Иде Коледата вече, лази майското човече! - Тема 3

• 22 630
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Да, и аз умувам за ясла вече, колкото и да не ми се иска. Няма как да караме с тези пари колкото и да ми се иска да съм с детето до 2-3 години. Навсякъде ли в БГ приемите са от септември? Тогава. На 1,4 ми се вижда малка и искам да забавя още 2-3 месеца..Отделно колко ще е самостоятелна, ох. Но няма да е първото дете, на някои даже им харесва.

# 166
  • София
В София преди 2 г след прием за септември кожеше да се отложи с три месеца официалното започване. Синът беше приет, но правеше 1г чак ноеври, можех да отлагам постъпването му с декларация до 15 декември. После го пуснах за 2 часа и чак февруари тръгна наистина, но имах и отпуски натрупани.

# 167
  • Sofia
Здравейте, до кога смятате да стерилизирате шишета и прибори на бебоците?

# 168
Около година, не ми тежи изобщо все още.

# 169
  • София
Спрях да стерилизирам преди два месеца.

# 170
  • София
Аз все още стерилизирам, което всъщност е смешно при положение, че сега спят двамата с кучето на спалнята следобеден сън.
Дадох кисело мляко. Много му допадна. Дадох му просто така , без захар, от хладилника няколко лъжички. Направих и айрян, който беше за него разочарование. Явно очакваше да е АМ 😁

# 171
  • София
Не стерилизирам отдавна

# 172
Така свикнах с това стерилизиране, че чувствам неудовлетворение, ако не го направя Grinning виждам, че лапа всичко около себе си и че няма смисъл и всеки път си казвам: "Днес последно". Същото се получи и с гладенето, докато се разделим... Гладя единствено новите дрехи, бархетната пеленка, с която ѝ подсушавам дупето и лигавниците, ако не са минали през сушилнята.

# 173
Точно, просто не мога да спра. Все си казвам "Вече ще спирам" и не спирам. Все едно не съм си свършила работата, просто навик..

# 174
  • Sofia
Благодаря ви за отговорите, аз мисля скоро да спирам да стерилизирам затова ви попитах Simple Smile

# 175
Аь също си стерилизирах "за спорта", харесваше ми как ми скърцат нещата после. До една сутрин като хипер добрият, прехвален, прекрасен, страхотен, уникален, марков стерилизатор просто спря да работи. И приключих. ☺️

# 176
  • Пловдив
Стерилизирах 40 дена, гладех 30. За гладенето, вече ползваме сушилня, така че е безпредметно и без друго.

# 177
Отдавна не стерилизирам. Вече и не гладя. След сушилнята направо в шкафа.

# 178
Момичета, къде мога да намеря информация за играчки по месеци - за от  7м /8м кои са подходящи?

# 179
  • Sofia
Здравейте момичета, искам да се похваля, че вее си имаме първо зъбче 🥳. Също така дадох попара вече няколко дни и много много се хареса Simple Smile.
Имам и едно въпросче ако някой е наясно....замибаваме на СПА за седмица (най-после, чакам с нетърпение 😀) и зная че не е препоръчително за бебета около басейни и влажни помещения, но там има солна стая и мисля да вкарам за малко вътре. Знаете ли колко време може да поседи бебе в такава стая?

Общи условия

Активация на акаунт