През НОЕМВРИ стрелец или скорпион ще влезе в моя дом

• 19 355
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте,мами!Аз вчера нямах Интернет и затова чак сега прочетих какво сте написали.
Като говорите за килца,вече ме е срам Embarassed да казвам колко съм.
А за имената и ние с таткото се чудим между Димитър (на неговия баща) и Антонио (от Антон-на таткото) Rolling Eyes Като бяхме в чужбина  и на таткото така му викаха Антонио и на мене много ми харесваше. Laughing

evita, и двете имена са хубави, но наистина по-важен остава въпроса на кого да бъде кръстено  #Crazy.. това е и моята дилема. доколкото съм чувала обаче, не било хубаво децата да се кръщават на родителите си, но все пак това си остава личен избор на всеки. аз може би ще си кръстя бебчето на свекито да се радва   bouquet, но нека първо да потвърят пола - живот и здраве другата седмица отивам на доктор и ще споделя какво съм намислила Laughing..
А относно килограмите и аз съм доста стресната - дали е нормално за 5 месеца да се качат 8 кг  newsm78? Сигурно доктора ще ме строи в две редици като ме види   People No Good...
А вие как сте с килцата, мами ? Правите ли някакви упражнения  newsm39?

# 61
Мишенце, това с подвижния гръб изобщо не го бях помислила  Embarassed права си, мерси,че ми обърна внимание  Peace
За съжаление, не ползвам немски, но сестра ми скоро ще си дойде от Германия и ще я помоля да поровим сайтовете. Ако имаш някакви линкове, прати ми ги, моля те на лични.

Pam, това със съкращението на имената не го мисли.Ако името е хубаво, няма да има нужда да му викате на съкратено. Аз харесвам целите имена и затова на Марена си и казвам /а и не само аз, а всички/ Марена. Тя си казваше като малка Макка и понякога така й викаме, но важно е как звучи цялото име.

# 62
  • София
Добро утро и от мен...

Ходих вчера до нашия ТСМ в люлин, ама нямаше такива сутиени... Sad

Иначе започвам и аз да се оглеждам за бебешки нещица, макар че мъжо ме гледа леко укорително, че още било рано...ама какво, искам първо да погледам, пък после ще решавам...
Най-големият ми проблем за сега е бебешкото креватче, защото освен че не съм си харесала още, не знам къде ще го сложа в нашето малко кутиесто апртаментче, тип гарсониера... ще се наложи едно яко разместване на мебели... ужас.

По въпроса за имената моят избор за момче беше Андрей (на свкърва ми Ана), а сега за момиче е Сиана, пак от Ана... но не съм сигурна дали се пише Сияна или Сиана. или ги има и двете... ???????

Пам 219, аз съм Миглена, но ми викат Меги. Като малка изобщо не си харесвах името... даже се чудех откъде накъде го е измислила майка ми... но сега много си го харесвам... и Меги си го обожавам направо... най се изненадах преди 2 години като разбрах че имам и мен ден Wink който мина съвем скоро, 22 Юли... Мария Магдалена. Но пък още не съм свиканал с него, за да го празнувам.

За килограмите... скоро ще стана +2! Още съм клечава... с корем.

# 63
  Здравейте и от мен HugНямаше ме 2 дни на работа и виждам,че сте започнали нова тема,и то,със значителен напредък Wink
  След малко отивам на поредната си консултация и ще докладвам като се върна-дано всичко е наред,и днес може бебока да реши да ми се покаже Grinning-че така като гледам,малко сме тези,без щъркелчета Cry
  Относно имената-нашия татко от Камен/ако е момче/ преди няколко дни реши да го прекръсти на Делян Laughing-до края на бременността кой знае още колко имена ще му измисли Wink
   Поздрави,и целувки на всички HugДо скоро!

# 64
Добро утро и от мен...

По въпроса за имената моят избор за момче беше Андрей (на свкърва ми Ана), а сега за момиче е Сиана, пак от Ана... но не съм сигурна дали се пише Сияна или Сиана. или ги има и двете... ???????

Привет Фъстъчка,
Относно женски двете имена на които си се спряла - Сиана и Сияна. И двете ги има: http://stratsimir.exsisto.com/names/. Аз също много съм си харесала Сияна  Hug(на свекъра), но може би ще гледам да комбинирам име с Б и С, да има и за свекито буква  Heart Eyes..

# 65
Ех, че сте ориентирани с имената... Ние още дори не сме мислили, но и предния път беше така и не се притеснявам  Wink.

Фъстъчке, на мен лично между Сиана и Сияна ми допада повече Сияна Simple Smile.

....
А за имената и ние с таткото се чудим между Димитър (на неговия баща) и Антонио (от Антон - на таткото) Rolling Eyes Като бяхме в чужбина  и на таткото така му викаха - Антонио и на мене много ми харесваше. Laughing
Ааа,мами да ви питам ,пие ли някоя от вас Hipp Natal Aktiv? Като бях в аптеката да си купувам желязо и ми препоръчаха да си купя и от това нещо,то е във вид на сироп и съдържа всички неоходими витамини и минерали?  ThinkingКакво ще кажете по въпроса? newsm78

Пак да си кажа компетентното мнение  Laughing : изобщо не ми харесва идеята българчета да се кръщават с не-български имена, затова и Антонио не ми допада... В крайна сметка - избора е на родителите, както решите - така ще си го кръстите  Peace. ОФФ: четохте ли една тема в "Дом и семейство" - една майка кръстила сина си Ивомир и пуска анкета (впоследствие) дали се харесва името - имаше и опция "Ужасно е"...  Joy

За витамините - по спомени jenny_b ги пиеше, дано се включи да каже дали е доволна Simple Smile.

