Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 693
  • 767
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, голям мерак ми е да си сложа импланти. Наскоро бях на консултация при др. Асенов в Торакс. Аз имам големи гърди, които обаче искам да запълня, сега нося 75/80C сутиен. Та... той ми препоръча 475 кубика на Мотива висок профил, че даже и 510, което обаче на мен ми се стори Уау. Дори не мога да си представя как ще изглеждат 475 и с моя старт, който никак не е нулев, притеснявам се от това да не са ми прекалено големи, да ми тежат и прочие. А аз съм и нисичка 165/53кг. Какво бихте ме посъветвали? Да отида ли при друг на консултация, дали биха ми казали по-малки импланти?
и аз съм с твоите размери 75/80С но съм с увисване втора степен и на мен са ми предложили толкова кубици същo съм на мненив woow 🤷♀ 160см 55 кг

# 331
Изказвам си безпристрастно мнението,че в новата темата има доста жени ,които не е желателно да слагат изобщо силикон,като си имат гърди и не се налага по медицински причини такава.
"Барабар Петко с мъжете" ,ако стане бум като на имплантите ПИП ще оревете света,че изобщо сте взели такова решение.
Радвайте се на това което имате ,перфектни хора няма ,дами !!!
Ако гърдите ви са само кожа да,но при повечето от вас не е така ,аз също съм на мнение ,че след раждане е желателно ако гърдите ви са станали много увиснали да си ги коригирате.
Нарочно прилагам картинка как трябва да изглеждат гърдите на една жена,само 4 -тата подред може да се коригира с повдигане ,не с имплант. -
Скрит текст:

Вие се примамвате от рекламите ,че гърдите трябва да са обезателно изпъкнали напред и цял живот да си стоят така,ама сте в грешка дами.

# 332
Изказвам си безпристрастно мнението,че в новата темата има доста жени ,които не е желателно да слагат изобщо силикон,като си имат гърди и не се налага по медицински причини такава.
"Барабар Петко с мъжете" ,ако стане бум като на имплантите ПИП ще оревете света,че изобщо сте взели такова решение.
Радвайте се на това което имате ,перфектни хора няма ,дами !!!
Ако гърдите ви са само кожа да,но при повечето от вас не е така ,аз също съм на мнение ,че след раждане е желателно ако гърдите ви са станали много увиснали да си ги коригирате.
Нарочно прилагам картинка как трябва да изглеждат гърдите на една жена,само 4 -тата подред може да се коригира с повдигане ,не с имплант. -
Скрит текст:

Вие се примамвате от рекламите ,че гърдите трябва да са обезателно изпъкнали напред и цял живот да си стоят така,ама сте в грешка дами.

И аз съм на това мнение. Корекции да се правят само ако има нужда.

# 333
Sunny__girl подкрепям те с две ръце. Аз например имам вече импланти но почти никой не знае (освен най-близките до мен)и само една моя приятелка ме разконсперира. И с хелурона в устните съм така имам но почти на никой не му прави впечатление. И двете съм ги направила защото съм смятала че вече имам нужда а не защото всички имат.

# 334
Защото всяка втора вече се подлага на корекции и човек почва сам да си търси комплекси. В моя случай - да, мога да мина и без силиконовите импланти на този етап, но е нещо силно искано от мен. А повярвай - големия бюст има най-голяма нужда от корекция.

# 335
Здравейте, къде могат да се видят снимки на Др Молов. Колебая се между него и Др Кънев. Кой от двамата бихте избрали?

# 336
Защото всяка втора вече се подлага на корекции и човек почва сам да си търси комплекси. В моя случай - да, мога да мина и без силиконовите импланти на този етап, но е нещо силно искано от мен. А повярвай - големия бюст има най-голяма нужда от корекция.
Съгласна съм с теб така е но при положение че не си раждала не вярвам да е толкова зле положението. По скоро изчакай и от всички нас тук е било солно желано но сме изтърпели да мине и това и тогава сме се подлагали на операция. Защото ако сега се подложиш, забременееш и после ти станат едни големи бомби и с тези големи импланти увиснат ще ти станат до пъпа и след това ще почне едно изрязване на излишното после слагане на импланти по сложно ще е. Но може и да не се променят. Божа работа.

