Парфюмни размисли и страсти - 234

• 55 389
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
При мен изкарва 6-7 часа. Даже и повече с обилно напръскване, но аз не съм със суха кожа. Със суха наполовина предполагам.

# 301
Да се похваля, че си купих Insolence и съм много доволна от представянето му. Мислех, че повече ще му пасне малко по-топло време, но днес беше изключително красив. Много ми е женствен и ми повдига много настроението.
Изпробвах в Notino Ботега Sensuelle, на велурената нямаше тестер. Още го усещам, вече 9 часа. В началото доста напомня оригинала, но в момента ми напомня Tenue de soiree - явно всички парфюми напоследък ми напомнят на него 😂😂😂
Също така получих като подарък Mancera Aoud Orchid. Не съм го пробвала и нямам нищо на марката, рискован ход на подаряващия 😂😁
Искам да си подаря нещо нишово за празниците... Носи ми се нещо силно и шлейфово, и нетрадиционно и с роза 😳
Събрала съм сигурно 30 аромата с роза през последните 2 години, а при тазгодишното ми търсене добавих много нови - благодарение на вас, и въпреки това не ми омръзва да търся тази съставка в парфюм.

Пробвай Sisley Soir d 'Orient, луксозен
ориенталец с опушена роза, тамян и леко подправков.  Интензивен, мистериозен и чувствен е. Трайността е доста добра, а шишето е много красиво.

# 302
  • София
Аз днес пробвах honey aoud. В началото много лепкав, но след около час го усетих много красив и ми се прииска да се върна и да го купя. След още няколко часа ми стои като 1million на Рабан, т.е. сладникаво мъжки. Иначе го признах- вече 8ч. си стои на ръката ми, а се къпах.
Във възхита пръсках и много други Монтали и сега на едната си китка имам нещо, наподобяващо драйдауна на пудрения Нарцисо и Хипонотичната (при мен на 6-7ч. са почти идентични), ама забравих какво е. Laughing

Благодаря за отзива, за Rawaа питах, да. Simple Smile

# 303
Дения, от толкова рози кои са ти любими, би ли споделила?Flowers Rose

# 304
  • София
Аз много харесвам комбинациите rose&oud и в тази връзка любими са ми - Oud Satin mood и Oud Silk mood на Francis Kurkdjian и Rose D'arabie от Privé колекцията на Armani ❤️

# 305
Каква синхроничност Simple Smile - относно розите. За празничните моменти, а и не само, ги обожавам. Снощи носех на парти с колеги  JHG /Lady Vengeance, през следващите дни ще ми бъде уютно с Mancera/ Muscy Garden, а в новогодишната вечер вероятно  ще прегърна красивата роза от Parfums de Marly/ Delina Two Hearts От него скоро си взех мостра и ще побързам да я довърша, за да не я сполети съдбата на MFK/ A la Rose - (бях си оставила малко количество, от това изящно творение, за да го изпробвам още веднъж, но след известно време се оказа, че се е променил). Но дори и толкова ми беше достатъчно, за да знам, че обожавам този парфюм.
Весели празници и късмет на всички! Simple Smile Nature High Brightness

# 306
Парфюм на деня:Elixir des Merveilles ❤Много ми харесва.Няма да ви отегчавам като го описвам,защото всички или повечето от вас го познават много добре,но за мен си е чисто нова емоция-да ,емоция,защото аз свързвам ароматите с емоция.Не съм имала нищо подобно и много ме радва тази комбинация от смоли,дървета,стафиди,карамел,ванилия и портокалови кори,но не сок,а точно портокалови кори.Карамела не е гурматски,а просто дава една плътност и топлина на аромата.Ех,че ми е уютно и топличко с този аромат.Съжалявам,че го откривам чак сега,но по-добре късно отколкото никога/открих го до голяма степен благодарение на вас 😍/
🍀Светли празници ви желая парфюмни феи и господа 🍀

# 307
  • София
Момичета, много ми харесва Orchidee Vanille на VCA, но не ми е много наситен и траен сякаш. Много приятно усещам тонката в него и малко по- малко шоколадов полъх. Можете ли да препоръчате друг, който е подобен само че по- силен и наситен. С хубава несладкарска ванилия и тонка. Simple Smile

# 308
Моят празничен парфюм е Le Roy Soleil by Salvador Dali Wear CrownNature Sun With Face

Богат, плътен, звънтящ и по кралски пищен и разотичетелен. Имам го във версия чист парфюм и е просто умопомрачителен, или както казват рускините, сног шибательний. Няма как да остана незабелязата когато съм с него. Дори и да изляза от помещението, златистият и блещукащ кралски шлейф остава и след мен. С него винаги се чувствам като кралица! Не го нося в ежедневито си и го асоцирам с тържественост и празнично настроение.

