Иде Коледата вече, лази майското човече! - Тема 3

• 22 617
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • София
И моя не спи, ако е като кака си психически се подготвям да е така,  докато излязат всички зъби. Вече има два, но с началото на зъбите почна и буденето през час два. Отделно като се извърти по корем, се събужда като му омръзне тази поза, може да се върти, но нощем реве да го местя.

# 136
Момичета днес бебчо яде първия си десерт, направо е влюбен! 😁 ако искате ще дам и рецепта дс го приготвите на мъниците, аз му викам фалшиво тирамису.

# 137
О, изглежда чудно. Сподели рецептата, ако е възможно. Имаме нужда от разнообразие вече ние.

# 138
може да се съхранява в хладиълника покрито с прозрачно фолио до следващия ден. Чудесно е за десерт и следобедна закуска. Забравих да добавя, че маслото се слага с бисквитите в чопъра.

# 139
И моя не спи, ако е като кака си психически се подготвям да е така,  докато излязат всички зъби. Вече има два, но с началото на зъбите почна и буденето през час два. Отделно като се извърти по корем, се събужда като му омръзне тази поза, може да се върти, но нощем реве да го местя.
И ние така при смяната на позата мрънкане и трябва да го наместя после пак и така ..

# 140
Как и кога въведохте глутен и кисело мляко (сега като видях фалшивото тирамису)

# 141
  • Варна
Аз въведох глутена с попара на навършени 7 месеца заедно със сиренцето (обезсолено) и маслото. Кисело мляко нямам идея кога ще дам 😁

# 142
Вчера дадох попара и аз. Почуди се доста. Днес я пасирах (благодаря за идеята на ditmade) и сложих мнооооого мъничко кафява захар (не знам дали е ок). Пак се чуди, ама я омете. След попарата какво следва? Кога се замества следващото хранене и с какво? Към момента имам сутрин попара, на обяд - зеленчуково с жълтък ил и зеленчуково с месо, следобед- пловодо+малко каша и последните 2 са АМ.

# 143
  • София
Аз слагам малко кокосова захарзахар в попарата. На баткото слагах обикновена. След седмица я махнах изобщо. После може да дадеш кисело мляко с бисквити към 6-7 часа.

# 144
В началото и аз слагах захар, но вече не. Много добре си я хапва даже. Първите няколко пъти я пасирах, но всеки път все по-малко докато нв спрях изцяло. Единственото, което не му харесва много е кус кус.
Заместила съм сутрин, обедното и следобяд. Мисля, че е добре. Вечер понякога му давам супичка или тези "лека нощ" каши, но рядко. Все още се придържам към АМ. Вечер се събужда 1 път за мляко все още..
Момичета, вашите бебета пълзят ли? Моя няма голямо желание сякаш, а след 2 дни става на 8 месеца. Заема "поза", но не мърда изобщо, най-много на място да се мърда напред-назад. Но пък като има къде се изправя за мебелите.

# 145
Привет и от мен, не съм писала в новата темичка. И ние сменихме кошницата, защото умаля. Захранването върви бавно, повече обича кърмата Heart Eyes Досега въвеждам обяд и следобедно и скоро мисля да въведа и закуска. Лек ден.

# 146
  • София
И моя човек не пълзи, не се и изправя даже. Ляга по корем и на 360 градуса се върти само. Побутва се назад мъчейки се да мръдне напред и се дразни.

# 147
  • София
Аз слагам захар в попарата, поне този я яде, кака му и батко му никак не я искаха. Постепено намалявам пасирането й. Скоро щенподкарвамни киселото мляко, давала съм по малко преди. Започнах да пасирам и от общата храна, и да му предлагам. От няколко дни се изправя на 4"крака",но започва рев след малко клатене, не схваща още какво му показваме или няма сили и му е трудно да балансира. Иначе пълзи в легнало положение, става все по-бърз.

# 148
Ние вече се опитваме с пълзенето, и обогатихме речника си с оше една дума. Казва мама,тата,баба,амам като види вдене и бау като види кучето.

# 149
О, въобще не обича да стои по корем и съответно мераци за пролазване няма. Просто не знам какво да правя.

Общи условия

Активация на акаунт