Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 398
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 585
  • Агент под прикритие
Ох, стига сте си сменяли никовете, че се побърках!
Щом един мъж готви и прави масажи, е подходящ. Точка.
Ти изкара Братан и Феникса подходящи, а те не са.
Ееее, ама ти нямаш угодия! Сега и за оценители на манджа ли не сме подходящи? LaughingLaughingLaughing

# 586
Фениксе, не съм чела много добри думи за жените от теб (да не кажа никакви), а ти искаш да те нахраня?
Нагла работа ей!

# 587
Фениксе, не съм чела много добри думи за жените от теб (да не кажа никакви), а ти искаш да те нахраня?
Нагла работа ей!
Те двамата с Братан ще ти се отплатят с незабравимата си компания.

# 588
Те двамата с Братан ще ти се отплатят с незабравимата си компания.
И тука ме радват с нея. Даже без да ги храня:joy:

# 589
  • Агент под прикритие
Нагла работа ей!
Интересно, коя ще да е тази от форума, която ме е виждала в реала, че и мнение може да даде, добър ли съм бил или лош... Thinking

Братане, идеята за оценител на непознати мъже беше нелоша, но трябваше да я предложиш не на Лорка, а на Галка. Струва ми се доста.... компетентна за това! Joy

# 590
  • София
Флиртче.com

# 591
Агенте, гозбите на Галчето само ще ги сънуваме. Човек може да си умре от глад в тая бг-мама, ей. Smile

Разопаковай мултикукъра и да го да тестваме. От мен един 12yo Glenfiddich за настроение. Beers

By the way, Кечи си я представям като някаква намусена баба как гледа от балкона някакви младежи, които си говорят привечер пред блока, а тя цъка с език и ги кълне на ум. Smile

# 592
По-скоро се опитват да прецакат Гал да ги нахрани...

# 593
Смятам, че Гал искаше да каже, че не е чела хубави твои думи за жените, Феникс.
Ти значи не се изказваш добре за тях. Rolling Eyes

# 594
Лори, едининият от нас беше женомразец, другия насилник. Ама вече забравих точно кой какво беше.

# 595
  • София
By the way, Кечи си я представям като някаква намусена баба как гледа от балкона
Радвам се Laughing

# 596
Тя ги храни - словесно.
Но като гледам, от това апетитът им се изостря.

# 597
Тя ги храни - словесно.
Но като гледам, от това апетитът им се изостря.
Те, така се ражда любовта. Joy

# 598
Айде, побързайте с организацията, преди да е минала метлата.

# 599
  • Агент под прикритие
Агенте, гозбите на Галчето само ще ги сънуваме. Човек може да си умре от глад в тая бг-мама, ей. Smile

Разопаковай мултикукъра и да го да тестваме. От мен един 12yo Glenfiddich за настроение. Beers

By the way, Кечи си я представям като някаква намусена баба как гледа от балкона някакви младежи, които си говорят привечер пред блока, а тя цъка с език и ги кълне на ум. Smile
Шегуваш се, нали? Една такава бутилка се търкаля и в моя хладилник...

Лори, едининият от нас беше женомразец, другия насилник. Ама вече забравих точно кой какво беше.
Май аз бях мизогониста (женомразеца)... LaughingLaughingLaughing
Трябва да питам утре Везничката дали ме смята за такъв.... LaughingLaughingLaughing
Упс, spoilers...

Общи условия

Активация на акаунт