# 337
  • Бургас
Решението трябва да си е само твое, защото ти ще носиш последиците от него!

# 338
Така е момичета, все пак благодаря ви, че сте толкова разбрани и отзивчиви. Ще се почудя още, пък се надявам отговора сам да дойде при мен. 😔

# 339
Здравейте, къде могат да се видят снимки на Др Молов. Колебая се между него и Др Кънев. Кой от двамата бихте избрали?

Аз съм оперирана при Кънев и съм много доволна, направи ми ги 1към1 с това, което бях искала, същевременоо седят супер натурално и трудно ми вярват, че са изкуствени. Не познавам работата на Д-р Молов, но за Кънев мога да кажа, че ги прави по-естествени и не е привърженик на грозното и гротескното. Отиди на консултация и при двамата, за да чуеш мнението им и да прецениш!

# 340
  • Plovdiv
Да дам един бърз отчет. За трети ден вкъщи почти нямам болки. Днес не съм пила обезболяващи, чувствам се доста добре. Горе долу кога поне леко се усеща омекване на импланта ? И кога напълно спадат отоците ? Утре съм на преглед но и вашето мнение ме интересува.

# 341

Аз съм оперирана при Кънев и съм много доволна, направи ми ги 1към1 с това, което бях искала, същевременоо седят супер натурално и трудно ми вярват, че са изкуствени. Не познавам работата на Д-р Молов, но за Кънев мога да кажа, че ги прави по-естествени и не е привърженик на грозното и гротескното. Отиди на консултация и при двамата, за да чуеш мнението им и да прецениш!
Благодаря, ако е удобно бих се радвала на снимка на ЛС. Проблема за мен с консултациите е, че доктора може да те омае, а после резултата да не е задоволяващ. Имам позната с проблемна операция при Стоянов, та за мен той отпада, и цената му е висока и гаранция никога и при никой  няма. Имам и познати доволни от Кънев, но видях и доста не много красиви резултати. Молов пък нашумя напоследък, може и да е задобрял. Не мога да взема решение Simple Smile

# 342
Напротив заглеждат се по добре изглеждащи спрямо тялото. Не съм съгласна че големите са саразмени с тялото колкото и пищна, едра, (и тем подобни изрази които се използват)да е една дама. Мен също ме вълнува аз да се харесвам. Причината да се подложа на операцията беше единствено и само банския,защото се чувствах нелепо когато си облека бански и горнището ми залепне за гърба😂😂😂😂😂
Абе с 14,5 джоб, колко да сложа?!  Колкото да имам 5 пръста помежду им ,както масово ги слагат ли? Стоянов ми ги избра, като перфектен вариант. И мъжете не харесвали, друг път...😏 Моя в началото като чу кубика и беше супер против. Сега елате го вижте. Пази ме, все едно митничар границата. Така,че спестете си митовете и легендите....😏

# 343
Момичета, не се заяждайте една с друга. Тук сме да споделяме опит, не да изказваме такива крайни мнения! Важното е човек да се харесва и да се чувства добре. Дали с 50сс естествени или със 780сс силикон - за всеки влак си има пътници и правилния човек ще ви хареса.

След като са спазени физическите пропорции и особености на тялото и не се е излизало от границите - значи всичко е наред.

# 344
Момичета, не се заяждайте една с друга. Тук сме да споделяме опит, не да изказваме такива крайни мнения! Важното е човек да се харесва и да се чувства добре. Дали с 50сс естествени или със 780сс силикон - за всеки влак си има пътници и правилния човек ще ви хареса.

След като са спазени физическите пропорции и особености на тялото и не се е излизало от границите - значи всичко е наред.
Да,уж е тема за хирургия на гърди... Какви са тези определения "дойна крава", кой харесвал ,кой не... Аз не помня да съм обидила някой тук, на тема "малки гърди"... И искам да добавя,че супер много се кефя, че съм от отбора на голееееемите гърди!!! 😂 Да са ми честити! Нямам търпение да дойде лятото, въпреки, че и отсега близначките ги забелязват не само "роднините ми"....😏🤣 Вие не се правете на по-големи естети от хирурга ми, ами помагайте със съвети на новите момичета. За това съм благодарна на форума и темата,защото научих много от миналите вече през това🙏Благодаря ви от сърце. Аз също помагам,с каквото вече знам 🙂

Общи условия

Активация на акаунт