Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 370
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 630
Мъжете нямат бащин инстинкт. Те могат да обичат и гледат и чуждо дете.

Кечи, Кечи... 🙈🙉🙊

# 631
  • София
Говоря за средностатистическия мъж. Иначе, нарцистичните типажи много държат да си продължат гените, да. До степвн да карат жена си да прави 5 инвитрота, да си скапе хубавичко всичко, щото тез гени ненагледни трябва да се пресъздадат.

# 632
Прекаленото натискане за свое дете е един от големите червени флагове. Вече ако жената се върже, е съвсем друг проблем. Но като цяло не е задължително да се ражда от всеки. Повечето кандидати на майки с дете всъщност въобще не искат да им правят ново.

# 633
  • София
Именно.

# 634
Какъв червен флаг е да искаш да имаш собствено дете? 🙊🙉🙈

# 635
Братане, ти май не си чел задължителната литература за  8ми клас. Хайтов, Дервишово семе.

# 636
Какъв червен флаг е да искаш да имаш собствено дете? 🙊🙉🙈

Братане, големи абсурди в тая тема вече се пишат .

# 637
Червен флаг е как точно го изисква. Може да говори за голяма доза токсичност. Много зависи как е поднесено. Може да е супер зловещо, или зловещо-смешно ("мама ми каза, че вече ми е време да имам дете").

Едно е да се разберете предварително, че има такава опция, друго е да се знае, че няма опция, а той още да натиска. Или примерно да искаш само да пробвате, а той да иска сега и веднага всичко.

# 638
  • София
Или да имаш полуотлепена ретина/диабет/зейнала сърдечна клапа/друго и за теб да е по- добре да не раждаш повече, но мунчо да настоява ня всяка цена.

# 639
  • Агент под прикритие
Нарцисисти, без бащин инстинкт... Кечи, пак булшитираш!
Средата, Кечи, средата... Като се движиш в среда, преобладаваща с Мунчовци, естествено, че само Мунчовци ще ти се падат. Откъде да дойде тоя "различния", от Луната ли? Ами той НЕ се движи сред такива, не са му интереси. Кратко, точно, ясно. Сменяш средата и може би, само може би, нещо по-различно може да се покаже. Ама защо да сменяме средата, след като вече сме си изградили една "зона на комфорт"...

Миналият ден ме пита дали знам какво било конспирация. Знам какво е. Ти "параноя" знаеш ли какво е?

# 640
Не е само до среда. Патологиите се въдят в почти всяка среда, просто се проявяват различно.

# 641
  • София
Каква среда, какви пет лева?! Не ми се падат Мунчовци, тук виждам Мунчовци. Така по- ясно ли е? Joy

# 642
Братане, ти май не си чел задължителната литература за  8ми клас. Хайтов, Дервишово семе.
Галче, аз съм наблягал на чужда литература и история, никога не ми е допадал българо-селския битовизъм в тези романи. Един съученик ми пишеше домашните за Под Игото и Тютюн, аз му правех докладите по история. Много приятна сделка.

# 643
То и аз ги четох чак за КСК, преди това на руска и френска класика наблягах. 'Тютюн' не е точно селски битовизъм.

# 644
  • София
Само аз ли не съм чела Тютюн? Joy

Общи условия

Активация на акаунт