Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 274
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 930
  • София
Кой е във връзка?
Не следя много внимателно.

# 931
# 932
Единственият мъж във връзка в темата си личи отдалече, само той звучи едно такова нормално, не изпитва нужда да подскача като петле и да агресира от нищо Grinning

Мерси , оценявам добрите думи .

# 933
  • София
Аа, браво браво Simple Smile

# 934
Ми то значи и почти всички жени тук са свободни, или се броят за такива, щото не са с подходящия.

Единственият мъж във връзка в темата си личи отдалече, само той звучи едно такова нормално, не изпитва нужда да подскача като петле и да агресира от нищо Grinning

# 935
  • София
Ама вие верно сякаш дебнете някой да напише нещо кофти и веднага да се включите с плюнки по жените. Винаги под 10 минути след пост следва защита. Много добър пърформанс. И по кол центровете не са толкова чевръсти Joy

# 936
А, аз съм си с подходящ, към мен обвинението е, че съм "лелка" и ми трябва тракторист.

# 937
Темата е за неподходящите мъже - логично е в нея да пишат жени все пак. Даже тези във връзка с правилния, преди него са имали други връзки.
Обаче нещо не виждам какво могат да кажат сами мъже в такава тема, освен и те да дадат примери от живота си за връзка с неправилен мъж и какво в момента им пречи да имат връзка с правилния.

# 938
6510 ми е алтер его, нищо, че по доста теми не сме на едно мнение Grinning
А че женскониковия направи специален профил да си повтори глупостите с по-груби думи, а после отникъде обяснява как играл Halo в компания само час и малко. При положение, че повечето имаме геймъри вкъщи и знаем как се играе по 3+ часа, а 'компанията' някак няма как да я намерим за все пак някакво потвърждение на алибито Grinning
Абе мъже, мислете малко, четете темите, преди да развиете теории.

# 939
  • BG
Знаех си, че съм забравила нещо-геймър! ОМГ-никога повече с човек, който WOW му е по-важна от собственото му дете.Който дава за мишка 200, а се пазари за лекарства, храна и дрехи за сина си.

# 940
Е, той този си е келеш. Ако не са били игрите, друго щеше да му отключи или извади келешлъка. Не са му игрите проблема, а че е малко л...це.

# 941
Естествено, че децата придават голяма стойност пред каквото и да е било. А, мани ги онези, които казват, че детето им пречело, предвид да не го вземат да го разхождат... Разни случаи. Родителството си се състои в това само 1 родител да се грижи за детето ли? А дано, ама надали.

# 942
А, аз съм си с подходящ, към мен обвинението е, че съм "лелка" и ми трябва тракторист.

Самоцитирам се, че се сетих за вица. Отворили мъжки публичен дом. Отишли клиентки, и едната се оплаква - оф, ужас, падна ми се програмист. И другата вика - е ти к'во, за 20 лева овчар ли искаш...

# 943
  • Пловдив
Аз съм играч и играя на няколко игри, по 1-3 пъти седмично за по 30-60 минути, но всяка година и с месеци не съм играел, поради яко бачкане. Тази година имам сигурно под 20 часа играене общо. Хубаво е да прочета, че и някои от вас са играчки. Simple Smile Важно е по колко играете и дали същевременно успявате да се справяте добре и в работата си, така че да не ви пречи на печеленето на пари или отглеждането на децата.
 И аз съм ставал свидетело колко пагубно е играчка или играч да се вманиачи по някоя игра и това да запълва цялото ѝ/му ежедневие до степен пристрастяване и изнервяне, ако някой до нея/него реши да пожелае поне миг на внимание.

# 944
  • BG
Абе ние тука си говорим по темите, но реално тази мизогиния си я има. И хич не е приятно. И стига с аргумента "смени си средата", защото и на улицата, и в трафик, си ги има тия неприятни мъже. Дори да не си във връзка с тях, те на всички жени си го изкарват.

Иначе на мен ми е любопитно Бананий каква дропшипинг схема е хванал, та за едно стайче си лепи цена като за дизайн на цял апартамент.
За съжаление тая работа с апартаментчето по схемата на дропшипинга няма да стане. Иска се реален, човешки контакт и цената и срока са последните неща в разговора. А, и за тези пари ще се иска доста повече от няколко красивички рендъра.

Общи условия

Активация на акаунт