Пациентки на д-р Владимиров и СБАЛАГРМ "София"-тема 5

• 40 639
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
Привет, момичета!
Отдавна не съм писала тук, но ви следя.
Честита рожба, Ели! Здрави и щастливи бъдете цялото семейство! 🍀🌞🌷🙂

Предстои ми втора стимулация при доктор Владимиров.
Ние сме с мъжки фактор.
След първата стимулация заради естрофема получих разширение на млечните жлези. Искам да попитам има ли някоя тук, която да е правила ЗЕТ на естествен цикъл? Също така знам, че за ЕРА теста пак се пие естрофем и може ли да се направи без него?

Последна редакция: сб, 09 окт 2021, 10:54 от Nirvana08

# 631
Здравей, Nirvana. За жалост не мога да ти отговоря, нямам още никакъв опит. Предстои ми първа стимулация. Стискам палчета и за теб!!! ❤️❤️❤️

# 632
Здрасти, аз мисля че и преди съм писала, прощавайте ако се повтарям.
Получих няколко кисти в дясната гърда след 2 ЗЕТ-а, на 3-тия аз си поисках да е на естествен цикъл без естрофема. Ходиш 2 3 пъти повече по спомен, за да видят кога точно ти е овулацията. При мен този беше успешния опит, сега дъвче усърдно един заек до мен 😁

Привет, момичета!
Отдавна не съм писала тук, но ви следя.
Честита рожба, Ели! Здрави и щастливи бъдете цялото семейство! 🍀🌞🌷🙂

Предстои ми втора стимулация при доктор Владимиров.
Ние сме с мъжки фактор.
След първата стимулация заради естрофема получих разширение на млечните жлези. Искам да попитам има ли някоя тук, която да е правила ЗЕТ на естествен цикъл? Също така знам, че за ЕРА теста пак се пие естрофем и може ли да се направи без него?

# 633
Здравей, Nirvana! Ако от естрофема не ти е добре , а трябва да го приемаш, попитай за лепенките Климара. Аз бях започнала първо с тях, но получих силна алергична реакция и ми ги смениха с естрофем.

# 634
Благодаря много, момичета!
Katy, за първи път чувам за тези лепенки, но ще се поинтересувам за тях.
Chuhalesi, ти и преди ми беше казвала на мен лично за кистите. За съжаление все повече чувам, че този естрофем се отразява на гърдите. Явно освен матката оголемява и всичко останало. Наистина съветвам всички жени, които са подложени на стимулация след това да правят мамологични прегледи.
Желая успех на всички и скоро да се похвалим всички тук! 🌞🍀🙂

# 635
Леле, колко много се радвам. И аз следях какво се случва с теб и се надявах точно на това. Честито, да е здрав и щастлив.
Всичко е наред.На 1.10. с планово секцио в 37 г.с.се роди Росен-3480,51 см.

# 636
Момичета, помните ли с каква диагноза дават болничния след трансфер? Чудя се дали да взимам, т.к. във фирмата са страшни  клюкари и не искам да се обяснявам.

# 637
Ами пише се какво е точно. Аз утре имам пункция и ми казаха, че дават болничен, но няма да взимам, защото си пише точно какво е и не съм казвала на никой за сега. Ако преценя след трансфер ще помоля личния за болничен с някаква друга диагноза.

# 638
Буквално ми пишеше ембрио трансфер !

# 639
  • София
С кои лекарства най-често се извършват стимулациите при д-р Владимиров?

# 640

Мисля че зависи от конкретния случай. Мен лично ме стимулира с Bemfola.

# 641
Предполагам, че си е много индивидуално за всяка жена. Първо сутрин минаваш да пуснеш изследване за Е2, LH и прогестерон. След това на ехограф и чак тогава се назначават за следващите дни лекарствата. Аз започнах с бемфола, след това ми смениха на менопур, после добавиха цетротид.

# 642
  • София
Благодаря ви много, знам, че е специфично, но исках да видя кои лекарства най-често използва.

Предстои ми първи преглед при него, но имах нещо предвид и затова ви попитах. Дано имаме късмет!

# 643
Аз бях с Бемфола, Цетротид и накрая Менопур, но като раздаваха лекарства, виждах, че има и доста инжекции Гонал, индивидуално е според неговата преценка

# 644
Аз започнах с Гонал 250, после смени с Менопур и то защото аз мисля, че обърках едното поставяне и не го сложих както трябва, съответно не бяха нараснали достатъчно фоликулите. Накрая се добавя Цетротида. В крайна сметка станаха 8 хубави бластоциста и единия спи оттатък.

Общи условия

Активация на акаунт