Предстои ми Инвитро/ИКСИ - Да поговорим - тема 72

• 36 805
  • 769
  •   1
Отговори
# 135
Момичета здравейте , да попитам на някоя от вас да и е излизал херпес преди стартиране на процедура ? На мен си ми излиза от време на време не е като да ми е за първи път , и бързо ми минава , явно от притеснение или спад на имунната система ,но малко се притеснявам .

# 136
Момичета здравейте , да попитам на някоя от вас да и е излизал херпес преди стартиране на процедура ? На мен си ми излиза от време на време не е като да ми е за първи път , и бързо ми минава , явно от притеснение или спад на имунната система ,но малко се притеснявам .
Не се притеснявай! На мен ми излезе 2 дни преди трансфер... Уж бях много спокойна, но въпреки това изби...

# 137
Не се притеснявай! На мен ми излезе 2 дни преди трансфер... Уж бях много спокойна, но въпреки това изби...
Благодаря ти ,че писа !!! То и ми дойде по рано направооо голяма лудница 🤣🤣🤣.
Весело посрещане на Новата Година ! ❤🤗

# 138
Здравейте, докато разбера, че има нова тема и вие сте я изписали:)

Присъединявам се пак към групичката. Днес имах 1 ден закъснение, но отрицателен тест, така че на следващ цикъл започваме процедурата.
Имах надежда да стане естествено, макар и с един опит в дните на О., но уви.

Отсега се чудя как ще си организирам отсъствията, но смятам да не правя компромис и полувинчати работи, като например да си нося лаптопа при посещенията си в клиниката, да отговарям на мейли по нощите и да съчетавам сто неща. А и ще ми е за първи път и не знам как ще се чувствам - психически и физически. Тази година като цяло имунитетът ми не е добре и от най-малкото се разклащам. Понякога се налага чакане за изследвания , графикът на док. се размества, не можеш да избираш час, струва ми се трудно съвместимо с работен процес, дори по време на самата стимулация.

Разисквали сте много интересни въпроси, за психологическата страна на нещата, отношенията в двойката.

В едно съм вече сигурна - за да се случи бебето, трябва да освободим пространство в мислите и в живота си за него. Как да дойде при нас , ако сме постояннно заети Simple Smile

Пожелавам ви весело да си посрещнете новата година и 2020 да донесе на всички нас така очаквания дар.

# 139
Кийпче тъкмо се чудех, защо така се изгуби Heart Ще съчетаеш нещата лесно, стига клиниката да ти е близо, на мене ми е на 10 мин. Аз наплаших моя мъж в началото, че ще съм се побъркала по време на процедурите и той милия е щастлив, че не се случи Joy успях да удържа фронта.
Успешна година на всички с мечти Heart пожелавам ви 2020 да ви донесе много приятни емоции, разбирателство в семейството и разбира се това за което сме се събрали - едно или две бебета, кой за колкото мечтае Hug

# 140
Алекс, много си мила , и все едно мен си чета:D Отсега съм му казала да се подготви, че както съм нервна по принцип, като ме наблъскат с хормони, не знам, не знам Grinning

Близо ми е иначе клиниката да, но съм деен човек (малко работохолик) и ме търсят и клиенти постоянно, почти все едно работя сама за себе си. Отделно хората са станали едни такива ...не влизат в положение на никого и не можеш да разчиташ. Нямам и доверие да ме заместват , но ще те послушам и ще гледам да се успокоя и да вярвам , че нещата ще се съчетаят и наредят и така докато успеем.

Мисля, че те поздравих в другата тема; ако не съм, извинявай , следя ви всички (теб, Лика, Джулиана, Марго, Одри, може някой да пропускам). Просто новата тема съм я пропуснала.
Близнаците са ми много на сърце, дай Боже едно, две, все е добре, да сме живи и здрави и ние и бъдещите ни бебоци.

Поздрави момичета и ще държим връзка и в новата година , не мога без подкрепата, която срещам в темата.

# 141
Точно днес разправя на моята приятелка, че ММ е късметлия и докато ме блъскат с хормони,ще е в командировка и няма да има на кого да си го изкарвам.

