Парфюмни размисли и страсти - 234

• 55 378
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
И аз си взех едно мини от него - много е приятен! Не съм, или поне не бях доскоро любител на сладости, но Кафе шантан ме очарова, благодаря на дамите, които ме запознаха с него Heart. Макадамия, много се радвам, че ти е харесал Еликсира, и аз го нося днес.
Светли и прекрасни празници на всички!

# 316
  • София
Както бях казала преди, музата за парфюм ми идва на момента, много рядко планувам, кой точно аромат да нося по този или онзи случай. Та днес съм с тази красавица, прекрасна и наситено-вкусна, тържествена и уютна Heart Eyes Обожавам го, този парфюм!

Весели и ароматни да са ви празниците! Много здраве, късмет и нови парфюмни находки занапред!  Two Hearts santa2

# 317
  • София
Cafe Chantant ме е толкова яд, че не си го купих, когато го пробвах 😢😳 Страхотен парфюм 💔
Аз днес по инерция, изключвайки, че ще бъдем в семейна обстановка, се напръсках с Addict и ще има мрънкащи довечера 😂
densi, благодаря за предложението да пробвам Jo Malone Rose&magnolia. Купих един за мен и един за подарък 😂😁
Като се замисля, не знам дали е за благодарност това 😜
Доста различна роза от това, на което съм свикнала с моите предимно ориенталски аромати напоследък.
Щях да пробвам и Sisley Soir D'orient, но нямах време да ходя и до Дъглас. Разгледах му пирамидата и потенциално много ще ми хареса, което не е добре.
Набелязала съм за купуване много аромати и не знам...
Желая ви светли празнични дни❗

# 318
Честит! Hug bouquet
Невероятен е. Аз днес отново съм с моя и утре може би също ще го сложа. Не мога да му се наситя. Страхотно коледно предложение от Джо Малоун.

Весели и щастливи празници на всички! Бъдете здрави и весели!

# 319
Мислих кои да са празничните ми парфюми и понеже ще съм в домашна обстановка реших да не обгазявам околните със супер тежки миризми. Спрях се на тези три, като за новогодишната нощ се колебая и за Montale Aoud Leather, с който да избия всички около мен. 😁

Желая ви светли и уютни празници, нека всеки намери най-желания подарък под елхата! People Santa

# 320
  • Франция
Докато се разхождах из накичения като коледна елха Страсбург, случайно открих при един антикварен търговец две малки бутилки Vent Vert - винтидж версията на Calice Becker. Купих и двете. Едното е доловимо променено, с "пречупен връх", което е много жалко за точно този парфюм. Другото обаче пее върху кожата Heart Exl Тази вечер ще съм с него Simple Smile
Желая ви уютно и радостно посрещане на Рождество Христово, дами и господа парфюмани, и Весела Коледа!

# 321
  • Germany

Моят парфюм за празничната вечер, защото мирише на дом, на уют и на обич!
Весело и щастливо посрещане на Рождество Христово, мир, здраве и хармония да има в семействата ви! Прегърнете децата си, родителите си, най-близките си хора, нека има топлина и обич в отношенията ви!

# 322
Честити нови придобивки и хубави празнични дни на всички! Влизам да споделя първи впечатления от Girl Of Now. Мек и елегантен парфюм, преходите между отделните фази от развитието му са много плавни. Напръсках се леко преди около 3 часа, затова засега спирам дотук. В следващите дни ще пиша пак.

# 323
Здравейте, разполагам с бюджет от около 60 лева и търся по-зимен, тъмен аромат. Досега не съм си купувала скъпи парфюми. Често просто минавам през Рефан и пробвам по едно шишенце от малкото ориенталски аромати, които имат. Ако можете препоръчайте нещо по-бюджетно, но да се усеща разликата с Рефан Grinning.

# 324
Честито Рождество Христово! Бъдете здрави,  благословени и щастливи!
Под елхата ме чакаше Принцесата Blush

Първо впечатление : вкусно .. Усещам маршмелоу , роза и какао. Слез 30 мин. горещ шоколад на Ришар с бонбони..

# 325
Здравейте, разполагам с бюджет от около 60 лева и търся по-зимен, тъмен аромат. Досега не съм си купувала скъпи парфюми. Често просто минавам през Рефан и пробвам по едно шишенце от малкото ориенталски аромати, които имат. Ако можете препоръчайте нещо по-бюджетно, но да се усеща разликата с Рефан Grinning.
Може да Ви допадне така харесваната Rawaa. В нотино май е около 45 лв. Има голям брой фенове, така че вероятно ще Ви допадне. Всички споделят, че е много траен.

# 326
Защо не пробвате https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/5th-Avenue-Royale-43880.html, бюджетен е и доста траен. Може да го поръчате от тук, примерно - http://www.elfragrance.bg/elizabeth-arden-5th-avenue-royale-eau- … jeni-p-15497.html Сайтът е проверен и коректен.

Последна редакция: ср, 25 дек 2019, 16:43 от cabochard

# 327
Честита Коледа!

Продължавам с впечатления от Girl Of Now. Този парфюм успя да ме изненада. Очаквах натрапчива ароматна бомба, а той се оказа много фин. Трайност на кожа около 9 часа. Отчетливо усещам ароматите на бадем, шамфъстък и портокалови цветчета. Като добавим и луксозно изглеждащия флакон, се радвам, че си купих точно този парфюм. Благодаря, че ми го препоръчахте тук в темата!

# 328
  • Пловдив
Има ли къде да се тества? Не ми е познат, а като гледам пирамидата, мисля, че ще ми хареса. Но не ми се рискува. Последните ми поръчки на сляпо не бяха много успешни.

# 329
Много благодаря за препоръките, интересува ме дали тези парфюми, които препоръчвате, могат да се тестват в някакъв магазин из Пловдив? Защото иначе пазаруването е малко насляпо.

Общи условия

Активация на акаунт