Неподходящ тип мъж за връзка

• 31 194
  • 1 405
  •   1
Отговори
# 1 365
Може да обсъждат точно някоя от вас в момента, а вие търсите подходящите думи да я изкарате с някакви отклонения. Ми не. Таман в правата линия си вървяла жената. Жена е. И ако е повече от прилична...

# 1 366
Да, с адски малко ми беше бръкнала в джоба. Simple Smile Харчеше само 100% от всичките ми налични пари, останали след разходите по наеми, сметки и храна. Буквално едно левче не съм харчил за себе си половин година - от вкъщи си носех храна на работа, дрехи и обивки не си купувах, макар тя да се зариваше от такива за себе си.

Тя изобщо няма вина в случая.

# 1 367
  • Пловдив
Скрит текст:
Да, с адски малко ми беше бръкнала в джоба. Simple Smile Харчеше само 100% от всичките ми налични пари, останали след разходите по наеми, сметки и храна. Буквално едно левче не съм харчил за себе си половин година - от вкъщи си носех храна на работа, дрехи и обивки не си купувах, макар тя да се зариваше от такива за себе си.

Тя изобщо няма вина в случая.
Реших да прекратя моята вина. Simple Smile Само спечелих от това си решение. Но пък виж как горе няколко жени твърдят, че дори съм правил малко за нея и това дори беше оприличавано на "нищо особено". Хубаво.

# 1 368
Да, по принцип така бъркат жените, а децата - още повече. Знаеш ли колко години с бебета/деца така бях на гърба на мъжа си, с доста малък принос? И сега ти се чудя как ще издържаш жена и деца тепърва, на близо 40 още не си стартирал семейство, дупе да ти е яко...

# 1 369
  • Пловдив
Скрит текст:
Да, по принцип така бъркат жените, а децата - още повече. Знаеш ли колко години с бебета/деца така бях на гърба на мъжа си, с доста малък принос? И сега ти се чудя как ще издържаш жена и деца тепърва, на близо 40 още не си стартирал семейство, дупе да ти е яко...
В последните години се постарах добре да се подсигуря, така че не ме плашат бъдещи разходи за семейство и деца. Simple Smile Отглеждам и възпитавам дете, така че имам представа и това как се върши, но предпочитам ти да ме мислиш за девствен ерген. Simple Smile

# 1 370
OK, но да видим как ще изгледаш дете до 18 от-до. И да подкрепяш майката подобаващо.

И какво правим, ако срещнеш жена, която те хареса заради подсигуряването, а сама не е на твоето ниво? Ще я връщаш ли?

# 1 371
Бананий, ти орева орталъка за някаква хитруша с широки пръсти. Simple Smile
Споко, ако си по-наблюдателен, ще забележиш, че това е частен случай, не всички жени са такива, а ти си се вкопчил в теорията "жените са такива" На са, бре. Попаднал си на просто момиче. Заеби и карай натам. Какво си се фиксирал "жените са такива, та такива" само заради една кокошинка. Евтини радости, харчене за боклуци, всичко да се пръска и изяжда – това е радостта не само на бедняка, но и на глупака.

# 1 372
В тоя форум имаше един, дето тестваше жените за пестеливост. Водел ги на гадни ресторанти нарочно, а после тествал дали перат на ръка, ама и със студена вода. Взимай пример, така се прави, да не попаднеш пак на гладна, дето ще ти взима парите.

Нарочно вземи някаква студена квартира-сутерен, ма да е мизерна, и ги води там. Да поживеят поне година. И после постилаш червения килим, лукса, БМВ-то...но само за достойните:)

# 1 373
Парен каша духа. Smile

# 1 374
Тук ли е счетоводната дискусия?

# 1 375
  • София
Това е компенсаторно поведение. Не е нужно обаче да е в нейния телевизор проблемът. Когато двама души са заедно, негласно се съобрязяват един с друг. И като 3 години си била дресирана да си скромничка, нехарчеща и да ходите само по внимателно подбрани евтини места, после ти избиват чивиите. Може и да те е наказала за скръндзавата душевност. Щото не са само парите и наличността им. Аз се натоварих (буквално ме заболя главата) само доакто те четях, хем съм от пестеливите. Но само писанията ти стягат около врата.

Сирен, ти пък какво се хабиш да пишеш фермани, не го ли виждаш, че завърта дискусията около себе си и само си хабиш ставите, да му отговаряш.

# 1 376
Вече във всяка тема е счетоводната дискусия. И постоянно се правят нови теми за жени и пари. Стига вече!

Отдавна обяснихме какво е неподходящ мъж за връзка. Жребчето е неподходящ за повечето от нас. След това 80 страници обяснения и спорове да ни убеди, че става, а ние сме меркантилни к*чки.

# 1 377
A, после интересни приказки пише. Тая ли беше жената, с която ходехте по разходки на къра зад Гребната база? Излагация е това, барем на Здравец да я беше закарал, не в прахта на полето...

# 1 378
На бас, че и Спас от Кочериново е стигнал по същия начин до интернет - никоя не му е вързала, и човекът какво да прави - заживял във фантазиите и започнал да убеждава всеки, който имал желание да го чете.

# 1 379
...и оня от Монтана с банкерката, кой знае какво й е раздувал...

Има тънка разлика между пестеливост и мизерия. Пестеливост е да се разходиш до Здравец на планина. Мизерия е в прахта на къра.

Общи условия

Активация на акаунт