Парфюм на деня:Elixir des Merveilles ❤Много ми харесва.Няма да ви отегчавам като го описвам,защото всички или повечето от вас го познават много добре,но за мен си е чисто нова емоция-да ,емоция,защото аз свързвам ароматите с емоция.Не съм имала нищо подобно и много ме радва тази комбинация от смоли,дървета,стафиди,карамел,ванилия и портокалови кори,но не сок,а точно портокалови кори.Карамела не е гурматски,а просто дава една плътност и топлина на аромата.Ех,че ми е уютно и топличко с този аромат.Съжалявам,че го откривам чак сега,но по-добре късно отколкото никога/открих го до голяма степен благодарение на вас 😍/
🍀Светли празници ви желая парфюмни феи и господа 🍀
Скрит текст:
macadamia, със здраве да си го носиш и много красиви мигове с него ти пожелавам! Днес и аз съм с него, толкова да го обичам този парфюм! Размазва ме от удоволствие и потичам като разтопена смола. Heart Eyes
Чудо е този парфюм, наистина Чудо! Винаги ми дава усещане за един малък празник на сетивата. Heart

Желая на всички Светли празници, много прекрасни мигове и парфюмни емоции! Christmas TreeGiftChampagne

Последна редакция: вт, 24 дек 2019, 10:54 от Sysly

# 309
  • София
The Catcher in the Rye - аз също много харесам Collection Extraordinaire Orchidee Vanille Van Cleef & Arpels - при мен е доволно траен и наситен, с много хубав премерен шлейф. Ако го харесваш наистина, моя съвет е него да вземеш и го подновяваш по-често.

Ще ми е интересно мнението ти за този парфюм, който вярвам има шанс да ти хареса - L'Erbolario Indaco / https://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Indaco-46998.html
Скрит текст:

Не че е същия, но за мен Индигото е приказно шоко-пачули + какао, като не е твърде сладък, звучи натурално, комплексно и много уютно, страхотна идея за Коледен аромат Animal Heart Eyes Cat
При мен, трайността и шлейфа му са отлични, както при много други парфюми от марката.

# 310
  • София
Благодаря за препоръката, Deetron, къде могат да се пробват. Май си имат фирмени магазини по моловете или се бъркам? Никога не съм купувала от тях нещо Simple Smile

Да, но аз не си го усещам много много, а се пръскам за себе си. Много държа да си усещам парфюмите. Но е страхотен. Явно тонка и ванилия са ми на късмет. ^_^

Извинете, че продължавам да се обръщам с "момичета/дами". По инерция е. Тук има и господа, които винаги са много полезни с мненията си и чета с интерес Nature Sunny

# 311
  • София
Скрит текст:
Благодаря за препоръката, Deetron, къде могат да се пробват. Май си имат фирмени магазини по моловете или се бъркам? Никога не съм купувала от тях нещо Simple Smile

Да, но аз не си го усещам много много, а се пръскам за себе си. Много държа да си усещам парфюмите. Но е страхотен. Явно тонка и ванилия са ми на късмет. ^_^

Извинете, че продължавам да се обръщам с "момичета/дами". По инерция е. Тук има и господа, които винаги са много полезни с мненията си и чета с интерес Nature Sunny

The Catcher in the Rye - има ги в молове/Мол България + Дъ Мол/, но също така и на Витошка в София. Поне за тези места се сещам.
Големия плюс е, че когато отидеш на живо, може да разгледаш доста неща и напоследък са пуснали на много от ароматите си малки писалки/парфюми от по 10мл и ако не си убедена, или просто ти се носи нещо ново, ей така да зарадваш душата, може да си вземеш именно такова малко парфюмче. Пък и портмонето ти ще остане доволно Smiley

Скрит текст:

# 312
  • София
О, малкото парфюмче ми допада като идея. Вярно, че на Витошка съм ги срещала. Ще мина скоро.

# 313
Много е хубав този парфюм. И аз имам малък.

# 314
  • София
Парфюм за днешния ден.
Скрит текст:
Прекрасен! Heart Eyes Черешова пурета, сладка и ненатрапчива конячена нотка и опушена ванилия. Силен, дълбок и излъчващ парфюм!
Светли празници! Christmas Tree

Общи условия

Активация на акаунт