Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 333
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 690
Гледам 5к заразата се е разпростряла и в другите теми Simple Smile

Съжалвам, ако разочаровам бъдещата ми половинка, но аз не виждам как в България бих изкарал 5к на месец или евквивалента им в бъдеще. Явно толкова ми е потенциала за нашите условия. Мисля, че дори моят пряк мениджър не ги взема, въпреки всичките си квалификации, професионализъм и опит. Не виждам и себе си да работя по 16 часа, защото не искам да превръщам живота си в "Спешно отделение", само защото партньорката ми "дава зор", както някой се изрази вече. Говорихме вече за рекет назад в темата .

Очевидно жена ми няма да е модел на Виктория Сикрет и няма да карам Ферари, а разводът ми е предречен още в деня на сватбата Simple Smile Затова аз не виждам смисъл да си съсипвам живота с дълги връзки, след като ми е ясна женската психика. Тези с +5к доходи са под път и над път, тъй че успех Simple Smile

Сега тези 5к са фикс идея и масово извън форума, разбираемо. Хипопотами, циганки, всичко си е поставило тази цел, без никакъв реализъм Laughing

Ето ви тук една плеймейтка, която си говори директно за нещата.
20:20-24:00 - https://youtu.be/turf6Z-47Fw?t=1221

Тя даже на 3к си стисна ръцете с Карбовски Simple Smile
Готви, чисти, вярна, симпатяга, и маниерите ги е докарала, но най-вече честна Simple Smile

# 691
Братане, добре че си ти пак да внесеш реализъм.

# 692
  • София
Обаче, помисли - в случай, че заработваш 2, 3, 5 хил., колко от тях би отделяла за фонд болест, и как.
Половината е горе- долу нормално при 3к+ Simple Smile
Откакто ми се наложи да пръсна доста пари за здравословни неща, аз също се чувствам доста неспокойна, ако няма м заделени пари.

# 693
Е, да де, ама нямаш цялото, та да му търсиш половината, а болестите не ни питат дали и кога, така че идеята ти отпада към момента.
Не съм застраховател Simple Smile, дадох ти прост пример.

# 694
Съжалвам, ако разочаровам бъдещата ми половинка, но аз не виждам как в България бих изкарал 5к на месец или евквивалента им в бъдеще. Явно толкова ми е потенциала за нашите условия. Simple Smile

A според теб каква е причината да не става? Фирмите не са щедри? Ти не си достатъчно добър? Професията ти не е добра, друго? Няма ли нива нагоре в твоята професия? Та каква е истинската причина?

# 695
Истинската причина е, че България е бедна държава. Не знам какво толкова има да му се размишлява. Щом бабичките са принудени да просят, вместо да имат възможността да си почиват и да са спокойни, очевидно нямаме възможностите всеки да взима по 5к независимо колко сме добри и квалифицирани.

# 696
  • София
Знам, че не си застраховател. По принцип е така, но мисълта ми беше, че зависи главно от натюрела и преживяванията на човек. Не е казано, че ако взимаш 5к, ще ги изпукаш непременно. Има пестеливи хора.

Всъщност, програмистите често взимат над 3-4к. Иначе сме бедни, да.

# 697
Съжалвам, ако разочаровам бъдещата ми половинка, но аз не виждам как в България бих изкарал 5к на месец или евквивалента им в бъдеще. Явно толкова ми е потенциала за нашите условия. Simple Smile

A според теб каква е причината да не става? Фирмите не са щедри? Ти не си достатъчно добър? Професията ти не е добра, друго? Няма ли нива нагоре в твоята професия? Та каква е истинската причина?

Причината е, че средната заплата за страната е 1000 лв. Ти тук цитираш сума, 5 пъти над средната.
Средната заплата за ГЕРМАНИЯ е малко под 3800 лева. Това е все едно да питаш някой немец каква е причината да не взима по 10 000 евра на месец чисти. Ами има си стандарт на заплащане в страната. Не всеки е топ програмист.

# 698
  • Пловдив
Скрит текст:
По-скоро на мен ми се иска да взимам 5к, за да не ми пука чак толкова бъдещият ми мъж колко взима. За момента съм доста далеч от тази сума. Възможно е парите да те "развалят", аз лично ги искам не толкова за парцали и глупости, колкото за да ми дадат някакво спокойствие, че каквото и да стане аз ще съм подготвена.

