Пътят на честта - Тема 8

• 36 654
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
В разговора по радиото Милена Фучеджиева казва, че още не  е решено дали ще има втори сезон. Има ли някъде официална информация? (не фейсбук)

Ако този неземен талант влезе в нашата тема , Flushed едва ли ще има втори сезон Joy

# 436
  • София /Абсурдистан
Аз някъде четох, че ще има. Не беше във ФБ, но не помня къде. И по ТВ като я интервюираха Фуча преди време, нещо каза, че това е първият сезон. Което значи, че планира и втори. Само че може да се е отказала, творението и е мега некадърно и публиката го отрази подобаващо  Simple Smile

# 437
Повечето такива сериали стартират пробно с един сезон и спрямо зрителския интерес и т.н, се договарят дали да снимат още.
Тези, при които от начало е заложен точен брой епизоди/сезони и историята е завършена, ги обявяват предварително, като Дяволското гърло и Денят на бащата, например.

Предполагам тук оставят отворен финал с надеждата да се договорят за нов сезон, затова и още не казват нищо официално.
Но най-вероятно и този подобно на Фамилията и Седем часа, ще си остане недовършен.

# 438
Най-голяма глупост ще е наистина да е с отворен финал и да няма нов сенон, но подозирам, че точно така ше стане. Такава каша е забъркана в момента, че не могат да я разплетат със сигурност до края на този сезон, а щом не обявяват нов..има нещо гнило, а и вероятно няма да успее да го измисли г-жа сценаристката.

# 439
Аз най не разбирам, защо всички казват, че актрисата, която играе Бонка, злата свекърва, била гениална. Тя играе на ниво "соц читалище от Мездра". Като я сравня със злата свекърва Мерил Стрийп от "Големи малки лъжи" и - аре нема нужда! Мерил не повишаваше глас, но тръпки те побиваха от всичко, което правеше. Бонка да ходи да я гледа и да се учи.

# 440
Да влезе Мариана и да си събере версиите, пък може и с лек напън да се случи втори сезон. Колкото и да е недомислен първия, ще е още по-тъпо да го оставят недовършен.

# 441
- Ще те помоля да напуснеш офиса ми!
- Ти заплашваш ли ме?
WTF Rolling Eyes Laughing
Мама Маруся е покер фейс - и радост, и гняв, и мъка - всичко е едно - безизразно лице. И очна линия!
Изобщо динамиката е яка, развързват се всички възли, станах разногледа!

# 442
- Ще те помоля да напуснеш офиса ми!
- Ти заплашваш ли ме?
WTF Rolling Eyes Laughing
Мама Маруся е покер фейс - и радост, и гняв, и мъка - всичко е едно - безизразно лице. И очна линия!
Изобщо динамиката е яка, развързват се всички възли, станах разногледа!
И аз точно в тоя момент се 😳 викам аз ли нещо не съм добре и не разбрах 😂😂
Тъкмо за секунда си помислих , че в МитЮ има нещо човешко, притеснил се за родителите си , ама бързо ме опроверга 😂

# 443
На оня всички пръсти ли му отсякоха, или само ги закачи?

# 444
  • Варна
Невероятно тъпа серия до момента. Мария - неадекватна отвсякъде. Бонкините истории вече тотално дотегнаха. Митьо - отдавна казвам, че тоя персонаж ми е биполярен.

# 445
  • тук, на мястото си
Това "Ти заплашваш ли ме" ми звучи като реплика на някой клатушкащ се  ударил  5 ракии.

# 446
На оня всички пръсти ли му отсякоха, или само ги закачи?
С тоя замах и парче от масата трябваше да е отсякъл... А пръсти да хвърчат във всички посоки.

Хайде и тази "отивам си, сбогом, трябва да се разделим..." vs. "Калояне, ало,... " И за какво тия драми и героизми, като ш'му звъниш посред нощ да му разказваш сънищата си?!

А Начо как не се светна, че домашната му вещица го трови! Айде, Митьо да закуси чайче с мед сега.

# 447
Извинете, този как се телепортира при Кера?

# 448
Калоян телепортира  ли се,бе?!

# 449
  • Велико Търново
Каза ѝ "Нека дойда, моля те!" и отидЕ. Сега пък и транспортирането му ли да показват? Smiley

Общи условия

Активация на акаунт