Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 760
  • 767
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Момичета цикъла ми доста подранява последните няколко месеца и се оказва,че на дадата за операция февруари месец, 90% ще съм в цикъл...
Мисля да звънна след Нова година в клиниката( на др.Стоянов) и да им кажа и дано ми дадат нова близка дата(след 10 дни примерно),но дали ще има🤔😔
Случвало ли ви се е и как процедираха в този случай?
И на мен ми съвпадаше цикъла с операцията, отидох на гинеколог (около 20-30 дена преди операцията), обясних му положението, прегледа ме за да си определи за него на какво положение съм и ми изписа хапчета, които пих между 5 и 7 дена не помня точно започвайки от определена дата и 4-5 дена след като ги спрях ми дойде (по-рано с около седмица преди операцията, държи ме 3-4 дни и свърши тъкмо на време 3-4 дни преди операцията).
Предпочетох този вариант пред отлагането, особено оказвайки се в последствие, че ще трябва да чакам около 2 месеца за нова дата и пак не се знае с моя неточен цикъл дали няма да уцеля и новата дата Simple Smile

# 166
Момичета цикъла ми доста подранява последните няколко месеца и се оказва,че на дадата за операция февруари месец, 90% ще съм в цикъл...
Мисля да звънна след Нова година в клиниката( на др.Стоянов) и да им кажа и дано ми дадат нова близка дата(след 10 дни примерно),но дали ще има🤔😔
Попитай все пак в клиниката... аз като звънях няколко дена преди операцията наред с другите неща изрично споменаха и да не пия хапчета... нямам идвя защо. Но там най добре ще ти кажат. Или поне помоли за телефона на Д-р Мирчев - анестезиолога. Много е мил и ще ти отговори:)

# 167
Аз преди операцията взимах постинор за да забавя цикъла ми и го спрях ден преди нея.Трябва да попиташ кой вариант е добър за теб .

# 168
Привет отново:) Минаха точно 20 дена от операцията ми, ама имам усещането, че левия имплант леко ми ‘хлопа’🤨... Десния го чувствам супер стабилен и не го усещам при движение, ама левия буквално го усещам леко ‘плаващ’. От друга страна На пипане не ми изглежда да има нещо нередно като цяло. Предвид, че тази гърда ми беше по- пълна, се чудя дали не се лангъркат наместващите се остатъци от собствената ми жлеза 🤪 От трета страна пък обаче изоообщо не се пазих като хората след операцията и от ден 2ри съм на пълни обороти, което ме филмира допълнително сега 😁
Някой с подобни драми?
Аааа-и кога ви се възвърна чувствителността на гърдите? От вътрешната имам вече някаква, ама откъм ръцете са като чужди🙄
Мисля, че е нормално. Има течности в гърдата, аз я усещах така близо 2-3 месеца. Все още има оттоци и реално не може да прецениш, отвън може и да е стегнато, но като се отпусне кожата ще се разбере. Всякакви симптоми за теб нередни за доктора са адекватни след 2ри месец, дотогава всичко е следоперативно и не може да се даде ясна преценка заради възстановяването. Но щом си при Стоянов, споко няма място за притеснение. Върши си работата човека.

# 169
На мен ми отложиха операцията с 3 дни, защото се разболях, но съм отлагала цикъл за рино, та не мисля, че е проблем да питаш и да вземеш 2-3 дни хапче.
Bagira, изчакай и не се филмирай. Още е много рано за каквито и да е изводи. Ако почнеш и масажи по бързо ще се нормализират нещата. Обаче почивката е най важна от цялостното възтановяване.

