Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 62

• 35 714
  • 782
  •   1
Отговори
# 165
На въпросите ти може да отговори само лекар след преглед, като наистина специалист по ФМ може да даде най-точна информация. И аз те съветвам да дойдете до София, защото тук са най-добрите специалисти по ФМ. Едната е д-р Чавеева в Щерев, за която, обаче, трудно да си запишете скоро час. Затова може да се обадите на рецепция и да кажете, че има проблем с бебето и да попитате дали не може да ви вмести в графика по-скоро. Другите варианти са в болница Надежда - д-р Чачева и д-р Михова. Давам имената на тези три лекарки, защото се смятат за най-добрите специалисти по ФМ в България. Разбира се, има и много други добри в тази област, но в твоя случай е добре да посетиш възможно най-добрите. Поне аз така бих постъпила, ако бях на твое място. Стискам палци всичко да е наред. Hug

# 166
Здравейте , в 37 г.с. съм за първи път ми се случва след ходене по малка нужда след като се забърша да има капка кръв .. притеснено ми е , на преглед съм в понеделник , да изчакам ли до тогава или да ходя в спешното ...

# 167
Ако е капка и нямаш болки, не се притеснявай. Но ако усещаш повече влага или изтичане на води...ясно ти е на къде отиват нещата

# 168
Капка, без болки, усещам все едно някакво течение но всъщност няма нищо такова . Кръвта ме притеснява ,после като се прибера ще видя ако имам по ежедневната превръзка май ще звънна на АГ...

Ако е капка и нямаш болки, не се притеснявай. Но ако усещаш повече влага или изтичане на води...ясно ти е на къде отиват нещата

# 169
Здравейте , в 37 г.с. съм за първи път ми се случва след ходене по малка нужда след като се забърша да има капка кръв .. притеснено ми е , на преглед съм в понеделник , да изчакам ли до тогава или да ходя в спешното ...

Други опции са хемороид, ако си се бърснала или ако си правила секс. Може и бельото нещо да те е раздрало.

# 170
Ще го наблюдавам днес дано всичко е наред , че колкото по малко остава повече се филмирам

Други опции са хемороид, ако си се бърснала или ако си правила секс. Може и бельото нещо да те е раздрало.

# 171
Няма повод за филмиране. По-скоро си е повод за радост, че бременността приключва вече. Grinning Една капка кръв, според мен, не е повод за тревога. Ако е било ярка кръв, даже не мисля, че изобщо е било от влагалището. Ако е било по-скоро като кървенисто течение, може да започва да ти пада тапата или да се разширява шийката.

# 172
Дано бебока изчака да посрещнем новата година термина ми е чак 17.01 хаха а колкото до това че бременноста приключва аз си свикнах да съм си бременна - подута и с разни болежки и изтръпвания Grinning

Няма повод за филмиране. По-скоро си е повод за радост, че бременността приключва вече. Grinning Една капка кръв, според мен, не е повод за тревога. Ако е било ярка кръв, даже не мисля, че изобщо е било от влагалището. Ако е било по-скоро като кървенисто течение, може да започва да ти пада тапата или да се разширява шийката.

# 173
Здравейте,искам да ви питам дали някой е запознат дали упойката през бременноста може да навреди на бебето

# 174
  • София
Здравейте,искам да ви питам дали някой е запознат дали упойката през бременноста може да навреди на бебето
Зависи от упойката.
Pebals94, моят син се роди 37г.с. и 5дни Simple Smile

# 175
  • София
Моят се роди 37 г.с.  + 1 ден, така че никога не се знае. Наблюдавай и имай готовност. А може просто да се е пукнал някой капиляр.

# 176
Дано бебока изчака да посрещнем новата година термина ми е чак 17.01 хаха а колкото до това че бременноста приключва аз си свикнах да съм си бременна - подута и с разни болежки и изтръпвания Grinning

Скрит текст:

Не знам как човек може да свикне с такова нещо. За мен бременеенето е голяма досада. Grinning

Иначе, дори и да е тапата, не е казано, че ще родиш скоро. Някои си ходят с паднала тапа по 2-3 седмици.

# 177
Аз съм бременна в 5 месец и ми предстои хирургическа намеса съответно не много тежка но все пак с местна или пълна упойка.Тоест имате предвид че бебето може да се роди преждевременно след време,а дали има някакъв друг риск за него от самата упойка

# 178
Какво ще ти правят, Теодора?

Аз на 2.01 съм на преглед при хирург за подуването и болките на перинеума. В 3 месец съм и много ме е страх да не стане нещо и да не ми кажат нещо страшно касаещо бебето. Снощи цяла вечер съм плакала от болки...

# 179
премахване на два фиброаденома от дясната гърда,като цяло са от преди бременноста,но в момента нарастват,особено единия и след преглед при два мамолога и един онкохирург крайното становище е че трябва да се премахнат възможно най скоро тъй като имало опасност да се изроди в злокачествено или да порастнат прекалено много.Като цяло не ме притеснява самата операция,а упойката заради бременноста,въпреки че според лекарите второто тримесечие нямало проблем,о все пак ми се искаше да чуя и мнения от хора минали през нещо подобно

Общи условия

Активация на акаунт