# 142
Честита нова година, нека ни донесе здраве и така чаканите бебчета! Flowers Four Leaf Clover
 Включвам се и аз в новата тема, чакам цикъл  края на януари и стартираме втората ми стимулация. Кийп, май с теб ще вървим заедно. pipi8, при първата ми стимулация миналата година вървях с теб, за съжаление и при мен приключи по-рано, и след това имах два отрицателни ЗЕТ. Надявам се тази година всички да успеем и да стигнем до пухкав финал след 9 месеца!
Относно хормоните - аз доста тежко понесох предната, ММ отсега се чуди накъде да бяга през горещата фаза Grin

# 143
Честита Нова година момиче пожелавам ви и аз тази година всички да гушкаме един или два пухкави финала 🙈🤗❤.
Margolotta и аз се готвя всеки момент да стартирам , дано на 3 ден не е проблем да се стартира ,че цикъла ме изненада с няколко дни по рано 😭. Аз да ви кажа момичета от предната стимулация ама грам не съм се чувствала зле нито емоционално нито физически . По зле се чувствах от това което трябваше да пия 4 дни преди да ми дойде защото имах задържан фоликул и ми преписаха някакви хормони , ей ревах 4 дни като луда ,моя се беше побъркал 😅. После от стимулацията нищооо направо голям късмет , за това и сега док каза ,че няма да сменяваме нищо . Вчера обаче така ме болеше като ми дойде , че пих нош па ,но не ми помогна и после си пих Нурофен защото не се търпеше , днес пак ме боли ,но малко по поносимо и само нош па и спазмалгон взех .  Късмет на всички от сърце ви желая ❤🤗

# 144
Здравейте момичета, честита нова година. Дано да бъде годината дето е сполучлива за нас.
Имам нужда от съвет - в Надежда репродуктивния център работи от 6ти, което ще ми се падне 10 ден, за ЕЦ ме викат на 7-8 ден. Има ли според вас смисъл да ходя на 10 ден ?

# 145
ЧНГ** Бъдете здрави, успешни, обичани.

Одри, запиши си час, за да ни изпуснеш месеца. На 10ти ден е рано още за О. и съответно пункция, така че според мен има смисъл. Особено ако сте говорили с док. за напълно естествен цикъл, без никакви медикаменти. Мисля, че има значение дали е 8 или 10 ден, в случаите когато имаш изписана лека стимулация-за да наблюдават как растат ф. Но дори и така да е, едва ли 2 дни ще са от значение , опитай Hug

# 146
Момичета от вас някой стартирал ли е на 3 ден вместо на втори по къс протокол . Знам ,че може тук и една приятелка ми каза ,че е ОК , но се аз се притеснявам нещо Sad

# 147
Момичета от вас някой стартирал ли е на 3 ден вместо на втори по къс протокол . Знам ,че може тук и една приятелка ми каза ,че е ОК , но се аз се притеснявам нещо Sad
pipi8, да, аз имам няколко стимулации от 3-ти ден. На 2-ри ден Ц. все още ми е по-обилен за преглед , или пък ако се падне в неделя пак не става. 3-ти ден си е О.К.
Ако хормоните са наред и има няколко антрални Ф., един ден по-късно започване на медикаментите няма да обърка растежа им. Успех!

# 148
pipi8, да, аз имам няколко стимулации от 3-ти ден. На 2-ри ден Ц. все още ми е по-обилен за преглед , или пък ако се падне в неделя пак не става. 3-ти ден си е О.К.
Ако хормоните са наред и има няколко антрални Ф., един ден по-късно започване на медикаментите няма да обърка растежа им. Успех!
Благодаря ти ! Аз бях на преглед миналата седмица на 26 и имах тогава 10 антрални фоликула . Хормони не са ми искали да пускам за сега , чудя се дали да отида гладна и жадна ако ме накарат да пускам хормони на 3ден 🤔.

# 149
За стартовите хормони никога не са ми казвали да съм гладна и жадна.

Общи условия

Активация на акаунт