Таласъми от БУРГАС заповядайте при нас! - (9)

• 17 782
  • 354
  •   1
Отговори
# 195
Момичета да ви върна малко назад, може ли? Когато бременеехте имаше ли някоя, на която бременноста и да е следял д-р Георгиев?
Аз ходя при него и до сега не ми е дал снимка от ехографа. Той май не дава?! Дали ще си остана без снимка на бебче?

# 196
 wish Аз ходех при него но нямам снимка  Rolling Eyes
Това е защото апаратът му няма тази функция и не прави.Аз си бях направила на тела.Снимах монитора.
Ти питай пак де.  Peace

# 197
и аз бях при него....но само последните 2 месеца,ма май наистина не прави снимки апарата му Sad пък и аз не съм и питала  newsm78
ама ако наистина не прави,иди в Св.София да те прегледат и си кажи,4е искаш снимка, аз от там си имам цял видеозапис.....не че разбирам кое какво е  Thinking

# 198
Аз тези дни смятам да ида при личната и да си взема направление. Мисля да отида в Св. София при Ризова, ама за снимка къде да кажа? На рецепцията или на лекарката?
И плаща ли се допълнително за тези екстри?

# 199
вероятно ще ти даде ако си поискаш
на самата докторица се кажи
аз пък си търся работааааааааааааааа
днес отидох ама чак ме е яд че отидох
та съм на пазара - демек продавам се - труда ми де
и още месец поне ще съм си у дома с дребо
а после............. ми може в краен случай пак да даскалувам Confused

# 200
  • Монреал
На мен Калчева ми откри бременността и тя ми направи снимка - не ми иска повече пари, даже аз както бях шашната, щях да забравя да я взема. Simple Smile
Георгиев само последния месец ме наблюдава, но наистина мисля, че му е много стар ехографа.
Кви са тез камили, бре девойки  Shocked

# 201
Кви са тез камили, бре девойки  Shocked

камилите са от цирка в Изгрев  Simple Smile

# 202
  • вкъщи
tsachi и аз като теб търся работа,и на мен ми намирисва че ще даскалувам пак,колкото и да не ми се иска.а те зашо талкава рано реши да започваш работа?бебчо не е ли още малък?сигурно имаш кай да ти га гледа.аз от утре пускам мойта мома пак на градина,малко да си вкарам къщата в ред,да си почина,и тя да свикне,че нещо хич не и се ходи в новата градина.ами разбираемо е,при положение че госпожата бие децата и се държи ужасно.но от септември ще ги поеме друга.
ами товае излях си мъкъта,та дано ми олекне
лека вечер на всички

# 203
оффф,и аз пускам моята мома от септември на ясла и ще се присъедина към вас  безработните  Crazy 
от яслата ми искат служебна бележка от работата,4е не съм безработна  newsm78
ами като им дам такава бележка,4е уж ще по4вам работа ....... няма ли да ми спрат май4инството  Thinking

# 204
  • Бургас
За снимките от ехографа не се плаща допълнително - в Света София и без да съм я искала ми ги даваха всеки път.
Брей, Цачи, що така с твойта работа? Аз днес ходих до мойта - уверих се, че хич не ми липсва и не ща да се връщам скоро. Ще му мисля другата година април месец.
Я да кажа аз колко се ядосах днес. Седнахме на кафето на Триа -та. 15 минути чакахме сервитьорката да благоволи да дойде да ни обслужи ама нъцки, мацката взема по една поръчка, влиза вътре и след 5 мин я носи и гледа тия маси дето са и по-близо до входа. Една жена на съседната маса и тя каза, че се чакало малко повечко.Принудих се да вляза вътре и да си поръчам от бара. Гледам една сервитьорка ръба кифла - тя била за вътре - където естествено няма никой. Бармана като разбра, че съм отвън  каза на сервитьорката, че съм влязла да поръчвам а тя "Еми какво да направя". Ядосах се аз и и казах, че хич да не ми вдига рамене, щото от 15 мин. я чакам, взех си кафетата и излязох. Че като се юрнаха после три сервитьорки навън да обслужват - можело значи. Е там винаги ли е така или аз не случих?

# 205
А бе то дребното майка ми ще го гледа пък и работата беше гадна ама паричките й бяха хубави newsm45
Теди споко няма да ти спрат майчинството. А и за какво им е тази бележка не би трябвало да я искат изобщо
Марианче, кви тез госпожи бре директор няма ли в градината??? smile3513 #Crazy
ми иди я окъкай пред директора кво като няма да е за постоянно що да ти травмира детето от толкоз малко
ти да не си го раждала да ти го бият
като знам колко съм го чакала, как съм го лежала и как го родих и какво изтърпях за него............ ми избивам ги само с пръст да ми го пипнат ей! #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 206
абе мами,къде се покри Sesana  newsm78

# 207
  • у нас
Аз тези дни смятам да ида при личната и да си взема направление. Мисля да отида в Св. София при Ризова, ама за снимка къде да кажа? На рецепцията или на лекарката?
И плаща ли се допълнително за тези екстри?

Голяма грешка ще направиш ако отидеш при Ризова. Изчети черния списък на лекарите. Много е неразговорлива, нетактична и такива неща ти препоръчва, че аз като лежах в болницата ми се измяха и ме питаха кой некадърник   ми ги е казал. Голяма грешка. Ако си решила да ходиш там по-добре при Скочева, тя е с опит. Гласа й е малко по-дрезгав, но си знае работата.
ще си вземеш направление от личния лекар за гинеколог и в СВ. София няма да платиш нищо, защото бременните са освободени, както и бебетата. Стига да не ходиш в неделя, защото тогава лекарите са на повикване и се плаща допълнително.

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 22:44 от sinara

# 208
  • Бургас
Не посмях и аз за Ризова да си изкажа мнението - писала съм го в черния списък. И аз при Скочева ходих - много добре се държеше жената, ходила съм доста пъти при нея.
Абе тия работи с бележките и майчинството съвсем ме сбъркаха. Аз днес попълвах декларация, че детето ми НЕ е дадено на ясла или детска градина, за да ми дават майчинство - това не значи ли, че като го дам се спира майчинството? newsm78

# 209
  • у нас

Абе тия работи с бележките и майчинството съвсем ме сбъркаха. Аз днес попълвах декларация, че детето ми НЕ е дадено на ясла или детска градина, за да ми дават майчинство - това не значи ли, че като го дам се спира майчинството? newsm78

Това в декларацията се попълва, че детето не е настанено в постоянно в детско заведение - Майчин дом ит.н Същото се попълва и за детските, за тях се подава вече веднъж годишно. Ако дохода на семейството надвиши 230 лв. 18 лв детски не се получават. Това важи, ако майката работи при подаване на декларицията за детските и дохода е надвишил тази сума.
От деските градини се изисква такава бележка, за да знаят имат ли възможност родителите да плащат таксата на градината. Просто бумащини, но майчинството се получава до навършване на 2 годишна възраст на детето

Последна редакция: пн, 31 юли 2006, 23:19 от sinara

Общи условия

Активация на акаунт