Hercai/Вятърничав по ATV Тема 10

• 110 443
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Варна
Вчера на няколко пъти си пусках серията да видя накъде отиват.
Само реване и викане хванах. Фрага и той такъв. Та като излезе превода - на две на три мишката и айде.
А сцената със скубането на Ярен и заключването - бактън от това.
Ами те си я отгледаха такава що не заключат себе си и да се понаскубят. Много грозно и примитивно. И за какво трябва да дават такива неща?
Интересен ми е Харун. Дано да се ожени за Ярен и да и покаже ,че човек може да е друг.

# 661
Аз разбрах, че Харун дава заден за женитбата с Ярен. Точно той подреди нещата така, че да бъде разобличена Ярен и да се започне със скубането в негово присъствие, за да има повод да се откаже от годежа. Самият той се определя като опасен човек, а този който му дава указания, сякаш е още по- опасен. На мен най ми  е интересно кой е той или тя.

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 10:28 от nedlen

# 662
Toni Helmy‎
до
 Турски сериали с превод- DIAMONDS Studio

1 час ·

❥ Акин Акинозу и приятелката му Сандра се забавляваха в нощен клуб. Напускайки клуба, двойката не искаше да отговаря на въпроси на репортерите и дори позира за тях като цяло. Бързо се качиха на такси и извън полезрението.

# 663
Изгледах серията с руски субтитри (много са зле, впрочем). Никак не е скучна серията, даже е много интересна.
Най-хубавото е, че се разкрива истината за миналото. Свършиха ония игри, дето все Азизе е отгоре. Много ѝ се разклати положението.
Страхотен ход на Джихан, да призове хората от конака Асланбей да потърсят закрила при Шадоулу.
Гьонюл иска да работи, Рейян да учи. Слава Богу, поне те излизат от простотията. На която Хандан е царица.
Отново се чудя на Харун, как може да назовава Ханифе по име, че и "къз". Тя е толкова по-възрастна от него.
Забелязах също, че когато докладваше какво е станало в хотела, Харун сякаш говореше с жена по телефона, поне така спрягаше глаголите. Но като знам, че в турския няма родове, може би не бива да обръщам внимание. После ще видя как е с бг субтитри. Не съм се задълбочавала, но навярно е много трудно да превеждаш, като не знаеш в какъв род да спрегнеш думата.

# 664
И аз изгледах серията на руски и също ми се стори, че Харун говори по телефона с жена. Дааа, хареса ми серията, излизат малко по малко кирливите ризи на Азизе и Насух...

# 665
Вятърничав - еп.33 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/1421939378884
https://cloud.mail.ru/public/xsHZ/5Eme2tFmw
https://my.mail.ru/mail/evavili/video/21/432.html
https://www.vbox7.com/play:9c12d72bb6
И в групата  Любими сериали с превод ®  -
https://vk.com/club113691288

В турския език няма мъжки и женски род. Как е написано в серията - според личното насосване на преводача.

# 666
Благодаря за превода на български език!
Интервюто на Ебру и Акън с превод на руски език - https://vk.com/video-157453865_456248869

# 667
Добър вечер Simple Smile
И на мен ми хареса тази серия. Започнаха да разплитат миналото като обединиха сили. Странна ми беше появата на възрастния мъж на брега. Изглеждаше случаен човек, но разказът му извика картини от историите на Насух и Айше, и Хазар и Дилшах, които Миран и Рейян не знаят... Интересна работа.

# 668
  • Варна
Ами има една много интересна реплика в серията , когато Фърат дава информация за Харун и казва, че дядо му е правил броеници.
Това веднага ме подсеща за броеницата на Азизе, която Насух й е дал. Ето от къде е връзката и кой ги познава. Може възрастният мъж да е дядото на Харун.

Харун Бакарджъ от Урфа, има три сестри, учил е в Америка. Бащата е жив, майката починала отдавна.
Обаче Харун няма намерение да се жени за Ярен. Играе, за да е около Асланбей и Шадоулу.

