Пътят на честта - Тема 8

• 36 721
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Любовника на Анелия ми се струваше като лично нейно жиголо. Тя като му каза за децата и мъжа си, когато я уволниха от работа, той никакво отношение нямаше, само я успокояваше и толкова. Следват епизодите, където Калоян ще замине за морето, Кера май изчезва вече от сериала, явно това ще е причината да се махнат с Марти, сега Димитър ще разберем какви ще ги върши в холдинга и какво ще стане с Киро и Жаклин

# 241
На мен за Начо ми е тревожно... 🥺 За другите ми е все тая.
Как па я сътвори Фуча съща Локуста тая Бонка! Или преродила се Лукреция Борджия. Сатана!
Въх, да се прекръсти чиляк като я дадат по телевизора! ⛪

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 13:52 от Анонимен

# 242
  • Бургас
все се надявам Начо чудодейно да се спаси, ама пък като гледам каква е смъртността в сериала не знам дали ще има този късмет

# 243
... ама пък като гледам каква е смъртността в сериала не знам дали ще има този късмет
😆
Един психолог може да извади на светло неподозирани неща за сценариста...

# 244
Хвана ме яд как излъга Анелия,че се прибрала,щото видиш ли много й липсвали и ги обичала. Напуснала преди състезанието,каква жертва! 🙄 Много гнусна. 🤮
Това с Начо малко тъпашко. Заключила го Бона,тел му взела. Не може да намери начин да се измъкне... да бе да.

# 245
Хвана ме яд как излъга Анелия,че се прибрала,щото видиш ли много й липсвали и ги обичала. Напуснала преди състезанието,каква жертва! 🙄 Много гнусна. 🤮
Това с Начо малко тъпашко. Заключила го Бона,тел му взела. Не може да намери начин да се измъкне... да бе да.

Запълват си сериала с абсурдни неща до 52 серия,  татули, магии, психари, заключване в хотела.

# 246
Калата е бил на фризьор вчера 😎

И едно интервю с Димитър

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 11:40 от Анонимен

# 247
Доста са взаимствали сценаристите от Караславов, ама карай да върви сериалът. То Снаха ли не беше, то Татул ли не беше... Все пак някои хора и четат, не гледат само сериали Wink

# 248
Бона е сам Шейтана! Жал ми е за Начо.
И за Жаки ми е жал, тъжно е да си тъп.

# 249
Ейййй, тая Кера, мн кофти я мразят свекървите й постоянно. Наистина гадно - насади се от Шейтан Бонка на Митничар Мария...
Това наистина го разбирам, че не й се иска да захваща старата песен на нов глас. Нали я дават като образ много умна, кадърна - харесват я свестни мъже с някакво положение. Но т.к. е сирак без 'зестра', постоянно е трън в очите на Свеки.
Гадно си е това така погледнато.

# 250
Бона е сам Шейтана! Жал ми е за Начо.
И за Жаки ми е жал, тъжно е да си тъп.

на Жаки добре й се вързва поведението. Има една приказа " Ситият на гладния не вярва" : госпойцата е отгледана от финансово благи родители, от по- голям  брат , който я е защитавал , обгрижвана от Симеон , обожавана от мъже , които използва...Е, как да изгради поведение, което е адаптивно?!?  Тя си се държи еднаково с всички и във всяка ситуация.
По повод гримасите на Бонка : Все повече си мисля , че огромен % от актьорите просто ги снимат , докато се държат като себе си. Никаква актьорска игра не виждам, никой не ми се струва , че е "в образ".

А на Кера мааалко поне да й правят устните бе! С тази нюню свита уста как да я възприемем за женствена?!?

# 251
“Това не е каша, а любов.” Оооо, колко романтично, взе да ми аресва накрая 😂

# 252
  • Варна
Обаче Маруся напипа един въпрос, който всички ние си задавахме, ще кажеш, че ни е чела hahaha hahaha hahaha Кера кога дойде в София, кога почна като сервитьорка, кога стана главен счетоводител на холдинг Mr. Green

# 253
Обаче Маруся напипа един въпрос, който всички ние си задавахме, ще кажеш, че ни е чела hahaha hahaha hahaha Кера кога дойде в София, кога почна като сервитьорка, кога стана главен счетоводител на холдинг Mr. Green

Аз пък точно тука не намирам проблем.
тя нали си е с образованието и с опита в специалността.

На ман ми се струва нормално в началото да започнеш работа , с която да оцеляваш. До момента , в който имат нужда от кадър с подходящото образование.
Точно това не ми се вижда нелогично . По - ми е странно как Марусята захапа сина си и семейния му живот, а постоянно повтаря , че на дъщеря си не може да се бърка на тази тема

# 254
Относно дали ни четат тук . Направи ми впечатление, Люба като носеше чашата с кафе на Кера и и каза Супер Люба ..нещо си Не помня точната реплика...м8же би е взаимствано от Супер Кера.

Общи условия

Активация на акаунт