Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 266
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 840
Това че твоята жена фучи пред теб, когато не си я уважил 2 месеца, въобще не означава, че фучи пред всички. Нито важи като цяло за другите жени.
Глупостите за ПМС също не важат.
На твое място ще уважа жената, вместо да философствам тук за неща, които не разбирам.

# 841
2-те коментиращи, мъж скоро не  са виждали . Но ,ако бай ти Цеко тракториста ги покани на брутален полов купон , ще си скъсат дипломите .....ще забравят на кои хора са .
На мъже, ползващи довода 'липса на секс' знам какви жени им връзват -  интелектуално затруднени, намиращи смисъл на живота във вдигането на краката и раждането. За друго нямат ни в главата, ни в краката .
Не си ли била в КАТ или Община ...... сърдити релси ти се карат и си им виновен ! Какво да си помислиш?
Лелки * редактира ме авто заместването но думи ! Съжалявам за правописа .

# 842
Точно тези, които и ти спомена. Предлагащи ниски цени, нереалистично кратки срокове и не особено добър резултат, което води до подценяване на професията като цяло. Ако това, което пишеш е вярно, добре, радвам се за теб. Но уви, рядко резултатът е добър след такава краткотрайна подготовка. Програмите, на които работя са няколко, смятам, че съветът ти е неприложим, заради собствения ми професионален опит. Да речем - решаваш, че ще си интериорен дизайнер. Хубаво - научаваш някоя програма (аутокад, 3д макс за да подготвиш визуализации), но си нямаш хал хабер за тънкостите, които съвпътстват. Съответно интериорът, който направиш може да е г/д красив (ако имаш елементарен естетически усет), но е много възможно да бъде неприложим. Същото е и с 6 месечният курс. На повърхностно ниво ги научаваш нещата, но конструкцията ти куца. Не случайно повечето добри интериорни дизайнери са архитекти.
Образованието не ме научи на всичко, но ми даде важни основи, които нямаше как да науча на работа, както и работата ми даде знания, които нямаше как да науча само в университета.

# 843
  • София
Жените не прощават на някого, когото смятат за по-низш и по-долу.
Логиката тук, в темата, е непоклатима в услуга на мъжленцата. Те казват "аз работя толкова и толкова, защо да не работи жената наравно с мен", обаче не приемат "аз печеля толкова и толкова, защо мъжът не се напъне за толкова", а се носят от 15 кладенци вода. Двете да идентични.

# 844
Това че твоята жена фучи пред теб, когато не си я уважил 2 месеца, въобще не означава, че фучи пред всички. Нито важи като цяло за другите жени.
Глупостите за ПМС също не важат.
На твое място ще уважа жената, вместо да философствам тук за неща, които не разбирам.
Виж Гей , няма такова нещо ! В интимен план всичко е ОК : )))

# 845
Логика в темата не присъства, Кечър. Общи приказки на килограм, размити глупости, в кратце. Въпреки претенциите. Един, два постинга, обосновани, не повече. По последния горещ въпрос.

# 846
Ма естествено, че е ок, кой ще си признае, че дотам не е задоволил жена си, та вече му изглежда като лелката от КАТ Joy
Гей съм, да. Винаги съм харесвала мъже.

# 847
  • София
На един Бил Гейтс има още 100 в горе- долу същия диапазон, които са с повече от престижно образование. Не са карали такси, преди да станат толкова успешни.

# 848
На един Бил Гейтс има още 100 в горе- долу същия диапазон, които са с повече от престижно образование. Не са карали такси, преди да станат толкова успешни.
Именно ! А , защо той ? А, не някой от тях ?

# 849
  • Пловдив
Скрит текст:
Точно тези, които и ти спомена. Предлагащи ниски цени, нереалистично кратки срокове и не особено добър резултат, което води до подценяване на професията като цяло. Ако това, което пишеш е вярно, добре, радвам се за теб. Но уви, рядко резултатът е добър след такава краткотрайна подготовка. Програмите, на които работя са няколко, смятам, че съветът ти е неприложим, заради собствения ми професионален опит. Да речем - решаваш, че ще си интериорен дизайнер. Хубаво - научаваш някоя програма (аутокад, 3д макс за да подготвиш визуализации), но си нямаш хал хабер за тънкостите, които съвпътстват. Съответно интериорът, който направиш може да е г/д красив (ако имаш елементарен естетически усет), но е много възможно да бъде неприложим. Същото е и с 6 месечният курс. На повърхностно ниво ги научаваш нещата, но конструкцията ти куца. Не случайно повечето добри интериорни дизайнери са архитекти.
Образованието не ме научи на всичко, но ми даде важни основи, които нямаше как да науча на работа, както и работата ми даде знания, които нямаше как да науча само в университета.
Отново избегна въпроса ти на какви програми работиш. Simple SmileМоже и на лични, ако тук не желаеш да напишеш пред всички.

Проектирането, особено това, което аз съм дал като съвети, е с NURBS програми и се отнася за производство на изделия от най-различен калибър (играчки, мебели, стоки от бита, бутилки, опаковки, техника, тръбни конструкции, обувки, бижута и прочее). Една от жените, които бях обучавал, впоследствие започна да работи в Казанлък за една добре известна фирма за производство на оръжия и боеприпаси. Друга, която обучавах на 3ds Max преди 15-ина години, започна да прави изображения за вътрешно обзавеждане на жилища. Едно момче, което обучавах преди 8-10 години, поле кандидаства с уменията си и започна да проектира озвучителна техника в Италия. Аз имах предложения да проектирам яхти в Швеция и Финландия за 6000 евро чисто на месец с първоначален двугодишен договор, но отказах, защото ми писна вече 6 години да съм все там насред снегове, студове, черни и бели нощи и чужди езици и култура. Парите не могат да заместят нашата прекрасна природа, климата ни, родната ни реч, оживлението по улиците ни и всичко останало. Родината я оценяват още по-силно тези, които дълго време са били откъснати от нея.

# 850
Толкова не ти вярвам, че няма накъде.

# 851
Как така темата от рисуване на профила на най-неподходящия тип мъж премина в мерене на програми?! Някой да даде кратко резюме, че не ми се търси назад. 😘

# 852
  • София
Ако може и да ми проектираш едно пространство и да млъкнеш накрая, равен няма да имаш. Ще ти платя за първото.

# 853
Това, че Гейтс няма официална тапия за първоначално започнатото, далеч не означава, че е необразован.
Както казах, двамата с Джобс са любима дъвка на такива спорове и винаги са довод на онези, които просто не могат да си научат материала за изпитите и не знаят що чинят в унито. А, и по правило обичайно са далеч от катедрите по изчислителни науки.
Гейтс и Джобс са имали капацитет, амбиции, хъс, талант и гръб. На Никол от Сусурлево и Майкъл от Долно Уйно родителите може също да имат гараж, но Никол и Майкъл не учат 'за компютърни специалисти', а са някъде в социално-философските науки с надеждата да ги дават по телевизора как анализират резултати от избори.
Тъй че на въпроса
Именно ! А , защо той ? А, не някой от тях ?
отговорът е очеизваден. Защото 'те' нямат капацитет, амбиции, хъс, талант и гръб. Епъл яко се препъна след кончината на недипломирания си идеолог. Щото той беше недипломиран, но въпреки това образован и талантлив.
Тука са просто селянчета с амбиции.

# 854
Бананий, ти и ако с жените си толкова обяснителен, ами пиле, то няма коя да се задържи дълго покрай теб. Simple Smile После се чудиш що почвали да залитат ей тъй изведнъж по хазарт и тем подобни отдушници.

Общи условия

Активация на акаунт