Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 402
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Да, именно. Винаги презумираш, че ако някоя е на друго мнение, непременно моли мъжа си за пари, има по- нисък стандарт, не може да си позволи и т.н. А това не е така. Просто гледа по различен начин на парите и харченето им в двойка, тройка или поединично. Затова казах,че тук има дами, изкарващи повече от мъжете си и въпреки това са на различно от твоето мнение. Недей да гадаеш по постове.

# 571
  • Пловдив
Не стана ясно - мъж с дете/деца от друга жена желан ли е или не е желан за връзка? Мернах нещо по въпроса из някои мнения, но май само TSoT категорично отсече, че не би била с такъв, макар тя самата да е била сама майка с дете, когато се е обвързала с ерген без негово дете. Лошо няма - всеки си има право на своите изисквания и очаквания от човека насреща. Въпросът е, дали и за други жени един мъж с дете би бил нежелан за връзка? Simple Smile

Аз съм за равното начало при започване на връзка, макар че съм имал и такава с жена с дете от чужд мъж. Разлики има, и то никак не малки. Много зависи и от човека и доколко може да направи живота ти по-приятен, като си с него. Хората се събират заедно, за да им е леко и щастливо един с друг.

п.п.: bratan, от известно време отново минах на едно от любимите ми менюта - блокчета фиде (из скандинавско им казват "nudeli"). В нашенските магазини са по 60-70 стотинки, така че на ден 5 хапвания на фидета излиза скромните 3-3,50 лева + малко парици за подкарване на електрическата кана за вода. Естествено, не мога да карам все на такива, така че ги редувам с нещо друго, но по 2-3 на ден си заминават. И якото при фидетата е, че с тяхна помощ се смъква тегло. Simple Smile През миналата зима така бях свалил 8-9 кг, без диети и без да се лишавам от други храни.

# 572
  • София
Нудъли! Просто ме убиваш!
Такова ям, ако съм тотално умряла от глад и джобът ми е пробит.

# 573
С нудълс може само да отгледаш яки сланини и да си докараш хиповитаминоза.

# 574
С нудълс може само да отгледаш яки сланини и да си докараш хиповитаминоза.
С нудъли в първи курс от 48-9 кила станах почти 55.

Нудъли! Просто ме убиваш!
Такова ям, ако съм тотално умряла от глад и джобът ми е пробит.
Стига бе, нудълите са 0.60-1 лв за едно пакетче. На мен порцията ми е точно пакетче и половина. Кое му е евтиното? Тенджера яйчена супа и над кило домашен хляб ще ти излязат къмто 4 лв и са по-качествена храна Grinning

# 575
  • Агент под прикритие
Темата се обърна на готварство.... А аз си мислех, че вече съм видял всичко.... LaughingLaughingLaughing
Я кажете, последно стигнахте ли до единодушие кой е най-неподходящ тип мъж за връзка?

# 576
Агенте, чакай, още не сме видяли прословутите баджаци до сливиците... 😊😃

# 577
  • Агент под прикритие
Обаче сметката ме изкефи тотално. Аз мислех, че ние, Телците, сме по сметките, ама Галката ми скри шапката! Поклон!
Звучи ми като мой човек. Simple Smile

# 578
Някои хора готвят и месят , фениксе, други само ядете.

# 579
  • Агент под прикритие
"други само ядете"
Много яки изрази. Хем не посочват конкретни лица, хем с това "ядете" става ясно за кой става дума.

Галкина, сори, ама аз си готвя сам от време оно (от студентските години). Ама простено ти е, наясно съм, че не знаеш какво приказваш. Joy

# 580
Аз не съм ял нищо. Агенте, ти ял ли си от на Галчето гозбите?
Гал, като ти доскучее, покани ни на вечеря, да направим една черешка на тортата и да ти оценим готварските умения.
Може да сме неподходящи за връзка, ама сме подходящи за моабет.

# 581
  • София
Ох, стига сте си сменяли никовете, че се побърках!
Щом един мъж готви и прави масажи, е подходящ. Точка.

# 582
  • Агент под прикритие
Аз не съм ял нищо. Агенте, ти ял ли си от на Галчето гозбите?
Гал, като ти доскучее, покани ни на вечеря, да направим една черешка на тортата и да ти оценим готварските умения.
Може да сме неподходящи за връзка, ама сме подходящи за моабет.
Мне.... Нямам спомен да съм ял.
Идеята ми харесва, ама Галкина нещо ми се сърди и предполагам, че поканата към теб би изключвала мен. Joy

И за да нагнетя положението още, днес си купих мултикукър.... SunglassesJoy

# 583
Ох, стига сте си сменяли никовете, че се побърках!
Щом един мъж готви и прави масажи, е подходящ. Точка.
Ти изкара Братан и Феникса подходящи, а те не са.

# 584
Мисля, че въпросът на темата е зададен некоректно.
Колко дълга връзка?
Ако лимесът се уточни къмто ден-два, са си съвсем подходящи, струва ми се.

Сега се размислих. Мога да си сготвя. Мога да си изкарам пари. Мога да се развличам сама. Даже секс мога да правя самичка. Обаче масаж - няма как. За там ми трябва втори човек....

Общи условия

Активация на акаунт