Да пазаруваме от UK – Начини, доставки, отзиви – Тема 62

• 14 629
  • 133
  •   1
Отговори
# 120
Аз разговарях с Анг офис на ГГБГ и ми казаха, че мога да поръчвам и поръчах.От снощи мисля са приели ДДС 11%+мито което още не се знае колко ще е?

# 121
Габиели са пуснали съобщение, че ще се плаща ДДС, дори и от тези в заварено положение, т.е. тези които имат да получават към момента. Плаща се само ДДС.

# 122
Тоест, вече не изгодно да пращаме до uk?

# 123
Аз чакам козметика, забави се много през декември и пристигна в януари.

# 124
  • Sofia
Колко процента ДДС ще се плаща 11 или 20?

# 125
Колко процента ДДС ще се плаща 11 или 20?
11% митническа такса ,за,Ддс мисля още не е решено .

# 126
Здравейте,
Виждам, че темата не е активна, но ако някой е поръчвал от сайта Boohoо през 2024г моля да сподели мнение с кой куриер и за колко време идват пратките.

# 127
Поръчка от UK пристигна за 5 дни с UPS, но за съжаление спря на митницата. Ин Тайм, които са бг представителя на UPS отговориха, че те НЕ можели да освободят пратката поради "спецификата на стоката", което е вейп течности и никотинови шотове. Пълен кошмар и разкарване усложнена процедура. Сега трябва да търся друг митнически брокер или сам да освобождавам пратката.

# 128
Много ясно - това е акцизна стока.

# 129
Не знам кое ти е "много ясно" след като същото нещо е 3 пъти по-скъпо в бедна България от Англия. Това ако е нормално 🤣

# 130
  • Sofia
Нормално е да се поинтересуваш какви са условията за доставка преди да поръчаш, за да не си крайно възмутен от факта, че пратката ти е спряна на митница и освобождаването ѝ коства някакви усилия.

# 131
Не знам кое ти е "много ясно" след като същото нещо е 3 пъти по-скъпо в бедна България от Англия. Това ако е нормално 🤣
На никой не му пука колко струва. Това не е предмет на темата.

# 132
На никой не му пука колко струва. Това не е предмет на темата.
Като почнеш да поръчваш ще ти пука. Ами като нямаш действаща икономика разбирай България взимаш парите от хората за е такива работи. Пак ще кажа, че не е нормално.

# 133
Аз от Англия си поръчвам фъстъчено масло, което е американско. Та в Англия е три пъти по-скъпо отколкото в щатите. Е и?

Общи условия

Активация на акаунт