eMAG -ТЕМА 2

• 84 242
  • 965
  •   1
Отговори
# 720
А аз още чакам становище за рекламацията. От сервиза ми казаха че дефектът не подлежи на ремонт.
Емаг казват 20 дена е срокът.
Искаше ми се по-бързо да се случат нещата, поне така се бях настроила..

# 721
А аз още чакам становище за рекламацията. От сервиза ми казаха че дефектът не подлежи на ремонт.
Емаг казват 20 дена е срокът.
Искаше ми се по-бързо да се случат нещата, поне така се бях настроила..
На 2-ри е взет, а при тях най-рано е на другия ден. Днес сме 7-ми(събота). Мисля, че много бързаш, а и все пак имат 30 дни.

# 722
Знам, знам...нищо не казвам.
Нали знаеш, все се надява човек че бързо ще стане ...и аз така...нетърпелива съм...

# 723
Някой скоро да е поръчвал пералня от Емаг? Интересува ме качват ли уреда до жилището (апартамент) с асансьор?

# 724
Някой скоро да е поръчвал пералня от Емаг? Интересува ме качват ли уреда до жилището (апартамент) с асансьор?
https://www.emag.bg/help/dostavka-na-porachkite/

Ако клиентът желае да получи пратката си до вратата на посочения от него адрес, той следва да посочи етажа, до който продуктите да бъдат доставени, в полето за адреса в електронния формуляр на emag.bg. В противен случай, доставката ще бъде извършена до сградата, посочена като адрес за доставка.

# 725
https://www.emag.bg/help/dostavka-na-porachkite/

Ако клиентът желае да получи пратката си до вратата на посочения от него адрес, той следва да посочи етажа, до който продуктите да бъдат доставени, в полето за адреса в електронния формуляр на emag.bg. В противен случай, доставката ще бъде извършена до сградата, посочена като адрес за доставка.
Да, ама куриерите винаги се дърпат. Било до входа на сградата. Ако е с наложен платеж я отказвам и пиша жалба до емаг, като пиша товарителница и име на куриер. Да си се разбират помежду си.

# 726
Опитах се да се свържа със самите ЕМАГ - комуникацията вече е само през чат бот. Резултата е, че се отказах да поръчвам големи уреди от тях.

# 727
 И аз се отказах..нещо не ме кефи политиката им при рекламации.
Връзката с тях също е неадекватна.
Свързват те и с жив човек през чатбота, но какво от това...дъвчат си едно и също, няма отговор на въпроси...последно щели да проверят и да ме уведомят по имейл, но не го направиха....
Иначе за връщане на нещото в 30 дневния там срок, са ок, биват, няма проблеми.
За рекламации обаче не ги препоръчвам...

# 728
А в какъв срок трябва да получиш отговор и минал ли е?

# 729
Не става дума за срока в случая.

А на въпроса ти - в разумен по закона. А той попремина...

# 730
Обмислях да си поръчам сауна за лице, вече имам една от тях, обаче като чета се отказвам. Ако се счупи, да не разчитам на гаранция? Така стана с един масажор, връщането беше толкова сложно, че просто го хвърлих.

# 731
Е, ще пратят куриер да ти го занесе до сервиза им в Румъния, но дали ще си удовлетворена от резултата, не знам.

# 732
Конкретно в случая гаранцията беше да се свържа с търговеца (външен), да заявя, че се е счупило, да го пратя аз по куриер и те да преценят дали ще признаят гаранцията и дали ще го поправят. То уредът е такъв, че на практика не знам дали въобще може да се поправи. Затова за нещо, което може да се чупи, не се занимавам изобщо да поръчвам от тях.

# 733
  • София
Имате ли наблюдения, дали заменят дефектирал продукт в гаранция с друг или предпочитат да върнат парите? Става въпрос за котешка катерушка, която е в гаранция и търговецът е Емаг. Взех я с големи отстъпки и ако ми върнат парите не мога да си купя друга. А в момента котките я ползват с кеф, макар и без най-високите части, които се счупиха.

# 734
А, парите ще ви върнат само ако не могат да отремонтират. Така ми писаха в чата...такъв е и личният ми опит, макар и еднократен за момента..

При мен в момента ремонтират дефектирал продукт.

Общи условия

Активация на акаунт