# 66
Аз пък си го харесвам това име, само че ме притеснява това,че не е хубаво да се кръщават на родителите  Sad, в интерес на истината не бях чувала,но има още врема за размисъл,нали? Grinning Rolling Eyes
Фъстъчка,сaмо +2? Shocked,килограмите напълно си ти отговарят на името Joy,а и името дето си избрала за момиче е страхотно,няма значение дали е Сиана или Сияна,пак звучи добре  Grinning

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 11:43 от evita_fr

# 67
  • София
Фъстъчка,сaмо +2? Shocked,килограмите напълно си ти отговарят на името Joy,а и името дето за момиче,дето  си избрала е страхотно,няма значение дали е Сиана или Сияна,пак звучи добре  Grinning

Хи-хи, да.. то точно затова съм Фъстъчка, щото и двмата с мъжа ми сме дребнички и слаби... и мноооого трудно качаме, особено той.

Иначе да си кажа и на мен Сияна повече ми харесва, само дето не знам ако е Сияна с я, баба Ана дали ще разбере че на нея съм кръстила бебето...

Иначе четох сайта с имената... и тези дето са с А в началото, ама на нищо не се спрях... имаше много странни имена... дори Аспазия, като едно газирано дето продават!

# 68
  • на странно място ......
Ааа,мами да ви питам ,пие ли някоя от вас Hipp Natal Aktiv? Като бях в аптеката да си купувам желязо и ми препоръчаха да си купя и от това нещо,то е във вид на сироп и съдържа всички неоходими витамини и минерали?  ThinkingКакво ще кажете по въпроса? newsm78

много е хубаво това сокче, аз си го купих по препоръка на една видна столична докторка но нейната препоръка беше да не се пие нищо такова щом ядеш плодове и зеленчуци нямало нужда от това, аз пък от своя страна реших че нищо няма да ми стане ако си ги купя и съм доста доволна макар че незнам от какво може да си недеволен от витамини и минерали
Относно сутиена и аз си го поръчах мисля че ще е супер поне на пръв поглед е супер.
Приятен ден и целувки по пупите Heart Eyes

# 69
Моля karil и Sbruny веднага щом получат сутиените да кажат доволни ли са от покупката! Благодаря!  Hug

# 70
Фъстъчка,няма лошо.... Laughing А и свекито дано разбере намека....
Sbruny и аз хапвам плодове,но незнам дали са достатъчни и затова си го взех сиропчето  Peace

# 71
   Здравейте мами!
 Относно Сияна и Сиана- залагам за -яна..по ми е меко като произнасяне. Може бабата да и вика Анче\за собстветно удоволетворение\ а вие и Сияна, Яна ...Ако съм се сетила едно време за това име, щях да го предпочета пред Стела.
  За Хипп натала аз вече изпих 2 шишета..Не съм съгласна, че плодовете "покриват" всички нужди, защото аз която не ям почти месо съм с нормален хемоглобин..пък и не ям особено здравословни храни.
  Мами, дойде ли сутиена - веднага ще ви пиша.
  На sofkobofko изделието много ми хареса..ама какви ги творят в Америката, а??
  Ивиче, аз също намирам компактността на количката за плюс, ама тази според мен не е удачна..Аз си харесах вчера Чико Пони XS - 5,5 кг. адски лека, 300лв. до 2 годишна възраст може да се ползва..
  Габриела дано с бебо всичко е ОК и да съобщиш пола!! А за името Делян - той някакъв пълководец ли беше, войвода ли..ама това е името на моето село \преди Дупница\

# 72

Аз ги пия тези витамини и съм доволна. Малко апетита се повишава от тях..
Има 2 варианта - за кърмачки и за бременни, внимавай ако си купуваш от кой вид ще си вземеш Simple Smile

За килограмите - вече съм +2. и малко!! А до миналата седмица бях +1. и малко

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 12:33 от jenny_b

# 73

Иначе да си кажа и на мен Сияна повече ми харесва, само дето не знам ако е Сияна с я, баба Ана дали ще разбере че на нея съм кръстила бебето...

Иначе четох сайта с имената... и тези дето са с А в началото, ама на нищо не се спрях... имаше много странни имена... дори Аспазия, като едно газирано дето продават!
Ох,само да имах мома...и да трябваше да я кръстя с А в началото...Много харесвам Алекса,Андрея и Анджелина. Но ще е момък и трябва да е с В. Спрях се на Виктор и Владислав,но Викторовци има ужасно много напоследък,а и четох,че не е особено удачно име.
Наистина е важно съкращението,ако пълното име не позволява обръщение.Затова и се спирам на Владислав - Влади/Владо.

# 74
Ние сме с мома и много ми се иска да я кръстя на татко й - Анатоли. Много ми хареса Андреа, но Андрей означавал мъжествен, а не ми се иска да давам име с такъв смисъл на дъщеря си. Нещо да се сещате подходящо, само да не е Анна (и разновидности).  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт