Парфюмни размисли и страсти - 234

• 55 395
  • 723
  •   1
Отговори
# 285

По друг въпрос идвах да пиша, днес тествах отново Chanel N5, отдавна му се каня, но все нещо не му достига за покупка, но днес като го пробвах и така ми хареса, така хубаво ще стои след душ като се напръскаш с него. Носи усещане за чиста кожа, изкъпана със скъп сапун и стоплена от мека памучна хавлия.

Мисля да си го подаря за Коледа и да го нося ежедневно Simple Smile

Най-сладкото нещо, което съм чел тук 😊

Да не съм офтопик, хвърлил съм око на HUGO BOSS BOSS THE SCENT PRIVATE ACCORD. Много ми допадна какаото и се надявам трайността да не ме разочарова

# 286
  • Бургас
Много хубаво описание на Шанел5 отдавна не съм чела нещо така добро в темата.Чак ще му дам шанс и аз да го видя как ми стои сега по това време на годината.Парфюм за вчера и днес Chanel Coco Mademoiselle intense и получих очаквано много комплименти,късно се влюбих в него,но е завинаги! Sunglasses Засилването на пачулито в комбинация с цитрусите и тонката направо ме побъркват,така хубаво се разкрива,а по трайност е шампион,страхотен парфюм.

Последна редакция: нд, 22 дек 2019, 19:31 от Bright Crystal

# 287
За мен определено е откритието на 2019, много различен от всичко останало (което може би обяснява и love/hate коментарите, във фрагрантика особено)
И за мен е така. Определено парфюм находка.

# 288
Глас и от мен за RAWAA на Al Haramain - прекрасен!  Heart Eyes
Поръчах на сляпо на база вашите отзиви и тези във фрагрантика.

# 289
  • София
Как е като трайност и шлейф? Иначе изглежда много вкусен.

# 290
  • The Evergreen State

По друг въпрос идвах да пиша, днес тествах отново Chanel N5, отдавна му се каня, но все нещо не му достига за покупка, но днес като го пробвах и така ми хареса, така хубаво ще стои след душ като се напръскаш с него. Носи усещане за чиста кожа, изкъпана със скъп сапун и стоплена от мека памучна хавлия.

Мисля да си го подаря за Коледа и да го нося ежедневно Simple Smile

Ах този Шанел Sparkling Heart Бяхме на парти и разбрахме че ще ни забавлява belly dancer Smile Отначало не мислех че ще е особено забавление но танцьорката се оказа изключително добра и много красива жена. Всеки път като минеше покрай нас от нея се носеше Chanel 5 L'eau и наистина подсилваше женствеността й, отиваше й. Този парфюм е много ефирен, неагресивен и много женствен според мен.

Парфюм за деня Valentino Donna. Често посягам към него тези дни,  елегантна интерпретация на розата и шишенцето е много пленително също.

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 14:34 от Athena

# 291
Само минавам да благодаря специално на Дийтрон, който направи чудесно представяне на Afnan Mirsaal With Love, благодарение на което парфюмът е вече при мен.

Страхотен ориенталски скъпоценен камък, който смятам да нося с кеф зимата. Прекрасен, прекрасен! Благодаря за споделянето, Дийтрон! Flowers Rose Purple Heart

И, между другото, сетих се, че искам да ти благодаря и за Lalique Pour Homme, за който се възмутих, че е като бръснарница. Ами, моят половин много си го харесва и се пръска честичко с него. И признавам си базата му е страхотна, дълготраен е, макар мен лично да ме души в началото.

# 292
  • София
Базила - Изключително съм щастлив да разбера, че си доволна от риска с Afnan Mirsaal With Love Flowers Rose Hands Clap
При мен показа неверятна трайност, дано и при теб е така.
Също и за мъжкия Лалик се радвам - знаех си, че като посвикнете с по-формалния и стегнат старт, ще го харесате Simple Smile

Ines - Благодаря много и на теб за доверието. Flowers Bouquet

Пожелавам на всички в темата топли емоции по празниците, много парфюмни радости и щастливо посрещане на 2020 Party Time Champagne TadaTada

# 293
Аз пък съм възмутена, че при нас това съкровище (Afnan Mirsaal with Love) го няма.
Веднага се разкликах да го търся, но уви. Ще се чака.

