Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 7

• 49 670
  • 767
  •   1
Отговори
# 390
Кело код от Турция от къде мога да си купя. В България е 63лв ужас и ако не действа пари на вятъра.

# 391
  • Plovdiv
И аз искам един турски и ме интересува същото

# 392
Madecassol ли е турският крем ?

# 393
Не знам. Приятелка ми отсипа от нейния, даже не знам дали е същото име там. Само каза, че тубата е много по голяма...
Може да се пита в темата за пазаруването в Одрин. Там има хубава информация и за лекарства.
Не е Мадеказол, аз първо с него започнах след операцията.

# 394
Не знам. Приятелка ми отсипа от нейния, даже не знам дали е същото име там. Само каза, че тубата е много по голяма...
Може да се пита в темата за пазаруването в Одрин. Там има хубава информация и за лекарства.
Не е Мадеказол, аз първо с него започнах след операцията.
Моля те питай твоята приятелка как се казва да знаем какво да търсим

# 395
Привет:) Да дам отчет месец след операцията:
- ‘Хлопането’ в лявата гърда като че ли последните дни отшумя.. (ако не си въобразявам). Във всички случаи не я усещам чак толкова подвижна вече. Започнах да си правя масажи сама, тъй като нямам възможност да ходя и мисля, че ми се отразяват добре.
- Дясната гърда продължава да ми се струва по- малка и по- ръбатичка от лявата. Има накъде да слиза и по тази причина съм кинцентрирала масажите основно на нея:)
- Белезите ми са доста видими и според мен прекалено под гърдата. Особенно като нося сутиена 24часа- все едно ги вдига). Като го махна след някакво време се ‘спускат’ по- близо до белезите 🙄 Като цяло започнах да го махам от вр на време противно на препоръките, но ги чувствам ок.
-  Чувствителността като цяло за свга е доста зле- от външната сърана на гърдата и зърната- почти никаква🤨  От вътрешната имам някаква до момента, в който се доближим до зърната. + това от външната при натиск все още има лека болка, но ско ги погалиш само- нищо:/
П.С Установих, че визуалната разлика в размера може да се дължи от части и на разликата в размера на зърната- 1,5см разлика. По тая причина и въпросната по-ръбата дясна изглежда, че клюма малко.
В тази връзка исках и да питам възможна ли е корекция на зърнат пост фактум? Че не ми се ще да останат така.
Сори за дългия отчет, ам- съм Мара подробната 😁
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 13 яну 2020, 10:24 от bubanka

# 396
Привет:) Да дам отчет месец след операцията:
- ‘Хлопането’ в лявата гърда като че ли последните дни отшумя.. (ако не си въобразявам). Във всички случаи не я усещам чак толкова подвижна вече. Започнах да си правя масажи сама, тъй като нямам възможност да ходя и мисля, че ми се отразяват добре.
- Дясната гърда продължава да ми се струва по- малка и по- ръбатичка от лявата. Има накъде да слиза и по тази причина съм кинцентрирала масажите основно на нея:)
- Белезите ми са доста видими и според мен прекалено под гърдата. Особенно като нося сутиена 24часа- все едно ги вдига). Като го махна след някакво време се ‘спускат’ по- близо до белезите 🙄 Като цяло започнах да го махам от вр на време противно на препоръките, но ги чувствам ок.
-  Чувствителността като цяло за свга е доста зле- от външната сърана на гърдата и зърната- почти никаква🤨  От вътрешната имам някаква до момента, в който се доближим до зърната. + това от външната при натиск все още има лека болка, но ско ги погалиш само- нищо:/
П.С Установих, че визуалната разлика в размера може да се дължи от части и на разликата в размера на зърната- 1,5см разлика. По тая причина и въпросната по-ръбата дясна изглежда, че клюма малко.
В тази връзка исках и да питам възможна ли е корекция на зърнат пост фактум? Че не ми се ще да останат така.
Сори за дългия отчет, ам- съм Мара подробната 😁
Скрит текст:

-
Скрит текст:
Зърната ти ми изглеждат добре мен не биха ме притеснявали и моите гърди имат разлика визуално но е нормално лявата и дясната полу вина не са ни еднакви а и разликата мисля че я виждаме само ние. Но мен би ме притеснило това че белезите за ми толкова надолу.И аз съм на месец но моите са си легнали на разреза. Кой те е оперирал. И неси ли на преглед скоро.

# 397
Стоянов. Ще ходя на преглед началото на февруари. Иначе да- доста са надолу. Особенно единия...🙄 Въпреки че като махна сутиена след известно време се спускат по- близо до шева и на дясната почти ляга, ама на лявата си е далече😕

# 398
Питах приятелката ми.
От Германия е крема за белези- Контратубекс

# 399
Контратубекс и тук има, аз ползвах и него в комбинация с другите неща. Уж го водят добър, ама майка ми като го ползва никакъв ефект не видя...

# 400
И аз съм ползвала тукашния преди 15г но няма общо като ефект с този от Германия.

# 401
  • София
Здравейте,момичета!Изчетох всички теми и се спрях на двама хирурзи - д-р Молов и д-р Стоянов.Бях на консултация при д-р Молов,а тази при Стоянов е насрочена за края на март.Предложи ми анатомични импланти,305cc,среден профил.Гръдната ми обиколка е около 75 см,а подгръдната 64 см.Висока съм 169 см и тежа 48кг.Има ли някоя от вас с анатомични импланти и подобен размер кубици,която е оперирана при него и може ли снимка на лично,защото преобладаващите снимки в темите са на момичета с кръгли импланти Blush

# 402
Здравейте,момичета!Изчетох всички теми и се спрях на двама хирурзи - д-р Молов и д-р Стоянов.Бях на консултация при д-р Молов,а тази при Стоянов е насрочена за края на март.Предложи ми анатомични импланти,305cc,среден профил.Гръдната ми обиколка е около 75 см,а подгръдната 64 см.Висока съм 169 см и тежа 48кг.Има ли някоя от вас с анатомични импланти и подобен размер кубици,която е оперирана при него и може ли снимка на лично,защото преобладаващите снимки в темите са на момичета с кръгли импланти Blush
Аз съм с 305 сс, анатомични, среден профил . И съм оперирана от Молов

# 403
Не мисля че тук повечето са с кръгли импланти. Не се лъжи по снимка защото на живо изглеждат по различен начин. За Моллов мога да кажа като оперирана при  него че наистина за мен избра най доброто като кубици и форма. За Стоянов да кажат някой опериран при него.

# 404
Колко струва консултация преди операция?

Общи условия

Активация на акаунт