Коледата чука на вратата, ЮЛЧЕТО подарък чака под елхата! - Тема 3

• 23 292
  • 763
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Струва ми се, че АМ вече не я засища толкова добре и е готова за захранване, но може и да не съм преценила правилно.
А като въвеждате нов зеленчук или плод как процедирате, първо само новия да опита или смесвате с предишния?

Може би й е рано за захранване. Пробвай с друг зеленчук и ако не иска не я насилвай, пробвай след 1 седмица отново. Аз първите 2 дни давам само отделно новия зеленчук и после дохранвам с АМ. От третия ден давам съвместно с вече захранен зеленчук

# 91
И аз днес го захраних с морков. И хич не му хареса. Ще го пробвам още няколко дни и ще дам тиква.

# 92
И аз днес го захраних с морков. И хич не му хареса. Ще го пробвам още няколко дни и ще дам тиква.
На моя не му прави впечатление морков тиква и картоф абсолютно с едно и същи изражение си ги яде ама на мене моркова не ми харесва Joy

# 93
На мен нито едно от пюретата не ми харесва, найй- вече броколите 😷 ( поне така изглежда, защото не съм го и пробвала. ) Мелани го яде, но не и е фаворит. Много обича тиква и морков. На мен моркова ми има вкус на развалена лютеница 😄😄😄

Последна редакция: чт, 19 дек 2019, 19:43 от AК47

# 94
  • София
Аз днес дадох на Алекс за първи път тиквички.
Уф ужасно пюре, но той го хапна 😆
Прибавих и малко картоф, че от тиквички пюрето
Е много рядко.

# 95
Само аз ли ям морковеното пюре с кеф 😃😃😃 утре смятам тиква да предложа

# 96
Ужас! Всичките пюрета са гадни ( поне за мен ) Мелани си хапва всичко с кеф. Но аз обичам да има солчица и може би затова не ми харесва нито едно 😷

# 97
Към захранващите майки: Включихте ли отново пробиотични капки след захранването? 😊

# 98
Аз давам само Инфакол за гадните колики, но май не помага много..

# 99
Не давам никакви пробиотици, чакам стомахчето да свикне само. На няколко пъти се редуваха нормални с по-редки изхождания. По-скоро ме притеснява, че детето се опитва да кашля на моменти и се чудя дали е от лигите, заради предстоящите зъби. Thinking Worried

# 100
Към захранващите майки: Включихте ли отново пробиотични капки след захранването? 😊
да педиатърката ме посъветва поне в началото на захранването да давам и давам биогая

# 101
И моят така се накашляше по- често и се бях притеснила, но всъщност му излезна зъб, 2 дена след 1вия му проби и втория. Детето се поуспокои иначе, дано се позабавят другите зъбки, но лигите си ги точи де... Весели Празници желая на Всички!
Не давам никакви пробиотици, чакам стомахчето да свикне само. На няколко пъти се редуваха нормални с по-редки изхождания. По-скоро ме притеснява, че детето се опитва да кашля на моменти и се чудя дали е от лигите, заради предстоящите зъби. Thinking Worried

# 102
  • София
Всички ли почнахте захранване вече?
Аз съм решила след празниците в началото на новата година. Педиатърката ми каза да давам само комбинирани пюренца, действали по-добре на стомахчето и щели да нормализират изхожданията, че от 2 седмици много се напъва преди да се изака и не всеки път успява. Лошото е, че и през нощта, когато се разсъни за ядене почва и така до сутринта не може да спи спокойно. В един момент си помислих да не са колики и пак почнах да ѝ давам капки. Само на кърма сме и както до сега не сме имали проблеми, не знам какво стана изведнъж?!
За колко време се замества ядене? Каза ми също да ѝ давам само зеленчукови пюренца следващия месец, докато не заместим едно ядене (120мг).

# 103
Всички ли почнахте захранване вече?
Аз съм решила след празниците в началото на новата година. Педиатърката ми каза да давам само комбинирани пюренца, действали по-добре на стомахчето и щели да нормализират изхожданията, че от 2 седмици много се напъва преди да се изака и не всеки път успява. Лошото е, че и през нощта, когато се разсъни за ядене почва и така до сутринта не може да спи спокойно. В един момент си помислих да не са колики и пак почнах да ѝ давам капки. Само на кърма сме и както до сега не сме имали проблеми, не знам какво стана изведнъж?!
За колко време се замества ядене? Каза ми също да ѝ давам само зеленчукови пюренца следващия месец, докато не заместим едно ядене (120мг).
аз още не мога да изместа хранене изяде половината някъде окола 80 гр и затваря устата и си търси си Ам и си дояжда немога да изместа хранене но него и насилвам когато тогава радвам се че и толкова пюре изяжда тиквата и пъщърнака най много ги харесва единственото досега което не ми иска да яде това е морков там затваря устата на втората лъжица и него харесва дори смесено с тиква съм пробвала и пак не го иска

# 104
habish комбинирани пюрета да кажем от два зеленчука, единия е хубаво да е въведен самостоятелно. Така при евентуална реакция ще знаеш от кое е.
Аз съм въвела картоф, морков и тиква и сега гледам че едното пюре, което съм хванала е картоф, морков, карфиол и грах, но не мисля, че е проблем, но тая грах ме учуди де Thinking
Да се оплача мм болен от няколко дни, аз вчера като парцал бях ноща, а малчо не е спал почти, на всеки 20-30мин се будеше ... днес имаше малко Т, давах два пъти панадол. Сега като се събуди, ако има Т ще дам нурофен. Нали през три часа се редуват? Ама сега спи и не искам да го будя да го тормозя и може да е на по голям интервал нали така? За пръв път се сблъскаме изобщо със зачатък на боледуване и мн.се притеснявам...а и тва нервничене цял ден ме изтощи.

Общи условия

Активация на акаунт