Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 262
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 945
  • Пловдив
Скрит текст:
Абе ние тука си говорим по темите, но реално тази мизогиния си я има. И хич не е приятно. И стига с аргумента "смени си средата", защото и на улицата, и в трафик, си ги има тия неприятни мъже. Дори да не си във връзка с тях, те на всички жени си го изкарват.

Иначе на мен ми е любопитно Бананий каква дропшипинг схема е хванал, та за едно стайче си лепи цена като за дизайн на цял апартамент.
За съжаление тая работа с апартаментчето по схемата на дропшипинга няма да стане. Иска се реален, човешки контакт и цената и срока са последните неща в разговора. А, и за тези пари ще се иска доста повече от няколко красивички рендъра.
За такова задание за "проектиране на пространство" давам такива срокове и цени. Никъде не присъства изискването за вътрешно оформление (interior design, англ.) или за изображения (renders, англ.) на жилища. Прилагам и цитат на въпросните мнения, тъй като винаги боравя с точни думи. В случай, че има и допълнителни изисквания, освен "пространство", цената и срокът се увеличават в съответствие с вида им и сложността им на изпълнение. Винаги работя с най-малко 50% предплата, но повечето пъти е със 100% предплата. Никога не подбивам пазара с ниски цени или качество на изпълнение, а който не е съгласен на моите условия, си търси други изпълнители.

Скрит текст:
Ако може и да ми проектираш едно пространство и да млъкнеш накрая, равен няма да имаш. Ще ти платя за първото.
В какви мерни единици да е пространството и с какъв обем да е? Куб, кълбо или друга основна геометрична форма?

# 946
Да, то явно и с връзките си така като с дизайна - помпозно и безрезултатно...

# 947
Врътам майтапа на Сирената за компютърджиите
Lol 😁

# 948
  • Пловдив
Ако някой ще взема с лека ръка какви да е поръчки или жена/мъж, просто заради това все пак да има такива, това не говори много добре за него/нея. Човек трябва да има правилна преценка за своите умения и да държи на това, което съответства на неговото равнище на развитие.

След час имам среща с поръчител, който ще ми плати 1000 лева за два часа работа по проектиране. Съвсем честен и законен труд, за който си плащам и данъците. Това равнище на заплащане се дължи на придобитите от мен знания и постигнатото качество, което предлагам в моята област. Предварително пресичам всякакви женски гадаения, като уточнявам, че това не е хвалба, а съвсем истински факт. И сумите не се дължат на разтваряне на краката - посочвам за някои особи отдолу. vvv

И още едно напомняне. Simple Smile Парите са просто едно платежно средство и нищо повече.

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 10:35 от Дяволитка

# 949
Бате, 200 лв мога да ги изкарам и без да спя с някой случаен Stuck Out Tongue Winking Eye
Ама и 2к е малко.
Вие не празнувате ли, какво сте се хванали от сутринта?

# 950
Брат, ще изгори коледната пуйка във фурната, докато се закачаш с момите! Joy Poultry Leg

# 951
  • Агент под прикритие
Брат, ще изгори коледната пуйка във фурната, докато се закачаш с момите! Joy Poultry Leg
Тя ако фурната е Ентелигентна с таймер, няма страшно. Слагаш нещото, нагласяш и печеш.
Галкина гледам и тя не празнува, щом явно се смята за длъжна да отговори в темата на всяка цена! LaughingLaughingLaughing

# 952
Ранобудна съм. Врътнах още една питка и реших да видя какво пак лъжете в темата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 953
  • София
Сега е време за Коледно излежаване. Heart Eyes
Аз след вчера днес ще го карам мързеливо. И ще ви давам акъл какви са нeподходящите мъже Laughing

Чакам си подаръците. Дано са 5хил. в пликче. Даноданодано.

# 954
Дано са 5хил. в пликче. Даноданодано.
какво ще ги правиш тия 5 хил ?

# 955
  • София
Беше шега..

# 956
А добре Simple Smile У нас, ако подаря  5хил лева ще ме гледат много лошо !

# 957
  • BG
Дано са 5хил. в пликче. Даноданодано.
какво ще ги правиш тия 5 хил ?
Може да услужи, евентуално, на Gal, която пък може да ги даде 100% авансово на Пирона, да и проектира пространството.
Пак шега...

# 958
Сега е време за Коледно излежаване. Heart Eyes
Аз след вчера днес ще го карам мързеливо. И ще ви давам акъл какви са нeподходящите мъже Laughing

Чакам си подаръците. Дано са 5хил. в пликче. Даноданодано.
Те тука вървят само с мъж... Ти как ги искаш, Кечър? Joy

# 959
  • София
Е за 5к имам много претенции, ако ще са с мъж. Все пак това е само една заплата.

Общи условия

Активация на акаунт