Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 774
  • 767
  •   3
Отговори
# 180
Здравейте !!!
До сега съм изчела всички теми , но нямах регистрация.Регистрирах се да пиша относно доктор Молов.Видях хубави снимки след като той е правил корекции, но в моя случай имаше повдигане освен поставяне на импланти и дори мъжът ми  ми казва, че гърдите са ми били по хубави преди корекцията.Представете си как се чувствам.Със сутиен не си личи, но на голо е ужас! Вече мина доста време не мисля, че с времето ще изглеждат по друг начин.
Съжалявам, че преди корекцията не бях чела повече във форумите, защото нямаше да избера този лекар Sad Може би ако само трябваше да ми се поставят импланти щеше резултата да е по  добър  но за моя случай определено няма опит!!! Пиша този коментар да предпазя други жени, които може би четат само хубави коментари и също фактор е и ниската цена.
Благодаря, че писахте, досега съм посетила Стоянов и Заякова, имам час и при Даниел Янков, но най - вероятно ще се върна към Стоянов.

# 181
Здравейте !!!
До сега съм изчела всички теми , но нямах регистрация.Регистрирах се да пиша относно доктор Молов.Видях хубави снимки след като той е правил корекции, но в моя случай имаше повдигане освен поставяне на импланти и дори мъжът ми  ми казва, че гърдите са ми били по хубави преди корекцията.Представете си как се чувствам.Със сутиен не си личи, но на голо е ужас! Вече мина доста време не мисля, че с времето ще изглеждат по друг начин.
Съжалявам, че преди корекцията не бях чела повече във форумите, защото нямаше да избера този лекар Sad Може би ако само трябваше да ми се поставят импланти щеше резултата да е по  добър  но за моя случай определено няма опит!!! Пиша този коментар да предпазя други жени, които може би четат само хубави коментари и също фактор е и ниската цена.
Благодаря, че писахте, досега съм посетила Стоянов и Заякова, имам час и при Даниел Янков, но най - вероятно ще се върна към Стоянов.
Най-добре.... Подкрепям.

# 182
Здравейте !!!
Най-добре.... Подкрепям.

Интересното е, че и за Стоянов съм чела лоши отзиви. Не ми се търси сега, но със сигурност го има из темите ... Напълно логично е от всеки един лекар, поне един недоволен пациент да има.
Риск печели, риск губи си е цялата работа ..

# 183
Здравейте !!!
Най-добре.... Подкрепям.

Интересното е, че и за Стоянов съм чела лоши отзиви. Не ми се търси сега, но със сигурност го има из темите ... Напълно логично е от всеки един лекар, поне един недоволен пациент да има.
Риск печели, риск губи си е цялата работа ..
Вие при кого се оперирахте и каква операция точно, аз питам специално за 2 в 1 операция, защото наистина е сложно.

# 184
Здравейте !!!
Каква степен на птоза имахте преди операцията и какъв беше подходът за повдигане, тип котва или обиране през ареолата? Какъв вид и размер имплант ви постави д-р Молов? На мен ми предстои точно такова след месец и малко се плаша сега Simple Smile Няма гаранция кой доктор би се справил най-добре. Доктори много, но едни гърди имаме, май е на късмет работата.

# 185
Тези операции са сложни, точно за това се препоръчва да се направи повдигане и след месеци да се прецени какъв имплант да се сложи. Но нали сме жени, а ние искаме всичко сега веднага да се случи, докторите гледат да не изпуснат пациентките и правят 2 в 1. Така че при несполучливи операции главно сме си виновни ние, че нямаме търпението да изчакаме. При всички доктори има и не доволни, но от мненията тук мисля, че Стоянов най-добре се справя с повдигането.

# 186
Да, разкажи повече подробности, а най добре приложи и снимки. То така казано...
Аз съм със същата операция, за мен доктора е от най голямо значение, въобще на опират нещата до късмет...

# 187
  • Бургас
От всеки лекар има и доволни и недоволни, да не говорим че понякога недоволството идва от факта, че резултата не съвпада с очакванията, а понякога и очакванията са нереални спрямо нашата физика. Мисля обаче, че когато изразяваш мнение, било позитивно или негативно е добре да се покаже или подкрепи това мнение, защото съществува и субективизъм, а и е добре за да се вземе на сериозно, да се види, че не говорим просто така (по някаква причина), а наистина има причина за доволство или недоволство и останалите сами за себе си да преценят. Не гола дума, а база за преценка!

