Като цяло съм против целуването на новородено .Дигнах два скандала до небесата ,ама друг път ще пиша .На мнение съм ,че трябва да се пита ,преди да се пипа.
Дръж ни в течение за бебо
Такива крясъци,все едно жив го дера.Обаче пък спа до 9 сутринта .
Търкулна се от леглото на килима,то е ниско и мекичко ,не успя да се разплаче,веднага го гушнах .Не съм очаквала ,остсвих го за минутка да оправя чаршафчето.Тази сутрин пак го сложих така и пак се обърна (е този път не на земята де).Само от едната страна се претъркулва ,два пъти досега ,трябва вече да внимавам и да го заграждам .
Такива крясъци,все едно жив го дера.Обаче пък спа до 9 сутринта .
Търкулна се от леглото на килима,то е ниско и мекичко ,не успя да се разплаче,веднага го гушнах .Не съм очаквала ,остсвих го за минутка да оправя чаршафчето.Тази сутрин пак го сложих така и пак се обърна (е този път не на земята де).Само от едната страна се претъркулва ,два пъти досега ,трябва вече да внимавам и да го заграждам .
и всеки път съм на тръни!!! В 99% от случаите сценарият е следният: взимам я да й сменя памперса, но се сещам, че не съм нагласила водата и отскачам до банята за секунди или не съм приготвила пеленка за попиване... Та, всеки път си казвам това да не го правя повече, че един път ще стане белята и най-неочаквано
Казвайте от рано момичета ,че за малко да си пребия детето 
Мама все се шокира като сравнява с мен като новородена и по-нататък .
Или на мъжа ми .Иначе го оставям на нашето легло ,постилам одеалце и така .Много му е кеф,надига се все едно лицеви опори прави ,а като вдигне и краката ,още малко и ще литне ,много ми е смешен 
Препоръчани теми