Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 780
  • 767
  •   1
Отговори
# 195
Да дам и аз отчет от Естетика 🙄
Не знам дали ще се променят още, минаха 3 месеца-почти 4.Едната ми се струва по-нагоре още. Повсигане и импланти-тип котва.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 31 дек 2019, 00:17 от jiraf4e86

# 196
Е, това е несериозно - наистина.
Нека всеки сам си направи преценка при кого да ходи, затова се правят няколко консултации  и на база преценка и лични критерии всеки избира доктора си.
За всеки доктор тук са се писали и хвалби и оплювания - за д-р Стоянов, много  често има точно тук в темата оплаквания.
За д-р Кънев, скоро момиче писа, че има проблем. Неотдавна тук Мила, мисля беше писа, че Енчев едва ли не я е  осакътил.
Моя приятелка, която се оперира в Естетика пък 3 ти месец гноясва и с извинение, ама реве милата, Ширин я прецака жестоко. Оперираха я, веднага след операцията има проблеми, а отношението коренно се промени след като се прибра в България. Видях гърдите, с повдигане е и определено операцията не ми хареса, шевовете не изглеждат никак добре. В момента посещава друга клиника, отново в Турция и я лекуват там.
За д-р Молов за първи  път от тема № 9, поредна, всяка от която по 51 страници, чувам за пъри път лош резултат, и то от потребител с 3 мнения, регистиран вчера, който отказва да покаже снимки. Но е възможно и надявам се просто операцията да е скорошна и нещата да се променят, защото действително се променят. След  3 ти месец, гърдите се оформят и стават красиви. Пожелавам на ssssilvia90 гърдите да стават все по - красиви и да се възприеме. Мъжете в началото са в шок, моят ми се сърдеше, че не съм послушала мнението на д-ра за по - малкия размер, когато ги видя  и 3 дни ми мърмори, че били огромни и много големи...Ама наистина ми се сърди, 3 дни не ми говори Grinning
Съгласна съм, че не може да се разчита на късмет. Нужно е и доверие към доктора, на когото се поверяваш.

Дори само заради теб трябваше да пиша по рано, а не тази вечер след като прочетох коментара на  момичето, което иска да си прави двете корекции при Молов.
Имам чувството, че ти плащат да пишеш тези неща за Молов. Почти във всеки коментар споменаваш името на доктора. Не е нормално постоянно да се опитваш да го споменеш за реклама. Ядосана съм на себе си, че от толкова време четях, а не писах.

# 197
Да дам и аз отчет от Естетика 🙄
Не знам дали ще се променят още, минаха 3 месеца-почти 4.Едната ми се струва по-нагоре още. Повсигане и импланти-тип котва.
Скрит текст:

Лелееее, на мен ми изглеждат убийствено добре, честно!!!!!

# 198
Красиви са

# 199
Момичета, мерси за отговорите:) Поуспокоихте ме малко. Днес махнах спортния през деня и имам чувството, че не усещам движението вече... може би наистина си е моята жлеза, която се намества. Ще си чакам търпеливо 2-3 месеца, пък после ще го мисля 🙃

# 200
Е, това е несериозно - наистина.
Нека всеки сам си направи преценка при кого да ходи, затова се правят няколко консултации  и на база преценка и лични критерии всеки избира доктора си.
За всеки доктор тук са се писали и хвалби и оплювания - за д-р Стоянов, много  често има точно тук в темата оплаквания.
За д-р Кънев, скоро момиче писа, че има проблем. Неотдавна тук Мила, мисля беше писа, че Енчев едва ли не я е  осакътил.
Моя приятелка, която се оперира в Естетика пък 3 ти месец гноясва и с извинение, ама реве милата, Ширин я прецака жестоко. Оперираха я, веднага след операцията има проблеми, а отношението коренно се промени след като се прибра в България. Видях гърдите, с повдигане е и определено операцията не ми хареса, шевовете не изглеждат никак добре. В момента посещава друга клиника, отново в Турция и я лекуват там.
За д-р Молов за първи  път от тема № 9, поредна, всяка от която по 51 страници, чувам за пъри път лош резултат, и то от потребител с 3 мнения, регистиран вчера, който отказва да покаже снимки. Но е възможно и надявам се просто операцията да е скорошна и нещата да се променят, защото действително се променят. След  3 ти месец, гърдите се оформят и стават красиви. Пожелавам на ssssilvia90 гърдите да стават все по - красиви и да се възприеме. Мъжете в началото са в шок, моят ми се сърдеше, че не съм послушала мнението на д-ра за по - малкия размер, когато ги видя  и 3 дни ми мърмори, че били огромни и много големи...Ама наистина ми се сърди, 3 дни не ми говори Grinning
Съгласна съм, че не може да се разчита на късмет. Нужно е и доверие към доктора, на когото се поверяваш.

