Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 62

• 35 705
  • 782
  •   1
Отговори
# 180
Теодора, мен ме оперираха, когато бях в 3 месец. Бях с пълна упойка. Мисля, че беше някъде към 3 часа операцията - махнаха апандисит, тръба и яйчник. С бебето нямаше проблем, не се е родила преждевременно /просто при мен се наложи да я извадят по-рано/. Аз се доверих на лекарите, не че имах избор де, но все пак те знаят, че си бременна.

# 181
да и аз разчитам че си знаят работата,но все пак е по успокояващо като чуя мнение и на някой минал през подобно нещо.Благодаря много

# 182
Теди, мога да ти пожелая само успех! Дано всичко мине нормално! 🙏

# 183
Довери се на лекарите. Тук не сме по-компетентни от тях. Всичко ще е наред. Simple Smile

# 184
Здравейте, бременна съм в 29та г.с. и от седмица приемам Утрогестан вагинално 2х2. Няколко дни след началото на приема течението ми стана много воднисто. Нормално ли е (за първи път си слагам Утрогестан) или има за какво да се притеснявам?

# 185
Здравейте, бременна съм в 29та г.с. и от седмица приемам Утрогестан вагинално 2х2. Няколко дни след началото на приема течението ми стана много воднисто. Нормално ли е (за първи път си слагам Утрогестан) или има за какво да се притеснявам?

Аз също съм приемала вагинални глобове, преди да забременея не на Утрогестан, други бяха и си спомням, че всеки ден беше воднисто течение и то е от самото лекарство според мен, не от теб. Simple Smile

# 186
Това ми беше най- гадното усещане как изтича лекарството и постоянно мокрото бельо

# 187
Това ми беше най- гадното усещане как изтича лекарството и постоянно мокрото бельо

Да, наистина.. ужасно е. Ами то за това хората са измислили ежедневните превръзки, въпреки аз много ги мразя и много рядко ползвам.

# 188
С тези превръзки така и не свикнах и не мога да ги нося

# 189
Здравейте на всички мами.Пиша за първи път тук ,имам нужда от малко помощ .Бременна съм в 9 г.с ,напоследък съм доста объркана и разсеяна ,тази бременност дойде неочаквано.Може ли да ме ориентирате от къде трябва да започна.Ходих 2 пъти на преглед при двама различни гинеколози,т.к единият ми каза че е куха бременност и ми каза да изчакам и да отида отново след 2 седмици.Е отидох  само че при друг лекар и в крайна сметка ,бебчо вече се развива .Но не знам от тук нататък какво следва ,кога трябва да посетя личния си лекар ?

# 190
Дванайсета седмица вземаш направление от личния лекар за записване за женска консултация

# 191
  • София
Момичета, днес влизам в 6 седмица, но от 3-4 дни съм с ужасна хрема, а от днес вече и с магарешка кашлица. Утре ще се чуя/видя с личната, но дайте акъл какви домашни илачи мога да ползвам? За сега съм на мед, чай, лимони, джинджифил, лукчета, правя си инхалации с физ. р-р и днес мисля да ида на солна стая. Чудех се дали да не изпия един парацетамол, но ме е шубе и се отказах.

# 192
Първо се насочи към лечебно заведение или лекар. Някои болници имат пакети за проследяване на бременността без здравна каса.

# 193
да и аз разчитам че си знаят работата,но все пак е по успокояващо като чуя мнение и на някой минал през подобно нещо.Благодаря много
На много жени се правят серклажи с пълна упойка  от 14та до 21ва г.с.

# 194
Здравейте!Някой пил ли е пропицил по време на бременност.Аз комуникирам с двама ендокринолози.Начев ми каза да не пия и да дам 100%шанс на бебето,другата лекарка ми каза да пия.Аз реших да започна,засега изчаквахме,но от днес изследванията налагат да се започне.Чудех се обаче на 2 или 3 таблетки да започна.Ето и изследванията от днес

Общи условия

Активация на акаунт