Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 713
  • 767
  •   1
Отговори
# 300
Кръвните изследвания за Стоянов ми излязоха 205лв, мамолог доцент-40лв, кардиолог професор-50лв,частна клиника и бял дроб/сърце- 25лв. в държавна болница,без направления

# 301
В ютуб има влогърки направили видеа след махането на имплантите ,ами разровете се тук - там за да не спорите кога увисват ! Тези с малкото кубици не увисват,даже една приятелка ще си маха нейните импланти и ще ви потвърдя нагледно. Относно носенето на сутиен не е вярно ,тази същата приятелка е от много,много години със силикон и по никакъв начин не са й увиснали. По - скоро задължителното носене на сутиен е за тези с големите импланти ,за да има какво да ги поддържа повдигнати. Не сравнявайте тези с никакъв стар сложили до 300-390 кубика и жени със старт сложили до 600 кубика !!!

# 302
Момичета колко време носихте денонощно мед. Сутиен. Моят бежавият се отпусна и сега като отида на консултация ще видя какво ще каже доктора.

# 303
  • Бургас
1 месец денонощно, ако си правила операцията в рамките на няколко месеца по-скоро са спаднали отоците, моите ги нося 6 месец вече и не са се отпуснали, но след 2рия и аз и мислех, че са....
Мрежите, не се слагат за да не се носят сутиени, а за допълнителна поддръжка на по-големи или проблемни импланти....
Всички гърди се отпускат с времето, някои по-малко някои повече, зависи и от импланта и от кожата и от организма, а и от годините, нещата винаги са комплексни.

# 304
  • Plovdiv
Абе момичета какво правихте за тези болки в гърба ? Аз едва ходя зарди тях, гърдите не ги усещам особено но болките в гърба и по специално в дясната плешка направо ме убиват Sad

# 305
  • Бургас
И аз имах такива схващания, но установих, че при мен е от презрамките на сутиена (медицинския), купих си разширители за сутиен (тези където ги ползваме на гърба, но ги сложих на презрамките и ми облекчиха, и отделно и зависи как спиш на високо или на ниско, аз след 1 месец се пробвах на ниско но се схванах съвсем, 3-4 месеца спях на високо и беше що годе добре. Поне при мен де....

# 306
Увисват според мен каквито и кубици да са, ако не спите със сутиен. Колкото до масажирането на текстурираните,да-четох и гледах  и е логично. Идеята им е да се срастнат малко с тъканта,заради това са мъхести и за това не са толкова подвижни и не се уголемява джоба с времето. За това мачкането и избутването им рано може да доведе до кръвоизливи или проблем.Гладките си правят джоб и играят в него, тъй като са гладки. И избутването чрез масаж им спомага, точно да няма срастване  .

Да, но след определено време 3-4 седмици след операцията могат да се започнат масажите и вече няма проблем с движението на импланта по време на масажа. Нали и една от целите е да е подвижен, поне така разбрах от масажистката.
А колкото до увисването и аз съм на мнение, че е много относително и индивидуално. Да минат шесте месеца и въобще не мисля да си лягам цял живот със сутиен, особенно пък и в жегите. Ако вярвах в това твърдение, че от носенето на сутиен няма да увиснат бих се мъчила, но не съм убедена в това. То пък и това е едно от предимствата на имплантите да изглеждат добре и без задължителния  повдигащ, оформящ и т.н сутиен.
При мен пък два месеца след операцията, последните дни имах много странни усещания, като иглички все едно, не мога и да го опиша и пок лека чувствителност на зърната и тази част която е с моята си тъкан, на допир някак нямам усещане. Не знам на какво може да се дължи това

# 307
Абе момичета какво правихте за тези болки в гърба ? Аз едва ходя зарди тях, гърдите не ги усещам особено но болките в гърба и по специално в дясната плешка направо ме убиват Sad
Здравей аз също имах много болки в гърба и още в болницата ми слагаха венозно алмирал после като се прибрах ми изписаха да го пия на таблетки много добре ми действаше питай лекаря си или направо в аптеката си вземи

# 308
  • София
Момичета, има ли някакви галерии с повечко снимки преди и след, аккто и с какви кубици са дамите? Досега само на сайта на Енчев видях доста фотоси, но тъй като не го харесвам въобще, искам и на други доктори да видя.

Също, на какви гърди казвате нулев старт?

И последно, че станах досадна, освен във формата , която придават, какво има друго като разлика между кръгли и анатомични?

Има час за операция 27ми за абдоминопластика при Моллов и ще го поразпитам за гърди, но ми с еиска да знам малко повече преди това.

Благодаря ви!

# 309
Здравейте, 2 месеца и половина след операцията белезите ми стоят тъмночервени,нормално ли е това ,мислех че трябва да избледняват,възможно ли е така да си останат,мажа редовно с кело кот?

# 310
Възможно е да и моите бяха така, може и кело кота да ти дразни. Може да пробваш само с нещо натурално мазно да мажеш. Въпроса е да се задържа влагата, така действат повече мазила за белези. Тъпото е, че моите бяха така и не са чертички само, както на повечето тук. А отсрани се разпростира белега, като червено при теб сега само че без да е червено.

# 311
И на мен са ми червени даже чак днес един месец след операцията ми падна едната коричка. Мажа с един крем на крьойтерхоф все още. Не съм почвала да мажа с нещо за белези.

# 312
Момичета, има ли някакви галерии с повечко снимки преди и след, аккто и с какви кубици са дамите? Досега само на сайта на Енчев видях доста фотоси, но тъй като не го харесвам въобще, искам и на други доктори да видя.

Също, на какви гърди казвате нулев старт?

И последно, че станах досадна, освен във формата , която придават, какво има друго като разлика между кръгли и анатомични?

Има час за операция 27ми за абдоминопластика при Моллов и ще го поразпитам за гърди, но ми с еиска да знам малко повече преди това.

Благодаря ви!

https://www.plasticsurgery.org/photo-gallery/procedure/breast-augmentation

https://www.realself.com/photos/breast-implants#page=1&tags= … 83&location=0

# 313
Който иска да гледа гърди за вдъхновение, информация и каквото щете, ако имате инстаграм препоръчвам два профила на австралийски хирурзи, които са доста добри и правят хубави гърди - drmiroshnik и drtavakoli . Отделно има такова “общество” в инстаграм с момичета оперирани главно от тези двамата, които си правят профили специално за да споделят преди операцията и след операцията какво им се случва със снимки и т.н. Аз също имах такъв профил и с много момичета обменяхме опит и беше готино. Ако на някой му се занимава можее да се разрови да намери такива профили.

# 314
Над мускулни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт