Таласъми от БУРГАС заповядайте при нас! - (9)

• 17 801
  • 354
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте и от мен на новите момичета   Hands Clap
6nolka ами нашите дечица са горе долу на една възраст.
Нашият играчка си има отначало и му я пускам понякога и се заслушва,спира да мрънка/временно/.Ама той в кошарата не си спи почти.Или е в количката,или е в шезлонга.А вечер спи при мен  newsm32
Аз либеро мини купих от Метро за 24лв 92броя.С подарък кърпички либеро.  Peace
Също ползвам триклобактер.Слага се 2 с.л. в 250 мл вода.Дорийска ми го изписа онзиден.
Забравих да ви кажа че вече ходих на преглед на 20-тия ден.Исках да знам че всичко е ОК.

Полижинакс е най-подходящ за бременни.Бори се както с гъбки,така и с бактерии.  Peace

# 166
Момичета, някой беше писал, че ползва продуктите на "Аква сорс" - коластра, зелена енергия....'нам к'во си...
Кажете откъде да ги купя?

# 167
Благодаря ви за успокоенията.Триклобактер съм го ползвала сега го смених с Лактацид Фемина .

# 168
Рени теб Дорийска ли ти следи бременността? А като ражда пак при нея ли ? Защото и аз съм при нея.

# 169
  • у нас
Момичета, някой беше писал, че ползва продуктите на "Аква сорс" - коластра, зелена енергия....'нам к'во си...
Кажете откъде да ги купя?

от мен Grinning аз съм дистрибутор

# 170
Здравейте мами!!!

ПОМОЩ-май бебо има температура.. В дупето показва 37.7 а под мишничката 36.9 На кое да вяервам?Различават ли се толкова температурите в дупето и мишничката....С колко градуса.Моля ви помогнете.....
БЛАГОДАРЯ ВИ

# 171
Като мериш в дупето намаляваш с 0.5.

# 172
  • Бургас
И аз така знам, че щом мериш в дупето намаляш 0.5.
Как Полижинакс бе, по-добре е Гино-дактарин - за три дни си 6. Туй чудо май цяла седмица се слагаше.
а тва за пазенето - ми наистина е смешно
треперя тука кат няква тийнейджърка Joy
Мани, че още не ми е и дошло, как да спиш спокойно, а  Mr. Green, ама си лежа на тоз гръб, че трудно хващам.

# 173
Здравейте, не знаех че тук има такъв форум по градове.
Съвсем случайно го рабрах.
Ехе, хе, хе, хе, колко е хубаво.

# 174
А още по-хубаво е ,че има толкова нови майчета Heart EyesЗдравейте на всички!!!
Ох,аз тези дни си имам доста работа и се поизгубих от хоризонта(форума Wink),само ви прочитам ,ама обещавам през новата седмица да наваксам.А някой ако има мерак утре или във вторник(или в сряда) да си устроим срещичка в парка в Славейков или на Поморина,да свирка newsm10

# 175
Здравейте, не знаех че тук има такъв форум по градове.
Съвсем случайно го рабрах.
Ехе, хе, хе, хе, колко е хубаво.

дари,ти не пишеш ли и в Биберон-а?  newsm78
добре дошла си и тук  Hug

# 176
синара ти на какво точно си дистрибутор?  newsm78

# 177
  • у нас
синара ти на какво точно си дистрибутор?  newsm78

Рени,мила Wink, на продуктите на Аква Сорс - това са хранителни добавки - коластра, зелена енергия, масни киселини, антиоксидант с пикногенол, коензим Q 10, Sun Power, Cell power ......., както и на новите козметични продукти без парабени Natural Beeng и т.н..... Grinning

Последна редакция: нд, 30 юли 2006, 23:33 от sinara

# 178
За какво се пият тези добавки.Не ми е много ясно  Thinking

# 179
  • Бургас
Ний пък в събота сутрин бяхме на Патиланци, ама кат не мога да се вредя да седна на компа от моя мъж, не можах да пиша. Бяхме само аз и една друга майка. По принцип и Танина трябваше да дойде, ама нали още са болни.
Ходихме на вилата събота и неделя и съм много доволна. Сега се подготвям за утрешния работен ден  Sad, че в петък имах доста обикаляне и от там не остана време да прегледам форума.
Аз имах течение почти през цялата бременност и в началото ми изписаха само мехлемче Клотримазол, след 5-тия месец вече Георгиев ми изписа Гино-Дактарин и направих 3 курса до края, направо се родих, голямо облекчение.
Успешна седмица на всички.

Общи условия

Активация на акаунт