През НОЕМВРИ стрелец или скорпион ще влезе в моя дом

• 19 350
  • 294
  •   1
Отговори
# 75
А, забравих, някой по-горе беше писал, че не било хубаво да кръщаваш детето на родителите. Това пък откъде?! Сестра ми е кръстена на баща ни, познавам сума деца кръстени на майките и татковците си, не виждам какво му е лошото да кръщаваш на себе си или мъжа си  newsm78

# 76
 ЦВЕТИИИИИИИИИ-Слагай розовото  щъркелче Grinning Grinning Току-що се връщам от консултация-всичко ни е наред,развиваме се нормално,и.....най-сетне-след толкова месеца,през които бебока  не пожела да ни се покаже,този път застана като за снимка Laughing-доктора каза,че 90% е момиче-зная,че винаги съществуват тези 10 %,които могат да опровергаят предположението на лекаря/затова и не се настройвам окончателно/,но това не пречи да съм НАЙ-ЩАСТЛИВАТА БЪДЕЩА МАМА ДНЕС!!!!!!!!!!!!!!!Черпя всички ви по този повод cook
 Между другото,в момента е застанало седалищно Thinking,но мисля,че има достатъчно време да си промени позата,нали?!?Иначе,доктора каза,че ако остане в такава поза и накрая-ще се наложи секцио Thinking
  Пожелавам хубав ден на всички  bouquet

# 77
   Радвам се, че имената на които съм се спряла са ви харесали! Още не съм ги предлагала на таткото, но на мен май най ми харесват Боил и Баян, а и май най-добре звучат с другите имена  newsm78!
   Точка, може ли да си дам мнението за имена с буква В - Валентин и Велизар  Mr. Green! Ама съм много пристрастна, защото така се казват моите мъже  Heart Eyes!
   Били, ето моите предложения: Агата, Анастасия, Аглая, Алисия, Алекса!
   И аз за първи път чувам че не било хубаво на родителите! Знам че не е хубаво на починал, ама иначе... Едно време много бях запалена по теологията и будизма и някъде четох, че не било хубаво детето да се кръщава на някого конкретно, а да му се дава негово си име, защото иначе наследява част от кармата на човека на когото е кръстено. Също така трябва да се внимава и със значението на името! Не е хубаво да се кръщава момиче с чисто мъжко име или обратното!
   Да се запиша и аз, че вчера си взех витаминките на Хип за бременни, защото започна да ми се цепи устата в ъгълчетата, което значи липса на вит. В! Косата ми пък пада ужасяващо, а предната бременност беше станала разкошна, но тогава редовно пиех витамини!
    За сутиена да си кажа аз тежката дума! Гледах ги тези сутиени в магазина на ТСМ в Младост. Бяха по 12 кинта, но ми се стори, че ще ми е малък, защото аз съм с подгръдна 70, а с чашка С до Д / в момента  Sick/. Продавачката ми каза, че с чашка С имат само 80-тки! Явно германките са с широк гръден кош и малки цици  Mr. Green! Все пак който си го купи да каже мнение! В магазина имаше най-различни сутиени, кой от кой по-готин, ама пусто всички с тия размери и най-гадното е че нямат пробна  Tired!
   Sofkobofko, направо ти завиждам! Много сладки терлички  Peace! Аз мога да плета и страшно много обичам, но съм позабравила по засуканите плетки, а книгата ми е в Силистра! Да си призная от началото на бременността се каня да си купя прежда и да плета, ама още не съм се наканила! Срам  Embarassed
   Габи, честита новинка! Ти май точно бебка искаше, така че дано доки да е видял правилно  Peace! А таткото май ще трябва да измисли нещо по-женско от Делян  Joy! Относно обръщането - не се притеснявай! На бебоците все още име е достатъчно широко и се въртят как им кефне! Моя понякога ме рита в ребрата, понякога ниско долу! Някои бебоци се обръщат чак в осмия месец, така че не го мисли сега!

# 78
Браво Gabi, страхотна новина   newsm44!
Най-важното е, че всичко е наред с бебката, а също и това, че ще е момиченце  ylinfant. Радвам се за теб, защото се надявам и аз да чуя същото като отида да ме видят в понеделник  Praynig.
Не прави изводи от сега как ще раждаш - има тоолкова много време още  Wink...
Щастливо очакване  preggo newsm10...

# 79
  Благодаря ви,много,Ани и Benighted  bouquet Да,аз от самото начало имах усещане/и желание Wink за момиченце,но после всички календари и забележки на околните,според които е най-вероятно момченце,ме накараха да свикна с мисълта за син-казвам си,че в крайна сметка е важно да е живо и здраво-толкова години го чакахме.........
  Аз и преди бях писала,че още когато имах усещането за дъщеричка,сънувах името София-така,че това ще е Wink

# 80
   Габи, Честито!!!!! Радвам се от все сърце за мишчицата, гризанка дето до последно се криеше...ама добре ви изненада - евала на мацката!!!! Да е жива и здрава!! Чудесно име е София \мъдрост\..пък и тя вече доказа, че напълно и приляга! newsm10
   Мамета, пак с мойте странни имена - какво ще кажете за Дио, Део..\Дио означава божествен,светъл\ Искам да е кратко и звучно...Айде на помощ. Тео, Адам, Давид, Матей\божи дар\  #Crazy #Crazy

