините все през общи познати се срещахме и стигнах до извода,че няма да направи нищо заради нереалната си самооценка и отвратителен характер. Така и стана. Не знам с тези простотии около Плачков и Фуча дали не си търси безплатна реклама/изява,а и сеирите и резилите продават. В Бг пък винаги.

# 401
Мариана пее страхотно, но само с пеене не става. Не можеш да плюеш по колеги и да си вечно не оценен. С Дани Милев се скараха, с Любо Киров и Мария Илиева - също. Орлин Горанов не я включва вече в концертите си...

# 402
Нещо друго смешно каза ли? Joy
Не. Каза,че детето на Веселин живее в Англия с майка си, а нейното искало да ходи в Италия.Тия деца що ли бягат от тях?😁 В Нова Гвинея ще си направели бар на плажа😁. Щели да си бъдат двамата. Ама малкото къде ще е...
Нормално е да  живее детето на Плачков с майка си, нали така живеят и тук децата на разведените-с майките си. И дъщерята на Марияна П. защо пък да не отиде да учи при баща си в Италия? Децата ни така или иначе предпочитат чужбина за обучение. А Марияна каза, че МЕЧТАЕ да живее на място с палми, да има бар и да пее там. Да живеят тримата: тя, Плачков и малкото дете.
За всеки гледал предаването стана ясно, че тя каза, че това са мечти, а не, че утре стяга багажа за Гвинея.
beba2, Разбирам, че много искаш да се надсмееш по някакъв начин на Попова, ама трябва и да сме обективни. Щото иначе все едно си кафяв вестник, а не човек, пишещ в темата.
 Нали така?

# 403
А кому беше нужно да обикалят медиите и да разказват, че гледат 3 деца? Мечтаела... тя преди години и за Италия мечтаеше. Всъщност какво съществено каза в интервюто? Посипвам си с пепел главата, че не я харесвам, тази тъй обичана дама.

# 404
А кому беше нужно да обикалят медиите и да разказват, че гледат 3 деца? Мечтаела... тя преди години и за Италия мечтаеш. Всъщност какво съществено каза в интервюто? По сипвам си с пепел главата, че не я харесвам, тази тъй обичана дама.

Че не тя е ревнивата в тяхната двойка, а Плачков.

Точните думи са:

"Ако трябва да сме честни, ревнивият в нашето семейство е Плачков, трудно ме дава и така трябва да бъде."

Общи условия

Активация на акаунт