Пробвах подобаващо Mancera Wild Fruits и Aoud Cafe.
Нито единия не си отговаря на заглавието, или поне това важи за първите 15 минути.
Aoud Cafe започва със смляно кафе и препечени, почти овъглени лешници, но пак вкусни. Сетих се веднага за Praline de Santal, въпреки че няма голяма прилика между ароматите. Обонянието веднага търси асоциация и автоматично иска да картотекира аромата. Много тъмен, добре направен аромат, който няма нищо общо с мен и моя натюрел. Кафе няма. Само дървен материал, порядъчно опушен, препечен, и мрачен.

Wild Fruits започна с гуава и пъпеши- сочни, напечени от слънцето, ароматни. След 15-20 мин настъпи рязък завой и се показаха зелени треви, а сред тях теменужки.
Ами добре...

# 294
^^ Точно този парфюм е победителят в Fragrantica Readers' Choice awards...
Днес специално минах през мола да го тествам....какво да кажа, за мен е ужасен този парфюм, много силен, с удряща в носа миризма, мъжа ми си го пръсна на ръката, защото аз се отказах. След това пак го душих, не и не. Наистина не знам как спечели, но честно казано тази година от новите няма нито един по вкуса ми. Освен Chanel Coco mademoiselle intense. Дори и той ми е на моменти ту мъч, затова взех да залагам напоследък на по-пролетни аромати, нищо че е зима. А Mon Guerlain bloom of rose ми харесва най-много от всички Монове.
Абе нещо ми има от известно време насам.....явно вкусът зависи и от моментното състояние и настроение на човек.

# 295
  • София
Да се похваля, че си купих Insolence и съм много доволна от представянето му. Мислех, че повече ще му пасне малко по-топло време, но днес беше изключително красив. Много ми е женствен и ми повдига много настроението.
Изпробвах в Notino Ботега Sensuelle, на велурената нямаше тестер. Още го усещам, вече 9 часа. В началото доста напомня оригинала, но в момента ми напомня Tenue de soiree - явно всички парфюми напоследък ми напомнят на него 😂😂😂
Също така получих като подарък Mancera Aoud Orchid. Не съм го пробвала и нямам нищо на марката, рискован ход на подаряващия 😂😁
Искам да си подаря нещо нишово за празниците... Носи ми се нещо силно и шлейфово, и нетрадиционно и с роза 😳
Събрала съм сигурно 30 аромата с роза през последните 2 години, а при тазгодишното ми търсене добавих много нови - благодарение на вас, и въпреки това не ми омръзва да търся тази съставка в парфюм.

# 296
Утре трябва да получа Van Cleef & Arpels Collection Extraordinaire Néroli Amara EDP , бързи са от Парфимо.

# 297
Как е като трайност и шлейф? Иначе изглежда много вкусен.
Ако питате за Rawaa, лаик съм още и няма как да го опиша по-добре, отколкото вече са го описали старшите в бранша.
Съпруга ми усети силажа /7часа след фъс/и одобри, малкия синковец усети сладост, лично за мен не е WOW, капризна съм на аромати, този не е ангажиращ, не горчи от сладост, абсолютно носим и явно въздействащ на прилична цена. Усещам го ефирен и присъстващ , определено дамски аромат според мен, доста траен-с 4 фъс ми казаха, че съм се поляла...
Вибрацията, която усещам е като при CK Euphoria.
Струва си и не е рискова покупка според мен. Съжалявам,  че отлагах толкова дълго.

# 298
Да се похваля, че си купих Insolence и съм много доволна от представянето му. Мислех, че повече ще му пасне малко по-топло време, но днес беше изключително красив. Много ми е женствен и ми повдига много настроението.
Изпробвах в Notino Ботега Sensuelle, на велурената нямаше тестер. Още го усещам, вече 9 часа. В началото доста напомня оригинала, но в момента ми напомня Tenue de soiree - явно всички парфюми напоследък ми напомнят на него 😂😂😂
Също така получих като подарък Mancera Aoud Orchid. Не съм го пробвала и нямам нищо на марката, рискован ход на подаряващия 😂😁
Искам да си подаря нещо нишово за празниците... Носи ми се нещо силно и шлейфово, и нетрадиционно и с роза 😳
Събрала съм сигурно 30 аромата с роза през последните 2 години, а при тазгодишното ми търсене добавих много нови - благодарение на вас, и въпреки това не ми омръзва да търся тази съставка в парфюм.
Със сигурност тогава трябва да пробваш коледния Джо Малоун Роза и Магнолия. Аз съм влюбена от първо пръскане. Днес съм с него и получи комплименти.

# 299
  • София
densi, как е като трайност, понеже техните не се славят с добра такава 🙄

Общи условия

Активация на акаунт