Седмица на трепети, надежди и сбъднати желания (24.07-30.07)

• 8 275
  • 231
  •   1
Отговори
# 75
  • Far away from here...
Дакра,може ли да обясниш малко по-подробно какво объркване причинява спирането на противозачатъчните,защото аз също ги спрях този месец-за първи път от година насам?

# 76
Lea, страхотно местенце изкъпи се и заради мен newsm08

# 77
Леичка, страхотно хотелче, блазе ти. Laughing
И нашия хотел, където ще ходим от 1 септември е страхотен/ние ще сме на Златни пясъци/, но до септември, колко софийски жеги ще изтърпя, ужас.

# 78
  • София
Уффф, и аз вече пухтя и пръхтя в тоя западен офис Whistling А как пък ми се иска да се видя с някоя от вас на морето Flutter Някой ще бъде ли по Северното Черноморие между 4 и 13 август Rolling Eyes

# 79
И аз пак се включвам в групата на чакащите... След 7-дневно закъснение лелката не ме пропусна... Sad

Иначе работа повече, отколкото китайци, които да я свършат... Не ми остава време дори да влезна, да не говорим за изчитане на цялата тема.

На всички искам да пожелая резултатно бебеправене; на тези, които ще почиват - релаксиращ отпуск; на чакащите ваканция /в тази група попадам и аз/ пожелавам търпение...

# 80
МЕГИ много съжалявам за случилото се с теб. пожелавам ти  от сега и за напред здраве, щастие и късмет. По-бързо възстановяване и скоро с добри новини. УСПЕХ  МИЛА Hug

УСПЕХ НА ВСИЧКИ  love001

# 81
  • София
Петра мила ще чакаме заедно другия месец  Wink и намен днес ми дойде затова бях като змей, всички и всичко ме дразнеше, мале като се сетя как подредих милия днес  Embarassed за нищо и срам ме хваща, сега довечера извинения ще мисля ooooh!

Лея точно тогава и аз планирам да сме на моренцето (около 5-15 август) дай боже Praynig но ние май ще сме в Поморие Simple Smile иначе щях да се радвам на срещичка, всъщност ще се радвам на срещичка с която и да е от вас Simple Smile.

П.С. Вече имам среща с една от бъдещите мами тук, но от форума на родители отглеждащи децата си сами,(която се оказа голяма сладурана и скоро ще ражда и се моля всичко да  е на шест при нея) по повод сестра ми пишех там че се очертава тя да е самотна мама  #Cussing outCryно ще се справим  Hug

Май се отклоних много ама не знам какво ми стана, споделяше ми се  Embarassed

# 82
  • София
Eй, Нелиани, жалко, че няма да се засечем Confused Много ми се виждаше с някоя форумка. Винаги става весело Wink
На всички, на които им е дошло, не се отчайвайте, ами се записвайте в списъка за август Wink Чудесно време за правене на бебенца Grinning

# 83
  • София/Варна
lea, аз ще съм във Варна от 11 до 13.08 - да си видя родата .. ако ти се разхожда до там ... Simple Smile

# 84
  • София
Ще съгласувам със семейството Wink Разстоянието от Варна до Крапец  72 км  ли е Thinking

# 85
  • София
_МЕГИ_,много и искрено съжалявам за случилото се,миличка!!!!
Сигурна сам,че много скоро ще се похвалиш с добри новини  Praynig
Бъди силна и се възстановявай бързо!!!!!   bouquet

# 86
  • София/Варна
Ще съгласувам със семейството Wink Разстоянието от Варна до Крапец  72 км  ли е Thinking
нямам никаква идея  newsm78

# 87
Уффф, и аз вече пухтя и пръхтя в тоя западен офис Whistling А как пък ми се иска да се видя с някоя от вас на морето Flutter Някой ще бъде ли по Северното Черноморие между 4 и 13 август Rolling Eyes
Леята, аз не стига че съм от 22- 30.08 - а пък и на южното  Sad

# 88
Дайте някои добри оферти за  Южното черноморие - не съм лигла за да ми трябват екстри , а и за едното спане 6 часа не ми се дават пари. С гаджето тръгваме ей така без резервация , без координати без нищо. Ако някой има връзка от минали години ? На лични , ще съм благодарна. А става въпрос за края на август.
Пак се замислих за тестче днес , но устисках , че е раншко. А някой знае ли къде продават тестове писалка - никъде около мен няма , а уж съм в центъра и се предполага Confused
Лека вечер мили дами Grinning

# 89
Дайте някои добри оферти за  Южното черноморие - не съм лигла за да ми трябват екстри , а и за едното спане 6 часа не ми се дават пари. С гаджето тръгваме ей така без резервация , без координати без нищо. Ако някой има връзка от минали години ? На лични , ще съм благодарна. А става въпрос за края на август.
Здравей от мен Grinning.Незнам какво точно търсите,но сега когато беше концерта на Стинг бяхм отседнали в Черноморец в едно много готино хотелче.В Созопол също има много добри хотелчета на доста поносими цени,но незнам дали ти допадат тези места. Ние ще сме от 12.08 до 03.09.2006 живот и здраве на къмпинг "Градина"на каравана,ако искате заповядайте Grinning

Общи условия

Активация на акаунт