eMAG -ТЕМА 2

• 84 299
  • 965
  •   1
Отговори
# 765
Такива органайзери наистина има в алито, сега ти погледнах увеличена поръчката...същите съм слагала в кошница преди време..

Чакаме ли черен петък Simple Smile ..в емаг, или...

# 766

И аз това попитах в темата за черния петък. Миналата година е бил на 18.11., т.е. една седмица по-рано.

# 767

И аз това попитах в темата за черния петък. Миналата година е бил на 18.11., т.е. една седмица по-рано.
Засега е винаги 1 седмица по-рано. Едва ли тази година ще има промяна.

# 768
Имало, имало вече...един познат копнал днес някакъв монитор намален от 500 и нещо на 300...

# 769
Има крейзи дейс в момента в Емаг (цените са доста по-ниски от тези на ЧП).
 Аз писах в козметичната тема.
Поръчах на уникална цена серум на Авен за 13 лв (71.39 лв струва в Софармаси).

# 770
За съжаление продуктите, които аз следя, не са намалени.

# 771
Има крейзи дейс в момента в Емаг (цените са доста по-ниски от тези на ЧП).
Имаш предварителна информация ли?

# 772
реклама̀ция
Значение на думата рекламация
мн. рекламации, ж. Претенция за заплащане на обезщетение за некачествена стока.

по чл. 55, ал.1 от Закона за защита на потребителите. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката.

Joy да си ползвам телепатията, да хвърлям боб може би, или да включа домашната "звездите ми го говорят" джаджа.

Особено за всякакъв вид електроника това е чиста проба измама.

Аз повече няма да се излъжа да пазарувам от търговците в Емаг.

# 773

Първо, тоя закон вече не е той..а друг. Второ, връщането е едно, рекламацията друго нещо.
Трето този търговец какво си е писал в общите условия - може и да не е съвсем читаво написаното.
Добре е, че сте го проверили предварително

# 774
Има ли някъде телефон на Емаг?

# 775
в общите условия има.

# 776
Какви са вариантите, ако са ни доставили шкаф с дефекти (липсващи част от елементите за монтаж и нещо като черти, особено видими от външната част на вратите)?🤔 Т.е. връщат ни парите или заменят продукта и за чия сметка биха били разходите за връщането?

# 777
Пишеш на бота и си избираш твоя проблем.
Щом е в срок за връщане, го връщаш просто.
Ако е след срока - ремонт. То и не излиза опция да замениш.

Долче, разцъках...на бота- въпроси за поръчка-неправилна поръчка-получих дефектна стока. И виж кво ще ти кажат.

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 18:25 от teta75

# 778
Да, но проблемът е от ответната страна. Не просто ми е хрумнало на мен да връщам шкаф...Шкафът (естествено) беше купен по време на Черния петък...Доставката беше 20 лв- ако трябва да го върна за моя сметка вероятно още толкова (а и не мисля, че е редно аз да плащам за разходите по евентуално връщане на продукт с дефект)...🤐 🤔

# 779
Да, но проблемът е от ответната страна. Не просто ми е хрумнало на мен да връщам шкаф...Шкафът (естествено) беше купен по време на Черния петък...Доставката беше 20 лв- ако трябва да го върна за моя сметка вероятно още толкова (а и не мисля, че е редно аз да плащам за разходите по евентуално връщане на продукт с дефект)...🤐 🤔
Връщането към eMAG е безплатно.

Все пак, ако можеш да живееш с тези дефектни и можеш да намериш в някой железарски магазин липсващите елементи за монтаж(със сигурност има), поискай отбив от цената. Може пък да се окажат щедри.

Общи условия

Активация на акаунт