Пътят на честта - Тема 8

• 36 722
  • 745
  •   1
Отговори
# 300
Аз мисля, че Жаки ще убие Киро като разбере какви ги върши. Да не стане като в един стар и много хубав Италиански филм --- la donna d'onore - Жена на честта!-----> Младо момиче става свидетел на убийството на собствения си баща, който е застрелян пред очите й. По-късно същата тази девойка се влюбва и омъжва за убиеца на своя баща, без да подозира нищо. На сватбата обаче, научава истината и застрелва съпруга си, от когото вече е бременна и след няколко месеца ражда дъщеричка...След раждането жената отива в манастир, става монахиня .... и т.н. Гледала съм го няколко пъти.
Може продуцентът на Пътят на честта да е взаимствал нещо от Жена на честта Confused Grinning
Да гледаме и ще видим Grinning
Леле, колко съм го търсила този филм. Никъде не го намерих, в нито един сайт.  Мъжът беше Ерик Робъртс Heart

# 301
На мен ми е интересно какво става с:
- убийството на Оги;
- земите на бъдещия кмет;
- трупът на Мони и фасовете;
- болеста на Люба
- "Къщата"
- и още, и още.
Както и:
- сагата с бежанците,
-Дичо и Симона, с момичето, което не говори,
-диаманта,
-на Люба любовната история с колегата,
- историята с работника, когото убиха.

# 302
  • София
Сега като пуснаха и Под прикрите ми става мъчно за Ивайло Захариев, не му сложиха симпатична екранна половинка нито веднъж.

# 303
Аз мисля, че Жаки ще убие Киро като разбере какви ги върши. Да не стане като в един стар и много хубав Италиански филм --- la donna d'onore - Жена на честта!-----> Младо момиче става свидетел на убийството на собствения си баща, който е застрелян пред очите й. По-късно същата тази девойка се влюбва и омъжва за убиеца на своя баща, без да подозира нищо. На сватбата обаче, научава истината и застрелва съпруга си, от когото вече е бременна и след няколко месеца ражда дъщеричка...След раждането жената отива в манастир, става монахиня .... и т.н. Гледала съм го няколко пъти.
Може продуцентът на Пътят на честта да е взаимствал нещо от Жена на честта Confused Grinning
Да гледаме и ще видим Grinning
Леле, колко съм го търсила този филм. Никъде не го намерих, в нито един сайт.  Мъжът беше Ерик Робъртс Heart
Да, филмът е от 1990 г. -- италиано - американски, а актрисата е Керъл Алт. Аз го намирам, но няма бг субтитри.

# 304
Финалът е на 19-ти в четвъртък. За четири епизода ще има наистина много неща.
Колкото до Жаки явно затова е участваща в новия сериал от пролетта, поне там да има нормални любовни сцени. Колкото до Ивайло Захариев ,барва се особено откакто е със Станито. Тя дори е написала във фейса си, че не й пука кой какво мисли за нея и че личния й живот касае само нея. И че била щастлива , вече не се крият ,той постоянно й реагира на снимките със 💓, до скоро в инстаграм харесваше снимки на свои колежки, вече не го прави
https://www.google.com/amp/s/www.flagman.bg/show-news-203144-amp.html

# 305
[quote ]
Колкото до Ивайло Захариев ,барва се особено откакто е със Станито. Тя дори е написала във фейса си, че не й пука кой какво мисли за нея и че личния й живот касае само нея. И че била щастлива , вече не се крият ,той постоянно й реагира на снимките със 💓, до скоро в инстаграм харесваше снимки на свои колежки, вече не го прави
https://www.google.com/amp/s/www.flagman.bg/show-news-203144-amp.html
[/quote]

Е как ще харесва снимки то вече е модерно мъжа да е под чехъл, яко НИПИПАЖ. А Черешката с тая Мариана дори нема да си направя труда да я гледам. Мн ми е безинтересна и нискоинтелигентна от това, което съм видяла от нея като телевизионни изви, добре че е Плачков та малко да се чуе за нея. Даже ако помните, когато Попова беше участник в Биг Брадър съквартирантите я изгониха от къщата на вън на двора да спи щото не можеха да я понасят и не помня вече кой я замерваше с ваФли щото му беше писнало от тъпотата ѝ.