Не се вторачвай толкова в парите. И с под 5к може да се живее нелошо.
Аз живея ок, но се ужасявам от мисълта да се разболея по-сериозно, защото не знам как ще се справя. Примерно аз взимам малко над 1000 лв (за София става дума) и с тях плащам 85% от сметките вкъщи като за двама човека + разходите на една котка. На края на месеца ако съм спестила 100лв ще е добре, но не винаги ми се получава. Та, поне едни 2500 да изкарвам пак ще съм доволна. Satisfied Примерно бих искала да ремонтираме малко, но не виждам как би могло да се случи на тоя етап.
Преди година и половина бях създал една тема ей тук http://spodeli.net/9/story-129519.html с цел да подскажа и за още един допълнителен начин за доход. Ако прецениш, че те устройва, не пречи да опиташ, но имай предвид, че нещата не стават моментално и се изисква известен период на разучаване на програма и да придобиеш умения, които да продаваш на желаещи да поръчват услуги от теб. Simple Smile

# 699
Catcher, въпросът е дали изобщо някога ще ги взимаш, и какво дотогава. Wink

# 700
Обезпокоих се за теб, Братане. Joy
Ако Сирената те усети, че имаш две професии... е, 8 ч. по едната, 8 по другата и ще стане. Rolling Eyes

# 701
  • Пловдив
Да спре да виси денонощно с месеци в бг мама, пък може и някоя най-накрая да го вземе. Сега за какво й е такъв.
Човек един шенкел да не смее да проектира, без през това време да напишете някакви забавни врели-некипели... Sweat Smile Влизам тук и с цел забава, да ви гледам щуротиите, но няколко от вас, форумните задклавиатурни фурии, не се усещате.

# 702
Гал, имаш предвид, че търсят някаква голяма любов ли? Щото ако да, не би съществувала подобна тема.
Не, имам предвид, че всички знаем откъде идват парите и не искаме човек само за украса. Не вярвам в любовта от пръв поглед. Любовта е нещо, което се разгръща с времето. Ако това време е запълнено от сметки, пренасочване от едно перо в друго, постоянна мисъл колко те използват - никаква любов няма да се разгърне, само счетоводство.
Кривините на характера да не ги подхващам. Интересно кк всеки мисли, че парите са проблем - защото може да прехвърли проблема и вината върху другиго.
5к е доста висока заплата за наемен служител. Това първо.
Второ, никой, независимо от заплатата си, не заделя половината за черни дни, пенсия и болест. Това са просто редовните фантазии на хора, които ги нямат тези пари. Всяко повишаване на заплатата се намества с точност до левчето.

Причината е, че средната заплата за страната е 1000 лв.
Според официлната статистика за трето тримесечие средна за страната е 1200. Средна софийска е 1700.

# 703
Да спре да виси денонощно с месеци в бг мама, пък може и някоя най-накрая да го вземе. Сега за какво й е такъв.
Човек един шенкел да не смее да проектира, без през това време да напишете някакви забавни врели-некипели... Sweat Smile Влизам тук и с цел забава, да ви гледам щуротиите, но няколко от вас, форумните задклавиатурни фурии, не се усещате.

Тя забавата е все на твой гръб, само ти продължаваш да не се усещаш вече кой поред профил, че се е.ават с теб. Трябва да има и такива като теб все пак.

# 704
Гал, имаш предвид, че търсят някаква голяма любов ли? Щото ако да, не би съществувала подобна тема.
Не, имам предвид, че всички знаем откъде идват парите и не искаме човек само за украса. Не вярвам в любовта от пръв поглед. Любовта е нещо, което се разгръща с времето. Ако това време е запълнено от сметки, пренасочване от едно перо в друго, постоянна мисъл колко те използват - никаква любов няма да се разгърне, само счетоводство.
Кривините на характера да не ги подхващам. Интересно кк всеки мисли, че парите са проблем - защото може да прехвърли проблема и вината върху другиго.
5к е доста висока заплата за наемен служител. Това първо.
Второ, никой, независимо от заплатата си, не заделя половината за черни дни, пенсия и болест. Това са просто редовните фантазии на хора, които ги нямат тези пари. Всяко повишаване на заплатата се намества с точност до левчето.

Причината е, че средната заплата за страната е 1000 лв.
Според официлната статистика за трето тримесечие средна за страната е 1200. Средна софийска е 1700.

Гал, това са брутни стойности. Нетните са съответно 930 и 1300 . Така че даже съм надвишил леко.

Общи условия

Активация на акаунт