На море в Турция - тема 65

• 62 794
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
В началото на темата има хотелите в различните райони на Турция.Всички са отзиви на хора които са почивали в тях.Снимки трудно се качват тук.Но ако си харесате някой едва ли почивалите там ще ви откажат да ви пратят по e-mail снимки.По важното е да решите кога искате да почивате с какъв транспорт , колко човека и за колко пари..На какво държите най-много.Успех!!!

Края на септември. Двама души със собствен транспорт.
Цена до 5 000 лева общо за двама души. 7 нощувки.

# 151
  • Пловдив
Марги, записах предложенията и ще ги разглеждам. Още не ми е останало време да прегледам и агенциите и по-скоро да отида до офис, за да получа по-подробна информация. Засега се ориентирам само към местоположение и плаж, за да знам какво да търся и питам.

# 152
  • Варна
В началото на темата има хотелите в различните райони на Турция.Всички са отзиви на хора които са почивали в тях.Снимки трудно се качват тук.Но ако си харесате някой едва ли почивалите там ще ви откажат да ви пратят по e-mail снимки.По важното е да решите кога искате да почивате с какъв транспорт , колко човека и за колко пари..На какво държите най-много.Успех!!!

Края на септември. Двама души със собствен транспорт.
Цена до 5 000 лева общо за двама души. 7 нощувки.

Имаш огромен избор за хубав и класен хотел, за тази сума можеш и със самолет от до.

# 153
Здравейте! И аз да се включа с въпрос за препоръка.
Миналата година, по препоръка на Марги, попаднахме в Gural Premier Belek, който удовлетвори всичките ни очаквания - храна, лукс, ниски отделни сгради (а не голям бетонен хотел), чистота, зеленина, страхотни стаи, хубав плаж, аквапарк и много забавления за деца. Тази година търсим нещо такова. Къде? Моля ви да ми помогнете с няколко заглавия, като имате предвид какво търся точно! Благодаря предварително от сърце!

# 154
Миналата година и ние бяхме в хотел на Гюрал, само че не в Белег, а в Кемер. Очарована съм.
В Белег препоръчвам Титаник.

# 155
Скрит текст:
Здравейте! И аз да се включа с въпрос за препоръка.
Миналата година, по препоръка на Марги, попаднахме в Gural Premier Belek, който удовлетвори всичките ни очаквания - храна, лукс, ниски отделни сгради (а не голям бетонен хотел), чистота, зеленина, страхотни стаи, хубав плаж, аквапарк и много забавления за деца. Тази година търсим нещо такова. Къде? Моля ви да ми помогнете с няколко заглавия, като имате предвид какво търся точно! Благодаря предварително от сърце!
Марги, моля и помощ от вас!

В SELECTUM LUXURY RESORT отделните къщички не са ли много маломерни? Има ли лукс и удобство?

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 19:23 от AnMary

# 156
Привет!
Записвам се при вас в издирване на хотел в Бодрум или Анталия за средата или края на май.
Ще бъдем само възрастни.
Миналата година бяхме в pappilon zeugma, не беше лош хотела, но толкова деца не бях виждала никъде досега 😂😂😂.  Няма лошо, но като сме без, честно казано ни дойде в повече.
Някой дали има отзиви за Rixos Bodrum, не успях да открия.
И още да попитам првз кои чуждестранни сайтове резеевирате? Миналата година TravelTepublic вдигаха масово цените, когато ставаше ясно, че сме от Бг. Някой друг сайт да препоръчате?
Бюджета е около 1000лв на човек за 7-8 нощувки.

# 157
Привет!
Записвам се при вас в издирване на хотел в Бодрум или Анталия за средата или края на май.
Ще бъдем само възрастни.
Миналата година бяхме в pappilon zeugma, не беше лош хотела, но толкова деца не бях виждала никъде досега 😂😂😂.  Няма лошо, но като сме без, честно казано ни дойде в повече.
Някой дали има отзиви за Rixos Bodrum, не успях да открия.
И още да попитам првз кои чуждестранни сайтове резеевирате? Миналата година TravelTepublic вдигаха масово цените, когато ставаше ясно, че сме от Бг. Някой друг сайт да препоръчате?
Бюджета е около 1000лв на човек за 7-8 нощувки.

Аз не съм срещала Риксос в Бодрум за такава ниска цена. Вие дали сте попадали и през кой сайт и кой период?

# 158
mimkatabg,
Първо Selectum Luxury Resort - отличен вариант. Комплексът е луксозен, плажът е добър, има разнообразен аквапарк. Аз не съм го посещавала, но го проучвах основно. Наистина по описание фамилните стаи са около 43 квадрата за две помещения. Ако сте трима е ок, ако сте четирима става по-тясно, защото леглото в детската стая е на две нива и единия матрак влиза под другия като чекмедже. На всички снимки леглото седи прибрано, но като се издърпа долния матрак, той заема доста място. Все пак е по-добре от хотелите, в които настаняват 2+2 човека в стандартна стая и всички са в едно помещения.
Друг добър хотел, който освен основна сграда има и къщички е Papillon Belvil. Не е толкова луксозен, малко по-семпъл е и от Gural, и от Selectum, но като цяло е на много добро ниво. Има няколко водни пързалки, но не са толкова разнообразни, както в Selectum.
Не мога да пропусна един от любимите ми хотели - Ali Bey Resort в Соргун, Сиде. Има доста сходства с Gural, но според мен е по-добър. Много добър плаж, обслужване, храна. Единственото по което отстъпва е, че има по-малко водни пързалки.
Voyage Sorgun е още един отличен хотел, който заслужава внимание. Има основна хотелска сграда, има и много къщички. Като интериор няма луксозен или кой знае колко впечатляващ вид, но като обслужване, храна, алкохол е на много високо ниво. И на него пързалките са му по-малко, а освен това в морето тук-там има скали.

