Парфюмни размисли и страсти - 234

• 54 667
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
Неви86, къде ги пробва тези парфюми - не съм срещала Angelo Caroli, като име са ми напълно непознати.

# 406
  • при морето
Някой да е ползвал този парфюм и да има впечатления,унисекс ли е,всесезонен ,лек,тежък?
https://www.parfimo.bg/creed-acqua-originale-aberdeen-lavender-e … house-retargeting

# 407
Получих VAN CLEEF & ARPELS COLLECTION EXTRAORDINAIRE NÉROLI AMARА, мноооого ми харесва! Чудя се кой друг от колекция ще ми допадне.

# 408
  • София
Аз се включвам с ново питане за Tiziana Terenzi - Porpora. Може ли някой, който го познава, да ми го опише и прилича ли в действителност на Portrait of a lady?

# 409
  • София
Пак съм аз. Сетих се за нещо, за което съм тънала в заблуда. Нещо старо, но ново за мен. Хипнотичната ЕДП. Joy Срамота е, но не знаех, че е толкова различна от класическата, която харесвам и ми допада, но не ме души чак. Изчетох мненията, предимно на Ковачева (предимно тя си го хвали Laughing) и май ще го взема него. Хем е познато, хем ново. Понасям лакриц като нотка, не и като вкус. Видях, че за много хора е душлив, което значи, че върху мен ще е окей. Мен нищо не ме е душало някога освен Черната орхидея.  Laughing

И тъй като четох, четох- Брайт, взимай я тая Поема и да се приключва. Blush Видях, че буквално от години си се наточила, но все някой ти казва, че е ретро и това сякаш те отказва. За пръв път я носих на около 22-3 и не се чувствах ретро. Върху моя позната пък избива туберозата в много сладка миризма, почти дъвкова и й стои много "сладко". Важното е на теб да ти харесва.

# 410
Аз се включвам с ново питане за Tiziana Terenzi - Porpora. Може ли някой, който го познава, да ми го опише и прилича ли в действителност на Portrait of a lady?
Аз го имам и е дарк версия на портрета. Много е хубав, траен и обира комплименти.

# 411
  • Den Haag
Как познавате дали парфюма е оригинален?
Днес получих този по долу на снимките и не съм сигурна дали е оригинал, ако някой може да помогне?

# 412
Какво ви притеснява, изглежда съвсем наред.От къде е закупен?

# 413
  • Den Haag
Какво ви притеснява, изглежда съвсем наред.От къде е закупен?
Живея в Холандия и го поръчах онлайн от един магазин, който не съм ползвала досега.

https://www.superwinkel.nl/product/1044002/bvlgari-aqva-divina-e … ilette-40-ml.html

# 414
Моят изглежда съвсем идентично. Ароматът ли не Ви харесва?

# 415
  • Den Haag
Моят изглежда съвсем идентично. Ароматът ли не Ви харесва?
Не е аромата, просто не съм сигурна за сайта, защото поръчвам за първи път от там.

# 416
Здравейте, Коледен аромат за мен беше доскоро Molinard Orange Cannelle, но го нямам вече и май няма и да го намеря, затова съм в търсене на заместник Simple Smile

Пробвах разни стари/нови портокалово/цитрусови аромати и съм доста разочарована. За момента ми харесва на Tom Ford мандарината Aqua, но е супер нетрайна след по-малко от час с заврян нос в китката почти не се усещаше Sad  Пробвах и два други негови с основно цитрусови нотки пак Aqua и те също бързо-бързо се изнизаха след час и половина два. Ще потърся да пробвам ЕДТ вариантите им, да видим.

Ще се радвам на предложения за нещо не химически  миришещо портокалово с добра трайност и без натрапчива ванилия, помагайте!

# 417
  • при морето
Искам да купя за подарък един от тези двата Valentino Uomo Intense  или  Valentino Uomo Noir Absolu,и помня,че единият беше особено коментиран и харесван миналата година,но кой от двата беше това,помогнете!

# 418
Искам да купя за подарък един от тези двата Valentino Uomo Intense  или  Valentino Uomo Noir Absolu,и помня,че единият беше особено коментиран и харесван миналата година,но кой от двата беше това,помогнете!

Вторият!😘

# 419
  • София
diana lobodova - парфюмът Ви изглежда напълно редовен. Наслаждавайте му се с пълно сърце Simple Smile

Winter fairy - Valentino Uomo Intense е спрян и изчерпан за жалост. Съмнявам се да го намерите из сайтовете.
Колкото до Valentino Uomo Noir Absolu - много качествен и богат, дълбок парфюм, но за мен, той не е добра идея за подарък. От минута 1 навлиза в ниш територията, има специфично излъчване, което не е за всеки. Усещам го дървесен, опушен, топъл, кремав, и дори медитативен също така. За мен е много силно издание на Валентино, но дали ще е удачен за подарък - това не съм убеден. Намирам го за уникален аромат, който по-скоро ще бъде оценен от запалените търсачи.

Отлична алтернатива на Valentino Uomo Intense за мен би могъл да бъде Prada L'Homme Intense Prada for men - https://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Prada-L-Homme-Intense-45396.html

Общи условия

Активация на акаунт