Парфюмни размисли и страсти - 234

• 55 373
  • 723
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Здравей, не знам каква в дефиницията ти на "тъмен" аромат, но мога да предложа няколко по- бюджетни и плътни аромати.

https://www.fragrantica.com/perfume/Mauboussin/Mauboussin-2459.html
Сладък, не сладникав, лепкав и с добра трайност. Не е тежък, но е плътен. Не на всеки се харесва обаче. Даже масово май не се.

https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/Red-Door-86.html
Не е зимен, но е силно флорален, женствен и също траен, макар и реформулиран.

https://www.fragrantica.com/perfume/Chopard/Casmir-348.html
Топъл ванилен аромат. Типично коледен, мек и уютен.

Deetron преди няколко страници ми предложи топъл аромат, който не съм пробвала, но вероятно е хубав. Имаше и един арабски още няколко назад, върни се няколко страници назад. Simple Smile
https://www.fragrantica.com/perfume/L-Erbolario/Indaco-46998.html

# 331
Щом сте от Пловдив, може да проверите във Венера Козметикс - бул. Марица 130 /това е адреса, посочен в сайта, не зная дали е същия и на физическия им магазин/. Много добри цени, може да тествате на място, а и продуктите им са оригинални/. Hands Plus1

# 332
  • София
Честита Коледа!

Продължавам с впечатления от Girl Of Now. Този парфюм успя да ме изненада. Очаквах натрапчива ароматна бомба, а той се оказа много фин. Трайност на кожа около 9 часа. Отчетливо усещам ароматите на бадем, шамфъстък и портокалови цветчета. Като добавим и луксозно изглеждащия флакон, се радвам, че си купих точно този парфюм. Благодаря, че ми го препоръчахте тук в темата!
Честита Коледа на всички, четящи темата!  ooooh!

Винаги ще свързвам Girl Of Now със зимата на 2017г. Връщаме се от почивка в Доминиканска република. На летището в Пунта Кана съм любопитна да тествам новите аромати и да разгледам всичко предлагано в тяхното Дюти Фри. Целият магазин ухае на Girl Of Now!! Heart Eyes Simple Smile
Питам консултантката за всеки случай, това ли е,  което разпознавам във въздуха на всякъде! Тя се усмихва и казва -да, той е! Simple Smile Това е най-носеният и купуван аромат в Домениканска република за 2017г. Всяко второ доминиканско момиче го има или купува, едва ли не Flutter! Изненадах се на съвпадението, защото и при нас в Европа беше така! Тя също се изненада като чу това! Те си го възприемаха като топъл, карибски аромат, като тях самите! Mr. Green Heart Eyes
Винаги ми носи този спомен!
Girl of now shine  е моят. Нося го винаги когато искам да съм.. шайн-и! Party Heart Eyes

# 333
  • София
В Salon Olfactive на Патриарха има ли я Принцесата на Килиан или е само в Делириум?

# 334
Скрит текст:
quote author=Дения link=topic=1163005.msg39896076#msg39896076 date=1577365039]
В Salon Olfactive на Патриарха има ли я Принцесата на Килиан или е само в Делириум?
[/quote]

Защо не си я вземеш от официалния сайт? По-евтина е отколкото беше "пълнител" в Парфимо преди няколко дни. Smirk

# 335
Само в Делириум.

# 336
  • София
Скрит текст:
quote author=Дения link=topic=1163005.msg39896076#msg39896076 date=1577365039]
[/spoiler]

Защо не си я вземеш от официалния сайт? По-евтина е отколкото беше "пълнител" в Парфимо преди няколко дни. Smirk
[/quote]

Трябва ми за подарък до 28-ми и няма да пристигне толкова бързо. 50 мл едва ли са повече от 200 лева в Делириум?

# 337
Малко над 180 в Делириум..

# 338
  • София
Благодаря Simple Smile
И за да не е спам - през вчерашния ден бях с Еликсира на чудесата на Ермес. Не бях го носила от година и честно казано май вече не ми харесва толкова 🙄😳
Много обичам да го усетя върху друг човек, но не е мой вече.

# 339
И аз не мога да го нося, но си го пазя.

# 340
  • Пловдив
Момичета, виждали ли сте някъде Dangerously in love на Killian?

# 341
И аз не бях носила Еликсира на чудесата известно време и като си го сложих не го харесах,даже се разстроих, защото имам запаси, но го носих два - три поредни дни, припомних си защо го обичам и сякаш повече ми харесва дори.

# 342
Аз си търся някой сладък, тежък, секси зимен аромат... Траен и с шлейф.
Ще съм благодарна, ако предложите нещо подходящо. От няколко дни следя сайтовете, но нищо не ме грабва.

# 343
Thaicho, като те четях ми изникна това

# 344
  • София
И на мен
Плюс JPG класическия. Плътен, секси и шлейфов.
За повечето Roses Vanille също е сладък, секси и шлейфов.

Общи условия

Активация на акаунт