# 170
Скрит текст:
Привет отново:) Минаха точно 20 дена от операцията ми, ама имам усещането, че левия имплант леко ми ‘хлопа’🤨... Десния го чувствам супер стабилен и не го усещам при движение, ама левия буквално го усещам леко ‘плаващ’. От друга страна На пипане не ми изглежда да има нещо нередно като цяло. Предвид, че тази гърда ми беше по- пълна, се чудя дали не се лангъркат наместващите се остатъци от собствената ми жлеза 🤪 От трета страна пък обаче изоообщо не се пазих като хората след операцията и от ден 2ри съм на пълни обороти, което ме филмира допълнително сега 😁
Някой с подобни драми?
Аааа-и кога ви се възвърна чувствителността на гърдите? От вътрешната имам вече някаква, ама откъм ръцете са като чужди🙄

И моята лява е доста по-нестабилна и все още ме боли, особено сутрин.. Чувствителност няма на места под гърдата, но около и зърното е мнооооого болезнено на допир. Тя е също малко по-голяма и го отдавам на това.. Аз също днес съм точно 20ти ден:)))

Скрит текст:

На мен трябваше да ми дойде денят преди операцията И 5 дни преди това се нагълтах с витамин ц. Едно време, преди мнооого години😃 , така го спрях за бала и този път методът не изневери.. Дойде ми точно, след като ме изписаха.. Пък може и от стрес да е било..
Не се притеснявай, говори с доктора и ще се разберете . Всичко ще се нареди:)

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 15:52 от bubanka

# 171
Някой с подобни драми?
За възвръщане на чувствителността мога да кажа, че чак сега два месеца след операцията, почти напълно е възстановена.

# 172
Момичета, на мен ми беше изтръпнала ръката дясната над лакъпя отдолу. Викам си засегнат нерв, край. На една приятелка е така, ама не е притеснително за нея, само отчита. Та след 6тия месец ми се оправи. Иначе нямах чувствителност на цял участък. За загуба на чувствителност по гърдата и отстрани да, дори когато е студено все още се изстудява мястото и седи като чуждо хаха. Зърната си болят при някой, при мен беше ужас, минава...

# 173
Момичета, на мен ми беше изтръпнала ръката дясната над лакъпя отдолу. Викам си засегнат нерв, край. На една приятелка е така, ама не е притеснително за нея, само отчита. Та след 6тия месец ми се оправи. Иначе нямах чувствителност на цял участък. За загуба на чувствителност по гърдата и отстрани да, дори когато е студено все още се изстудява мястото и седи като чуждо хаха. Зърната си болят при някой, при мен беше ужас, минава...

Това със зърната, наистина си е ужас .. И както ми е стегнат сутиена, направо не мога да се понасям понякога. Не мога да го докосна, толкова е чувствително ...

На мен също много ми изтръпва ръката , но аз имам проблем с рамото и сега като ся по гръб, съвсем се изкривява нощем и сутрин са едни мъки, мъкиии... Чак към гърдата отива болката..

# 174
Аз мажех с едно синьо лекарство за кърмачки, мисля че успокоява, може да пробваш.

# 175
Момичета, изчела съм вдичко досега, та не съм срещала някой правил ли си е повдигане и поставяне на импланти при Молов?

# 176
Аз не бих!.......

# 177
# 178
Мисля, че няма толкова опит и като цяло тук да повечето са с уголемяване с нулев стар при него, с което да кажем всеки хирург ще се справи. За такива манипулация трябва май да е повече мастър. Тук видях добър резултат на Естетика в Турция. Може да разгледаш.

# 179
Здравейте !!!
До сега съм изчела всички теми , но нямах регистрация.Регистрирах се да пиша относно доктор Молов.Видях хубави снимки след като той е правил корекции, но в моя случай имаше повдигане освен поставяне на импланти и дори мъжът ми  ми казва, че гърдите са ми били по хубави преди корекцията.Представете си как се чувствам.Със сутиен не си личи, но на голо е ужас! Вече мина доста време не мисля, че с времето ще изглеждат по друг начин.
Съжалявам, че преди корекцията не бях чела повече във форумите, защото нямаше да избера този лекар Sad Може би ако само трябваше да ми се поставят импланти щеше резултата да е по  добър  но за моя случай определено няма опит!!! Пиша този коментар да предпазя други жени, които може би четат само хубави коментари и също фактор е и ниската цена.

Общи условия

Активация на акаунт