# 669
Джем Карджъ заедно с екипа си напуска сериала. Включая втория режисьор Бенал Таири.
Бил много изморен и се договорили с Бануто.
Говори се, че Баръш Йош ще е новия режисьор, чийто сериал Вуслат прави финал на 9 март.
Инфото от Бирсен.

# 670
  • Варна
Еви, какви са тия новини?!
Ха, виж ги ти! Ами те и артистите може да са уморени, ама не могат да си тръгнат : ))))

Баръш Йош прави "Любов под наем", ще е интересно, ако се окаже истина.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 20:15 от BVAR

# 671
Боби, умората е официалната версия. Неофициалната е, че Джем и Бану напоследък имат разногласия по развитието на сериала.

# 672
  • Варна
Еви Hands Plus1
т.е. по неразвитието на сериала ще да е било JoyJoyJoy

Аз толкова еднакви сцени  и реплики не съм виждала другаде. Joy

Първите серии и сега последната има някакво развитие. Другите - лисицата си гонеше опашката.

Баръш Йош утре снимал финалната сцена на Вуслат и от там нататък е свободен.

Последна редакция: пн, 24 фев 2020, 23:05 от BVAR

# 673
  • Monaco
Забелязала съм, че когато един филм има висок рейтинг краят винаги е трагичен, тези който имат нисък ги претупват с happy end. В този филм определено си личи, че има спор между режисьорите - уж Харун щеше да се жени за Ярен, сега излезе че не я иска и гледа да се измъкне. Фърат уж се вълнуваше от нея, писаха си смс-и и изведнъж нищо. Така влюбено я гледаше в началото, а сега е с един празен поглед нищо не се случва около него, даже и с Миран вече не са приятели.. Начинът, по който изкараха от филма и майката на Рейян беше много нагласен..Заплахите и към Азизе абсолютно излишни, тя като взе, че се трогна... Жената на врагът знае, че е той е баща на Миран и тя все едно нищо не е чула, та това ако се разкрие Миран съвсем ще се откаже да отмъщава. Гьонул беше вманиачена по Миран, заби си нож, заради него, а сега от 10 серии насам никакви чувства към него абсолютно безразличие.. Друго, което не ми направи добро впечатление е как се отнасят актрисите към външния си вид... Султан и Ярен се надуха като коледни пуйки, за няма 10 серии вдигнаха 10 кг, Хандан ходи с ботуши като Йети, толкова грозно и безвкусно стоят, майката на Рейян спря да си слага грим, имаше потресаващ вид в последните серии.

# 674
AuroraC, според мен няма промяна в сюжетната линия за Харун. Той в много отношения  е загадка, но поне се изясни, че действително има психически проблем, а не се преструва за да плаши Ярен. Интересна е информацията, че семейството на Харун дълги години не е живяло в Урфа. Ако се окаже, че този период съвпада с неговото раждане, може да се предположи, че той е осиновен. И в крайна сметка да се окаже, че наистина е синът на Султан или на Есма.
Още на не състоялата се сватбена вечеря ми направи впечатление, как се гледат Ярен и Фърат. Даже тук в темата се пошегувах, че Фърат може да я открадне. И как да не се интересува Фърат от Ярен... Той като види Харун или чуе нещо за него, сякаш ток го удря. Освен това той доказа, че е приятел на Миран, когато му каза да спре да се самосъжалява и даже се сби с него. Думите на Фърат, че е мислил че са добри хора, а на практика са сторили голямо зло на Рейян и семейството и, също жегнаха Миран. В този момент Фърат се прояви, като будната съвест на Миран и го накара да се замисли.

Целия репортаж от неделя по Atv, в който можем да видим и чуем Джем Караджи - https://vk.com/video-143946495_456240732

До сега за него не съм прочела нещо негативно. Като че ли всички го харесват. Жалко, че напуска сериала.

Последна редакция: вт, 25 фев 2020, 00:58 от nedlen

Общи условия

Активация на акаунт