Mega Saray, Blue Waters Club, TUI Magic Life Masmavi, Asteria Belek са прекрасни хотели с огромни и много красиви територии, на които са разположени къщички. Не се спирам подробно на тях, защото нямат разнообразие от пързалки, но иначе заслужават внимание.

В заключение - ако търсите хотел, който предлага повече лукс и удобства, Selectum Luxury Resort и Ali Bey Resort са хотелите, които се открояват.
Ако търсите добра почивка и високо качество в малко по-непретенциозен стил, останалите хотели са много подходящи.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 00:41 от Мaрги

# 159
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте, имаме две предложения за началото на септември и не можем да вземем решение.
Моля за помощ вариантите са Club Mega Saray Белек и La Blanche Island Бодрум.
Били сме в Club Mega Saray и останахме доволни бихме го повторили с удоволствие, но пък от друга страна ни изкушава любопитството за нещо ново.
Пътуваме с две деца на 10 и 3.

# 160
Здравейте!
Дали някой може да ми препоръча хотел без значение от това в кой курорт, но да е подходящ за деца. Харесват ми хотели от типа на Turan prince и Long beach, с голяма територия и забавления!
Плануваме почивката да е началото на септември, със самолет, за седем нощувки, двама възрастни и две деца на 4 г. и на 9 г., с бюджет до 3500лв.
Много ми се иска да посетим Мармарис!Там още не сме били.Ходили сме в Дидим и Кушадасъ. В Мармарис мислех за Marmaris palace но нещо не ми харесаха отзивите в трипадвайзор!

Мисля, че най-добрите плажове в Мармарис са в района Ичмелер. Търсете там чрез агенцията Ви.

Ориентирах се към Мармарис палас!
Само, дето не ми харесва че е на платформи плажа!
Изобщо дали има част без платформа и нормален достъп до морето?

Иначе като цяло ми се струва подходящ за деца! Поне в определения от нас бюджет не ми допадна друго! Някой ако меже да предложи нещо подходящо за деца в Мармарис нека пише!

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 10:49 от kisssa

# 161
  • София
Преди два дни се върнахме от Кушадасъ- хотел Amara Sealight Elite.
Категорично препоръчвам, страхотен хотел отвсякъде.

# 162
kisssa, при вашите условия и бюджет, Мармарис палас е най-добрият вариант, даже ако съм по-точна май е
единственият. Другите хотели или са много малки, или не са интересни за деца, или въобще не настаняват 2+2, или надвишават бюджета ви с много.
Като краен вариант можете да погледнете и Marmaris Park, но той с нищо не превъзхожда Мармарис палас, така че според мен не е за предпочитане.

# 163
kisssa, при вашите условия и бюджет, Мармарис палас е най-добрият вариант, даже ако съм по-точна май е
единственият. Другите хотели или са много малки, или не са интересни за деца, или въобще не настаняват 2+2, или надвишават бюджета ви с много.
Като краен вариант можете да погледнете и Marmaris Park, но той с нищо не превъзхожда Мармарис палас, така че според мен не е за предпочитане.

При всичко, което разгледах само той отговори на критериите ни! Надявам се да си заслужава като избор! притеснява ме плажа, че е на платформа, аз обичам плажовете, но децата предпочитат басейните и везната наклониха те!
Иначе се чудя и за justiniano club park conti 5*, струва ми се добър и има хубав плаж и пързалки и и басейни за децата! Та незнам кой ще изберем! Иска ми се вече да резервирам и да не се колебая повече!

# 164
kisssa, много са различни двата хотела и двата курорта, за които се колебаете.
В Мармарис съчетанието на море и зелени хълмове е много красиво, градът е приятен за разходки пълен е с туристи, крайбражната алея също е супер, навсякъде има магазинчета, кафенета, ресторанти... По оживлението до някъде прилича на нашите морски курортни градчета. Според мен Мармарис си заслужава заради самата атмосфера, не толкова заради хотелите.
В района на Анталия е съвсем различно положението. Там хотелите предлагат страшно много различни занимания, игри, басейни, пързалки, партита, жива музика, ресторанти и обикновено района се асоциира и избира главно заради огромните комплекси, които предлагат прекрасни възможности за почивка. Не че по анталийското крайбрежие няма чудесни места за разходка с ресторантчета и дюкянчета, но първо доста от хотелите са отдалечени от населените места и са насред нищото и второ има толкова много забавления в комплексите, че може човек да не излиза от хотела и пак да не му е скучно.
Ако се спрете на Мармарис палас ще получите по малко и от двата типа почивка - хем хотел, който има по-голяма територия и повече забавления от повечето в Мармарис, хем възможността да се насладите на града и красивата природа. Хотелът е по средата между Ичмелер и Мармарис и ще трябва да ползвате долмуш за центъра, но пътуването е съвсем кратко и си заслужава.
Ако изберете Justiniano Club Park Conti ще получите широка плажна ивица и по-голяма територия, но като цяло хотелът не е от добрите в Алания и не знам дали си заслужава да е точно той. Всъщност зависи по какви критерии сте го избирали.
Ако търсите алтернатива в Алания, по-добър избор е Saphir Hotel, който въпреки че е 4* предлага добро обслужване, красива територия, има приличен плаж.

Общи условия

Активация на акаунт