Пътят на честта - Тема 8

• 36 698
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Да бе, кому са нужни тия свирепи, жестоки, бездушни сцени!? Когато Димитър преби Симона. Когато Начо гасне и не знае на кой свят е, ехидния сатанински поглед на Бона (то, всичките и погледи на нея!), когато онзи отвратяга Антон риташе на земята мигранта. Ми той Киро сериен безмилостен убиец, пък няма толкова стръв и проклетия в него. Убива ги по божията воля и с божията милост, и благословия, елегантно някак си.

Пребиванията на Калоян от Киро и на Симона от Димитър бяха отвратителни. Не ми действа добре на психиката човек да го ритат и бият на земята и чак толкова обрисувано да е...
Насилническите сцени изобилстват, но Жакиту един път не измина 'пътят на честта' да го целувне тоз гнусняр Киро!
Не съм ви чела от няколко дни и съм убедена, че сте коментирали оригиналната тъпота в образа на Жаклин - готова да се ожени насила и не смее да каже нищо - гледа го като пребито кученце, а това, че предаде собствения си брат ме довърши. А Маруся - ега ти загрижената майка - приема безумния годеж на малката си дъщеря, но не и мотивирания развод на големия си син, а дори и съюзничи на жена му, пълен абсурд...
Искам да свършва т'ва мъчение...

Напълно съм съгласна за жестоките сцени, аз също не мога да гледам такива реалистични убийства и побои . Точно затова не можах да гледам " Под прикритие" -попаднах на една ужасна сцена случайно , а после всеки път, когато исках да гледам, все на такива сцени попадах. Затова се чудя защо всички твърдят, че най-добрият бг сериал бил точно "Под прикритие". Сега нали го повтарят, та рекох да го загледам от началото да видя аджеба  какво толкоз...Ами същия ужас изпитах и спрях да го гледам.

# 316
Явно няма да има други сезони. Окончателно си пише финал, при откраднат живот пишеха финал на сезона, а в сайта на нова си написаха финал.
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/7971557 среща с актьорите в киното

# 317
Добре, че няма да има.

# 318
Направо чудесна новина.

# 319
  • Велико Търново
Никаква актьорска игра не виждам, никой не ми се струва , че е "в образ".
А според мен точно това ги прави добри актьори.
Специално за Галя Александрова - четох в едно интервю, че преди и след роля тя отделя поне по час и половина, за да "влезе" и съответно да "излезе" от образа, с който по времето на представление се "слива".

# 320
Бонка как се цъкли, това ако не ти идва от вътре няма как. Защо Киро не се цъкли така или Калата?

# 321
Бонка как се цъкли, това ако не ти идва от вътре няма как. Защо Киро не се цъкли така или Калата?
Защото са слаби актьори?

Гледах интервюто с Бонка при Монди- хареса ми, харесвам я как играе ролята си, добра е!
Помните ли навремето "Робинята Изаура" и гадния Леонсио? В Паралели бях чела, че е супер добряк, но хората като го видели по улиците, го замервали я с портокали, я с домати. Явно просто добре си върши работата. Wink

# 322
Да ме прощава Галя,но и аз си мисля,че не е в роля съвсем,а си е такава. Тази злоба в очите и присвиването на очи и устни не е от ролята. Мое усещане,не ангажирам никой. Дано не съм права,да си е добра женицата,но на мен не ми изглежда така.
Жалко,че няма да има нов сезон. 😏 С хейт,с много критики,но си го загледах и нямах против да има още сезони.

# 323
Да ме прощава Галя,но и аз си мисля,че не е в роля съвсем,а си е такава. Тази злоба в очите и присвиването на очи и устни не е от ролята. Мое усещане,не ангажирам никой. Дано не съм права,да си е добра женицата,но на мен не ми изглежда така.
Жалко,че няма да има нов сезон. 😏 С хейт,с много критики,но си го загледах и нямах против да има още сезони.

Жените и мъжете на актьорите си оказаха влиянието. Но, критиките са си на място и предполагам, че и самите режисьори виждат, че няма смисъл да продължават. Ще чакаме комедийката напролет живот и здраве

# 324
  • Radnevo

Имах учителка по история със същите мимики, много злобна жена.

# 325
  • Велико Търново
Само от "Пътят на честта" ли е усещането Ви? И дали това усещане не е точно защото ролята ѝ е такава и тя я играе по начин, който да внушава именно такова усещане? Гледахте ли я при Мон Дьо?

Помните ли навремето "Робинята Изаура" и гадния Леонсио? В Паралели бях чела, че е супер добряк, но хората като го видели по улиците, го замервали я с портокали, я с домати. Явно просто добре си върши работата. Wink
Същото беше и с Васил Михайлов след "Маргарит и Маргарита". Доста време след това разказваше как и познати, и непознати са му звъняли, само за да го напсуват и да изразят омразата си. Към Неризанов, разбира се. И това, колкото и "извратено" да звучи за някои, няма как да не е признание към един актьор.

# 326
Далеч съм от мисълта, че за да играеш лош герой трябва да си лош човек.
Гадното е, че лошите роли се помнят и после хората възприемат актьора като лош човек.

# 327
В момента по БГ радио - Милена Фучеджиева.

# 328
  • София

Жените и мъжете на актьорите си оказаха влиянието. Но, критиките са си на място и предполагам, че и самите режисьори виждат, че няма смисъл да продължават. Ще чакаме комедийката напролет живот и здраве
Айде няма нужда от комедийката. Краси Ванков прави София ден и нощ и Съдби на кръстопът, а преди правеше едни глупави халтури, дето са за хора с основно образование. Дори няма да му дам шанс и за един епизод.

Иначе "На 19 декември драматичният сериал "Пътят на честта" ще обедини най-запалените фенове, актьорския състав и екип в ексклузивна прожекция, която ще сложи край на първи сезон на сериала.
Не пропускайте възможността да гледате последния епизод от сезона на Пътят на честта на голям екран, както и да се видите любимите си герои! Очакваме ви на официалната прожекция на последния епизод на 19 декември, 19 часа, в Cinema City Bulgaria - Paradise Center. " ясно пише край на първи сезон на сериала.

# 329
В момента по БГ радио - Милена Фучеджиева.
моля те, дай повече инфо. Аз го слушах до втората част и слязох от колата, а в офиса не мога да го слушам. Стана ми интересно - зачекна проблема с Киро, дали е продължила по темата? Трябваше да сподели дали ще има продължение ...

Общи условия

Активация на акаунт