# 81
 Благодаря ти,Кaril Hug Дано наистина всичко е наред,пък каквото ще да е-както писах,дълго и мъчително беше забременяването Cry
  Относно твоите имена-харесва ми Тео и Давид Peace-ако ми позволиш,ще ти предложа още едно,любимо на моята половинка-Максим! Пак ще се включа,ако нещо друго ми хрумне Thinking
  Щях да питам-първите пълни изследвания ми правиха в 3-ия месец,кога след това отново трябва да ми се правят-досега само урина всеки месец давам,ами кръв newsm78От превъзбуда,че ще имам мома Grinning,забравих да питам доктора Wink

# 82
  • София
Честито, Габи!!!  bouquet

Така се надявам и аз да разбера пола скоро, но, уви, нищо не казват засега.
Важното е да сме добре, в края на краищата, останалото е късмет!
Пък и нали е първо - надявам се да имам още деца, та да има и от другия пол, който и да е той Wink

# 83
Супер!Още е дна мома - радвам се за теб, Габи Simple Smile
benighted,  мислих си за Валентин,бебчо е заченат точно на Свети Валентин и символиката е чудесна,ама...имам един братовчед Валентин...дето хич не ми харесва,пък и никой няма да му вика с пълно име,ами ще му викат Валъо NaughtyА Велизар също беше на обсъждане заедно с Владислав и Виктор,но татито предпочете Владислав/пак заради обръщението/Но като гледам твоя сладур Велизар... Свързвам имената с хора и това ми влияе на избора Thinking

Мамета, пак с мойте странни имена - какво ще кажете за Дио, Део..\Дио означава божествен,светъл\ Искам да е кратко и звучно...Айде на помощ. Тео, Адам, Давид, Матей\божи дар\  #Crazy #Crazy

Гласувам за Адам и Давид и предлагам вместо Матей - Матю,кратко,звучно и рядко срещано Peace

# 84
  Щях да питам-първите пълни изследвания ми правиха в 3-ия месец,кога след това отново трябва да ми се правят-досега само урина всеки месец давам,ами кръв newsm78От превъзбуда,че ще имам мома Grinning,забравих да питам доктора Wink

Gabi, aко съдя по моя доктор - той иска изследвания за урина всеки месец, а за кръв не - досега само веднъж ме е пращал и мен в третия месец. Но това си е индивидуално, ако нямаш някакви отклонения (хемоглобин, захар, бели телца и т.н.)- значи не се притеснявай  Heart Eyes. Но защо не му звъннеш - аз ако се интересувам от нещо важно веднага питам моя (например в събота му се обадих, за да го питам дали е вредна упойката при стоматолога). Ако го питаш лично ще си си най-спокойна  Laughing

# 85
Леле мамета, какво сте направили? САмо една седмица ме няма и старата тема изписана, и среща сте си правили и новата тема и тя към края си. МАйки-писателки  Joy Относно темата за имена - ние за сега сме на Мила /на татко и/ или Васил /на мен, ако реши да ни изненада и да е момче/. Някой беше писал за количка на Chicco за 300 лв. Откъде толкова евтина, че аз ходих до магазина им и ме заболя главата от цени  Sick?Целувки по тумбаците и да не излизате, че е много топло днес

# 86
Габи, честита буболина! а и името София е чудесно!
Karil, ти си на яко на вълна Италиано!!!  Гласувам за Тео и Матей (въпреки че Матей ми звучи малко възрожденски).
Аз лично не харесвам много имената с явно латино-сериалски уклон или про-западни. Някак си ще се загубим като народ, ако си нямаме Иван, Димитър, Петър, Ана, Мария... То всичките имена дето ги написах са с еврейски, гръцки и тн. небългарски произход.... ама Simple Smile
Били, за имената с А... моята баба се казва Анастасия, и сестра  ми е Ася... на мен ми харесват Simple Smile

# 87
  • София
Мамета, я да ви запитам аз вас - вие правите ли някаква подготовка на гърдите за кърмене? Защо чувам различни неща, а и доста изчетох и честно казано доста съм объркана. newsm78

# 88
Габриела,честито за момиченцето!!!  bouquet
Аз още като забременях си се надявах тайничко за момиченце,но впоследствие се оказа,че е момченце! Но за едно сте прави,най-важното е да са ни  живи и здрави!  Praynig

# 89
  • sofia
В смисъл, харесва ми Мадлен, но как ще й викам  newsm78.  Ако е по-кратко името, може и с цялото име...
На едни приятели точно така се казва щерката и й викат Мади, а в изблик на нервно разтройство Мадленоо (което звучи отвратително)
Вие какво сте го ударили на имена....ние женски имаме бол (още от миналия път), ама и сега ще ми е зор да измисля мъжко име.
На benighted предлагам Борал (моя мъж не оцени всички нестандартни имена, които бях изнамерила). Всъщност познавам младеж дето това му е името, кръстен е на дядо си Борис и на дядо си Али.
Борис е кръстен на кръсницата си Борислава.....ми сега като не сме избрали кръстница. Мисля си за една моя приятелка Невена, та може да е с Н - евентуално.

Общи условия

Активация на акаунт