Дори само заради теб трябваше да пиша по рано, а не тази вечер след като прочетох коментара на  момичето, което иска да си прави двете корекции при Молов.
Имам чувството, че ти плащат да пишеш тези неща за Молов. Почти във всеки коментар споменаваш името на доктора. Не е нормално постоянно да се опитваш да го споменеш за реклама. Ядосана съм на себе си, че от толкова време четях, а не писах.

Не защитавам никой, но наистина мисля че е редно поне снимки да споделиш, за да бъде подплатено всичко това с нещо. Даже и лекарят да те познае..какво ти пука?? Нали не си давална.

# 201
Молов  не притискай нещата..... Ти нали си доволна трай си.

# 202
Момичета, изчела съм вдичко досега, та не съм срещала някой правил ли си е повдигане и поставяне на импланти при Молов?
Да аз имам повдигане и импланти при Молов и съм много доволна.Плюс обиране страхотни са нямам разрез котва.

# 203
Момичета, изчела съм вдичко досега, та не съм срещала някой правил ли си е повдигане и поставяне на импланти при Молов?
Да аз имам повдигане и импланти при Молов и съм много доволна.Плюс обиране страхотни са нямам разрез котва.
Може ли да покажеш.

# 204
разбира се бях ка
Може ли да покажеш.
разбира се бях качила но бяха пресни ще направя снимки и ще кача че нямам нови след малко

# 205
Жираф че, супер са гърдите. Събрани, еднакви като форма. Да зърното едноте по надолу, но на фона на общата визия, не мисля че трябва да си недоволна. Не си личат и белезите. А твоите са се изменили, бяха огромни. Спаднали са, за мен са идеални.

# 206
  • Бургас
jiraf4e86 Много добре изглеждат, красиви са, чудесно са се справили.
Да те радват много!

# 207
  • София
jiraf4e,и на мен много ми харесват!🙂🍀

# 208
При положение, че мъжът ми да ми каже,че гърдите ми преди операцията са изглеждали по добре едва ли не виждам реално как е.Определено не е плод на моя някаква нереална преценка.Не искам повече да пиша каквото и да е.След време най-вероятно ще кача снимки.Почувствах се длъжна  да пиша след като видях ,че момиче иска да си прави двата вида операция при Молов и се регистрирах.Просто за по-сложни операции се доверете на някой с повече опит.А ако не късмет!
Благодаря, ще се доверя на Стоянов. А ти какво точно не си харесваш, формата , големината или пак са виснали? Стоянов ми каза, няма да стане това което искаш само с повдигане, но за да получим търсения резултат най- добре е само да ги повдигнем сега и след време ако решиш да сложим импланти ( аз казах , че искам обем горе ).

# 209
Да silvia90, какво точно не харесваш в резултата при теб?
Сега като се замисля две в едно от Молов не съм виждала в темата, това може би се дължи и на факта, че потребителите много се притесняват да качват снимкин ето както и silvia. Което не го разбирам дори и да не си доволен от резултата, поне да си от полза на останалите. Ето и аз не се харесвах преди, но съм качвала снимки преди и след за да е най-ясно.

jiraf4e, какви размери са, висок ли е профила?

Общи условия

Активация на акаунт