Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да разбера дали водите ми изтичат и какви са симптомите на раждането?
Какви са цените на количките Maxi-Cosi и къде мога да ги видя?
Какви са препоръките за крем за торта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да разбера дали водите ми изтичат и какви са симптомите на раждането?
-
Какви са цените на количките Maxi-Cosi и къде мога да ги видя?
-
Какви са препоръките за крем за торта?
-
Какви са препоръките за изпотяване при високи температури?
-
Какви са препоръките за сглобяване на мебели?

.Ти си мама герой
.Колкото пъти се чухме по телефона,докато бяхме и двете по болниците,ти през цялото време се държеше геройски,а когато те чух след раждането,ти звучеше като най-щастливия човек на земята и дори не спомена за болката.Браво миличка,справила си се чудесно, а от снимките се вижда,че наистина всичко си е струвало.Целувки на малката 
.Що да го мъча човечето от сега,има време да си изгради режим.За консултант използвам една моя приятелка от София(МЕРИ се казва).Пише редовно в кърмаческия форум и е много на ТИ с въпросите относно кърменето.За съжаление ми се струва,че леко ми намаля кърмата в последните 2 дни,та си мисля днес пак да и се обадя за съвет.Може пък и на мен така да ми се струва,защото ако Кари остава недохранена,нямаше да ми спи по толкова дълго време 
Камо ли бременни.Аз днес ,както винаги ,излязох сутринта по хладното на кафенце с приятелка,от там ходих до работа,4е даваха заплатки
Да сте живи и здрави! Много бързо възстановяване и много щастие! 
Е, щом са тук, значи са добри
Водите са добре, плацентата също. На 1.08 пак сме на запис.
.