# 306
  • Пловдив
Колкото до Жаки явно затова е участваща в новия сериал от пролетта, поне там да има нормални любовни сцени.

Малко off, ама може ли инфо за този нов сериал? Flushed

# 307
Предното участие на Попова в Черешката беше такъв фарс! "Готви" с досада и пренебрежение, и колкото да отбие номера, все едно някакви неприятни навлеци, непоканени, са ѝ се изсипали на гости с кални обувки. Не е от вчера чалната... И винаги си е била неприятна, явно за всички останали, освен за Плачков (за сега).

# 308
Тя тая Попова се чудя как не заспа докато готвеше и обяснявайки с провлачен глас какво прави. Егати флегмата. Аз почти се унесох слушайки я как влачи като повредена лента на касета.

# 309
  • Варна
Не виждам как за оставащите 4 епизода, ще завършат сюжетната линия и дали въобще лошите ще получат възмездие, а добрите ще възтържествуват, подозирам че финалът ще е широко отворена порта и ще има да чакаме развръзката във втори сезон, дано не съм права, пу пу....

# 310
Колкото до Жаки явно затова е участваща в новия сериал от пролетта, поне там да има нормални любовни сцени.

Малко off, ама може ли инфо за този нов сериал? Flushed

Актрисата Елена Атанасова пристана на своя колега Ненчо Балабанов. Не става въпрос за реален брак, а за екранен. Двамата влизат в ролята на съпрузи в новия български сериал All Inclusive. Сюжетът на комедийната поредица ще се завърти около две обикновени български семейства, който се впускат в едно необикновено лятно пътешествие с неочаквани обрати. Това е сериал за приятелството, за предателствата, за семейните свади, за незабравимите спомени, за детските лудории и за великите каузи“, научи „Монитор“. Освен Атанасова и Балабанов, в All Inclusive с участие ще се разпишат още актьорите София Маринкова, Любен Кънев, Йоанна Начева, Алекс Иванов, Любомир Бъчваров, Нели Монеджикова, Петър Калчев и други.
Сериалът ще се завърти по Нова тв през пролетта, а междувременно стана ясно, че тогава стартира и осми сезон на шоуто „Като две капки вода“. В актуалното състезание

# 311
Плачков и Попова няма да умрат от глад. За 3 път Мариана ще участва в Черешката🥶. След някоя седмица и той,като му осигурят само мъжка компания.
https://dariknews.bg/novini/obshtestvo/tradicionna-kuhnia-i-inte … a-tortata-2202309

Поне една седмица ще има какво да ядът а Simple Smile

# 312
Плачков и Попова няма да умрат от глад. За 3 път Мариана ще участва в Черешката🥶. След някоя седмица и той,като му осигурят само мъжка компания.
https://dariknews.bg/novini/obshtestvo/tradicionna-kuhnia-i-inte … a-tortata-2202309

На две от снимките Попова направо ми се вижда с корем... да не чакаме ново бебе?

# 313
То 100 линии, никакво време за развръзка. Освен да е 100 в 1!
За края, някой тук се беше пошегувал, че развръзката на убийството на Оги ще е, че Полицаят звъни на Кера и й казва:
- "Керче, разкрихме го, Митю е."
И - толкоз.

Представям си го точно така. Да не хабят време, де хахахахахах! Joy

Последна редакция: пт, 13 дек 2019, 16:01 от HappyRSmile

# 314

На две от снимките Попова направо ми се вижда с корем... да не чакаме ново бебе?
И трите участнички са мега неприятни, ще е дразнеща седмица.

Общи условия

Активация на акаунт