Съжалвам, ако разочаровам бъдещата ми половинка, но аз не виждам как в България бих изкарал 5к на месец или евквивалента им в бъдеще. Явно толкова ми е потенциала за нашите условия. Мисля, че дори моят пряк мениджър не ги взема, въпреки всичките си квалификации, професионализъм и опит. Не виждам и себе си да работя по 16 часа, защото не искам да превръщам живота си в "Спешно отделение", само защото партньорката ми "дава зор", както някой се изрази вече. Говорихме вече за рекет назад в темата .
Очевидно жена ми няма да е модел на Виктория Сикрет и няма да карам Ферари, а разводът ми е предречен още в деня на сватбата
Затова аз не виждам смисъл да си съсипвам живота с дълги връзки, след като ми е ясна женската психика. Тези с +5к доходи са под път и над път, тъй че успех
Сега тези 5к са фикс идея и масово извън форума, разбираемо. Хипопотами, циганки, всичко си е поставило тази цел, без никакъв реализъм

Ето ви тук една плеймейтка, която си говори директно за нещата.
20:20-24:00 - https://youtu.be/turf6Z-47Fw?t=1221
Тя даже на 3к си стисна ръцете с Карбовски

Готви, чисти, вярна, симпатяга, и маниерите ги е докарала, но най-вече честна
Примерно бих искала да ремонтираме малко, но не виждам как би могло да се случи на тоя етап.

Влизам тук и с цел забава, да ви гледам щуротиите, но няколко от вас, форумните задклавиатурни фурии, не се усещате.