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 22:15 от DolliGi

# 188
Изобщо лекаря не ми е казвал варианта да се направят поотделно операциите.Нито, че има вариант да се получи по този начин.Няма да кача снимки, защото той може да разбере, че съм аз по тях.Беше категоричен и ми показа снимки, че гърдите ми ще изглеждат добре.Грешка от моя страна, че заради ниската сума и само положителните коментари отидох при него.И има и още други недоволни , които ми пишат, но не знам защо никой не смее като мен да пише пред всички.Аз се чувствах длъжна да пиша , а всеки си преценя.Може би след време ще кача снимки, но на този етап не. Sad

# 189
Аз може да не съм се оперира при Молов, но това не пречи да изразя мнението си. Тук съм от доста време, имам впечатления за докторите. И не мисля да си мълча, докато някой може да направи грешка. Няма какво да завоалирам нещата и да пиша неща от сорта - субективно е, всеки сам си преценява от търсения резултат ала бала.... За такива интервенции ходете при опитни и елитни доктори, дори и по скъпо да е, че грешките излизат златни, а главоболията и нервите още по златни.

# 190
  • Бургас
Хубаво е да се казват всички неща, и да пишат всички дами и недоволни и доволни, все пак малко или много тези отзиви влияят на преценката донякъде...
Това е за всички нас все пак и за вече оперирани и за тези които тепърва ще се оперират, колкото до лекарите едва ли надничат из форумите, но дори и да е така, щом не ти харесват имаш право да го изразиш, дори и лично на него (най-вече), аз не бих си мълчала, все пак последствията са за пациента най-вече.
Съжалявам, че се чувстваш така! Защо все пак не обсъдиш недоволството си с доктора (ако все още не си), имаш право да се чувстваш добре в собствената си кожа, особено щом те е успокоявал, че всичко ще е наред, а не е така!
Колко време горе долу мина от операцията, ако не ти е некомфортно да споделиш?

Петя напълно съм съгласна с теб, и не завоалирам, а имам предвид, че съм виждала дами с много добре изглеждащи бюстове (на голо) според мен, а те са недоволни защото са имали други очаквания, я като големина, или форма, височина и .....
 И мнението ми няма нищо общо с това кой при кого е опериран, и съм го казвала не веднъж, всеки има право да изрази мнение, и аз съм давала своето от моя гледна точка за лекари при които не съм оперирана (но съм имала консултации или наблюдения лични)

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 22:13 от DolliGi

# 191
При положение, че мъжът ми да ми каже,че гърдите ми преди операцията са изглеждали по добре едва ли не виждам реално как е.Определено не е плод на моя някаква нереална преценка.Не искам повече да пиша каквото и да е.След време най-вероятно ще кача снимки.Почувствах се длъжна  да пиша след като видях ,че момиче иска да си прави двата вида операция при Молов и се регистрирах.Просто за по-сложни операции се доверете на някой с повече опит.А ако не късмет!

# 192
  • Бургас
Аз от тези  които съм виждала тук с повдигане и ми харесаха май бяха на една дама при Стоянов и една дама  оперирана в Турция....

# 193
  • София - Бургас
Е, това е несериозно - наистина.
Нека всеки сам си направи преценка при кого да ходи, затова се правят няколко консултации  и на база преценка и лични критерии всеки избира доктора си.
За всеки доктор тук са се писали и хвалби и оплювания - за д-р Стоянов, много  често има точно тук в темата оплаквания.
За д-р Кънев, скоро момиче писа, че има проблем. Неотдавна тук Мила, мисля беше писа, че Енчев едва ли не я е  осакътил.
Моя приятелка, която се оперира в Естетика пък 3 ти месец гноясва и с извинение, ама реве милата, Ширин я прецака жестоко. Оперираха я, веднага след операцията има проблеми, а отношението коренно се промени след като се прибра в България. Видях гърдите, с повдигане е и определено операцията не ми хареса, шевовете не изглеждат никак добре. В момента посещава друга клиника, отново в Турция и я лекуват там.
За д-р Молов за първи  път от тема № 9, поредна, всяка от която по 51 страници, чувам за пъри път лош резултат, и то от потребител с 3 мнения, регистиран вчера, който отказва да покаже снимки. Но е възможно и надявам се просто операцията да е скорошна и нещата да се променят, защото действително се променят. След  3 ти месец, гърдите се оформят и стават красиви. Пожелавам на ssssilvia90 гърдите да стават все по - красиви и да се възприеме. Мъжете в началото са в шок, моят ми се сърдеше, че не съм послушала мнението на д-ра за по - малкия размер, когато ги видя  и 3 дни ми мърмори, че били огромни и много големи...Ама наистина ми се сърди, 3 дни не ми говори Grinning
Съгласна съм, че не може да се разчита на късмет. Нужно е и доверие към доктора, на когото се поверяваш.

# 194
Калея я подминавайте, тя не е фактор отдавна тук. Значи за всеки има, само за Молов за първи път чувала гаф Joy JoyJoy жената искрено й казва, че е съкрушена, тя се оплаква за размера и реакцията на мъжа й заради размера. Калея, ами ако мъжа ти наистина не ги харесваше, а и ти самата..... Я се вземи в ръце и не подценявай мъката на другите, заради Култа си - Молов.

Общи условия

Активация на акаунт